Evenimentele din acest weekend, în Capitală

Filmele "7 zile în Havana", "Toţi copiii Domnului" , "Astérix & Obélix: În slujba Majestăţii Sale", "Hotel Transilvania" şi "Minte-mă frumos" au premiera pe marile ecrane în acest sfârşit de săptămână.
Romania TV
19 oct. 2012, 14:00
Evenimentele din acest weekend, în Capitală

Trupa suedeză Therion concertează, începând cu ora 21.15, la Arenele Romane. Concertul face parte dintr-un turneu european prilejuit de aniversarea a 25 de ani de cariera şi de promovare a noului material intitulat „Les Fleurs du Mal’.

Dulceaţa de casă, pâinea ţărănească, pălinca şi cozonacul proaspăt sunt doar câteva dintre bunătăţile care vor putea fi degustate şi cumpărate în acest sfârşit de săptămână, din Parcul Drumul Taberei, de la Târgul meşteşugarilor.

În data de 21 octombrie, Loteria Română organizeaza cea de-a XV-a ediţie a Crosului Loteriei Române, scrie Agerpres.

Film
7 días en La Habana (7 zile în Havana)
Regie: Pablo Trapero, Juan Carlos Tabío, Elia Suleiman, Gaspar Noé, Julio Medem, Benicio Del Toro, Laurent Cantet. Cu: Josh Hutcherson, Melissa Rivera, Emir Kusturica

7 zile în Havana este un portret al Havanei zilelor noastre, văzut din perspectiva a şapte regizori din toată lumea, în şapte scurtmetraje.

All God’s Children (Toţi copiii Domnului)
Republica Moldova, 2012. Regie: Adrian Popovici. Cu: Emergian Cazac, Michael Ironside, Aliona Turcanu, Paolo Seganti

Alina şi soţul ei Peter, şi-au pierdut fiul într-un accident de maşină. Au venit în Republica Moldova, locul unde s-a născut Alina, în încercarea de a adopta un copil. Păvălaş îi aminteşte de fiul pierdut.
Irina a fugit din Italia şi s-a întors pentru a-şi găsi copilul. Se întâlneşte cu prietena ei, Tatiana, şi împreună pleacă în Transnistria în căutarea lui Păvălaş. Cele doua femei trec prin multe întâmplări nefericite.
Din păcate, Bruno, proxenetul, o găseşte pe Irina; Şi este de datoria lui să îi dea o lecţie ‘curvei’. Bruno are o părere foarte bună despre el… în fond, el nu le tratează aşa cum o fac alţi proxeneti. ?i oferă Irinei un răgaz de trei zile, pentru a-şi vinde copilul şi a-i da înapoi banii investiti în ea. Bruno îi dă un ultimatum: Banii sau copilul, în caz contrar va vinde copilul pe piaţa neagră, loc unde are destule conexiuni.
Irina este îngrozită. Ea încearcă să-l ţină departe de copilul ei şi în acelaşi timp încearcă să găsească o soluţie pentru Păvălaş. Dar tragedia s-a întâmplat. Irina moare în braţele fiului ei. A avut doar şapte zile la dispoziţie pentru a repara totul şi a-i dovedi fiului ei că dragostea ei pentru el nu va muri niciodată. Nu a vrut să îl părăsească….a fost forţată să facă acest lucru. Dar acum totul este tardiv.

Astérix et Obélix: Au Service de Sa Majesté (Astérix & Obélix: În slujba Majestăţii Sale)
SUA, 2012. Regie: Laurent Tirard. Cu: Edouard Baer, Fabrice Luchini, Gérard Depardieu

Suntem în anul 50 Î. H. Cezar vrea să mai facă nişte cuceriri, aşa că se hotărăşte să invadeze în fruntea legiunilor sale această insulă aflată la graniţele lumii ştiute, acest ţinut misterios numit Bretania.
Victoria e rapidă şi totală. Mă, rog, pe aproape… Un sătuc breton e decis să-i reziste, dar acum i s-au cam epuizat resursele. Cordelia, regina bretonilor, îşi trimite cel mai fidel ofiţer, pe Flegmatix, să cere ajutor în Galia, acolo unde un sătuc galez le ţine piept romanilor de ceva timp, cu mare succes… În sătucul în chestiune Asterix şi Obelix sunt deja ocupaţi până peste capm căci şeful lor le-a încredinţat nepotul Şmecherix, proaspăt sosit de la Luteţia ca să aibă grijă de el şi, mai ales, ca să facă bărbat din el. Iar sarcina lor e departe de a fi ajuns la vreun sfârşit.
Când Flegmatix soseşte ca să le ceară ajutorul, i se oferă un butoi cu poţiunea magică, dar şi doi companioni care vor avea grijă ca preţioasa licoare să ajungă cu bine la destinaţie. Aşa pornesc Asterix şi Obelix într-o nouă aventură, în care îl iau şi pe Şmecherix, fiindcă se prevede a fi o ocazie prea bună să fie ratată pentru ca acesta să-şi desăvârşească educaţia.
Şi, cum planul de acasă nu se potriveşte cu cel din târg, e clar că eroii noştri ne vor distra din nou în stilul lor binecunoscut!

