Evenimentul care ar putea aduce mare împăcare cu Georgiana Lobonţ! Armin Nicoară şi Claudia Puican se pregătesc să devină părinţi: „Pregătim camera copilului în casa nouă”

Peste doar câteva zile, Armin Nicoară va ajunge la o clinică private din Franța, unde va suferi două intervenții chirurgicale, urmând ca soția lui, Claudia Puican, să facă fertilizare in vitro. Cei doi artiști își doresc foarte mult un copil și fac orice este necesar, pentru a-și îndeplini dorința.
Alina Costache
30 ian. 2024, 14:04
Evenimentul care ar putea aduce mare împăcare cu Georgiana Lobonţ! Armin Nicoară şi Claudia Puican se pregătesc să devină părinţi:

Claudia Puican și Armin Nicoară, nerăbdători să se apuce de camera copilului: „Așteptăm să o facem special”. Cei doi artiști sunt la doar un pas de a-și îndeplini cea mai mare dorință, aceea de a  deveni părinţi.

Claudia Puican se implică în scandalul dintre Armin Nicoară şi Georgiana Lobonţ. Ce ultimatum i-a dat soţului ei

Claudia Puican și Armin Nicoară așteaptă cu sufletul la gură momentul în care vor deveni părinți și, deja, poartă discuții despre camera copilului. Cei doi au ales numele și tot ce așteaptă este ca bebelușul să își facă apariția în viețile lor.

Claudia Puican și Armin Nicoară vor începe camera copilului

La finalul anului, Claudia Puican și Armin Nicoară s-au mutat în casă nouă, iar satisfacția a fost cu atât mai mare cu cât au muncit foarte mult pentru ea. Artistul a mărturisit că există o cameră neamenajată, pe care vor foarte mult să o transforme în camera copilului.

„În casa nouă, noi avem o cameră în care, tot timpul, când intrăm, spunem că o să fie camera copilului și așteptăm să o renovăm, să o facem special pentru copil”, a povestit Armin Nicoară, potrivit Ciao.

Armin Nicoară și Claudia Puican se pregătesc pentru fertilizarea in vitro

Chiar dacă au încercat să aibă un copil, dar fără rezultat, Claudia Puican și Armin Nicoară nu se descurajează și încearcă o nouă propunere venită din partea medicului.

Artistul a declarat că ceea ce nu le permite să aibă copii pe cale naturală este diabetul de care suferă de peste zece ani și care îi afectează viața din mai multe puncte de vedere.

Armin Nicoară și Claudiu Puican, veste șocantă din partea medicilor. Ce diagnostic a primit artistul. „Îmi tresare inima de fiecare dată când sună telefonul”
„Doctorul ne-a spus să nu ne facem griji, că nu este nimic de speriat, doar că trebuie să mergem la clinică și să facem totul acolo așa cum ne-a spus. Nu cred că este o rușine, asta este viața. Multe cupluri au ales și această cale”¸a mai declarat artistul.

„Cum o să vrea Dumnezeu, toate la rândul lor. Noi ne dorim din tot sufletul, acum toată lumea știe că noi ne dorim să mergem la Paris, să finalizăm ultimele detalii pentru că noi am ales să facem fertilizare în vitro pentru că diabetul  m-a încurcat cumva(…)

Aș vrea să fie totul așa cum trebuie pentru că, din câte am înțeles, rezultatele pe care le va lua de la mine vor fi îmbunătățite astfel încât Claudia să aibă o sarcină ușoară, să nu fie complicată, să nu fie probleme și de aceea am ales să mergem pe această cale.

Dacă până în momentul în care mergem la Paris, pentru că trebuia să ne programeze în următoarele săptămâni, se nimerește printr-o minune să rămână Claudia însărcinată pe cale naturală, dacă așa o să vrea Dumnezeu și poate așa e să fie… Sperăm să fie totul bine așa cum va fi!”, a mărturisit Armin Nicoară.

Claudia și Armin sunt încrezători, deoarece a fost asigurat că rezultatele obținute de la el vor fi îmbunătățite, în așa fel încât Claudia să nu aibă o sarcină grea. Mai mult decât atât, speră ca soția lui să rămână însărcinată pe cale naturală și să își întemeieze, în cele din urmă, o familie.

Citeşte şi

Scandalul ia amploare. Georgiana Lobonţ mătură reţelele cu Armin Nicoară: „Este josnic și penibil”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!