Hotel Transylvania (Hotel Transilvania)
SUA, 2012. Regie: Genndy Tartakovsky. Cu: CuAdam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez

Bine aţi venit la Hotel Transylvania, extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula, unde monştrii şi familiile lor se pot simţi în largul lor, fără a fi deranjaţi de oameni. Într-un weekend cu totul special, Dracula i-a invitat pe câţiva dintre cei mai faimoşi monştri ai lumii — Frankenstein cu soţia, Mumia, Omul Invizibil, o familie de vârcolaci şi mulţi alţii – pentru a sărbători cea de-a 118-a zi de naştere a fiicei sale Mavis. Lui Dracula nu i se pare că va avea probleme dacă va comanda în afară mâncarea pentru petrecerea acestor ciudaţi – dar universul său se va prăbuşi când un muritor de rând va pune piciorul pentru prima dată în acest hotel şi… se va împrieteni cu Mavis.
Columbia Pictures prezintă filmul Sony Pictures Animation, Hotel Transylvania. Pe coloana sonoră a filmului veţi recunoaşte vocile actorilor Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, Molly Shannon, David Spade şi CeeLo Green. Regia îi aparţine lui Genndy Tartakovsky. Producţia, lui Michelle Murdocca. Scenariul este scris de Peter Baynham şi Robert Smigel. Povestirea aparţine scriitorilor Todd Durham şi Dan Hageman & Kevin Hageman. Producţia executivă este asigurată de Adam Sandler, Robert Smigel şi Allen Covert. Muzica e compusă de Mark Mothersbaugh. Aranjorul muzical este Liza Richardson. Imaginea şi animaţia sunt realizate de Sony Pictures Imageworks Inc.

Minte-mă frumos (Minte-mă frumos)
România, 2012. Regie: Iura Luncaşu. Cu: Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Antoaneta Zaharia, Damian Marius

Doi tipi simpatici din Bucureşti duc o viaţă cât se poate de neobişnuită… Dani e part-time furnizor de servicii IT şi part-time gigolo, iar Toni e full-time hacker iscusit, care îşi înşeală partenerul de viaţă -computerul – cu o tipă cunoscută pe Internet, Oana.
Dana şi Oana, ucenice cofetare şi colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuală, suceşte capetele bărbaţilor oriunde apare, pe când Oana iubeşte foarte mult prăjiturile, de unde şi formele mai rotunjoare. Şi cum era de aşteptat, când discuţiile lungi pe chat nu pot rămâne veşnic virtuale, Toni şi Oana îşi dau întâlnire faţă-n faţă.
Dar există o problemă majoră: Toni nu seamană deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la întâlnire în locul lui. Dar oare la întâlnire se prezintă chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?

Teatru, spectacol
Vineri, 19 octombrie
Madama Butterfly
Opera Nationala, ora 19:00

Doamne… ce măcel!
Teatrul de Comedie, ora 19:00

Floarea de cactus
Metropolis, ora 19:00

Cui i-e frică de Virgina Woolf?
Godot Cafe -Teatru, ora 20:00

Sâmbătă, 20 octombrie
Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus
Godot Cafe -Teatru, ora 18:00

Duşmancele, o poveste de iubire
Teatrul Evreiesc de Stat, ora 19:00

Corsarul
Spectacol de balet de Adolphe Charles Adam Libret … (mai multe detalii)
Opera Nationala, ora 19:00

Gaiţele
Metropolis, ora 19:00

Duminică, 21 octombrie
Arlechino moare?
Bulandra, ora 20:00

Dom Juan
ArCuB, ora 17:00

Sânziana şi Pepelea
Palatul Copiilor, ora 11:00

Concert, festival, expoziţie
Vineri, 19 octombrie
Timpuri Noi
Clubul Ţăranului, ora 22:00

Therion
Arenele Romane, ora 21.15

Sâmbătă, 20 octombrie
Trupa Avenue
Music Club, ora 22:00

Concert The Beatbox – Tribut
Hard Rock Cafe, ora 22:30

Duminică, 21 octombrie
Accept
Chaos Venue, ora 21:00

Expoziţie, târg, atelier, altele
Vineri, 19 octombrie
Lumea basmelor
Biblioteca Naţională, 19 octombrie – 5 noiembrie

Sâmbătă, 20 octombrie
Târgul meşteşugarilor
Parcul Drumul Taberei, 20-21 octombrie

Duminică, 21 octombrie
Competiţia internă şi internaţională Crosul Loteriei Române
Piaţa Constituţiei.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!