Eventim limitează vânzarea biletelor. Doar persoanele vaccinate le pot cumpăra

Eventim limitează vânzarea biletelor, în Germania, doar pentru persoanele care s-au vaccinat împotriva COVID-19, potrivit unei declaraţii publicate miercuri în presa germană, citată de agenţia DPA. 
Alina Costache
03 feb. 2021, 15:11
Eventim limitează vânzarea biletelor. Doar persoanele vaccinate le pot cumpăra

Eventim limitează vânzarea biletelor. ”Odată ce există vaccin suficient şi toată lumea se poate vaccina, organizatorii din sectorul privat ar trebui să poată face din vaccinare o cerinţă pentru accesul la evenimente”, a declarat directorul executiv al companiei Eventim, Klaus-Peter Schulenberg pentru revista Wirtschaftswoche specializată în informaţii din domeniul financiar.

Ministerul Sănătăţii din landul Schleswig-Holstein, situat în nordul ţării, a contractat compania de ticketing şi live entertainment pentru alocarea programărilor la vaccinare în regiune. Acest demers a oferit Eventim un nou scop într-o perioadă în care organizarea de evenimente şi concerte a fost grav afectată de pandemie.

Citeşte şi: Germania, restricţii de călătorie. Îşi închide porţile în faţa mai multor ţări, din cauza noilor tulpini de Covid-19

Eventim limitează vânzarea biletelor

De asemenea, Eventim s-ar afla în discuţii cu alte guverne locale pentru încheierea unor parteneriate similare, pe măsură ce mai multe doze de vaccin devin disponibile. ”Cu cât populaţia este vaccinată mai repede, cu atât mai repede pot avea loc din nou evenimente„, a menţionat Schulenberg.

Principalul lucru este, însă, ”să ne aducem contribuţia pentru a putea depăşi cu toţii această pandemie, cât mai curând posibil”, a adăugat el, potrivit stiridiaspora.ro.

Germania comandă vaccinuri anti-COVID pentru 2022

Germania comandă încă de pe acum vaccinuri împotriva COVID-19 pentru 2022. Autorităţile sanitare spun că îşi iau măsuri de precauţie în cazul în care vor fi necesare doze de rapel pentru a menţine imunitatea.

Germania comandă vaccinuri anti-COVID pentru anul viitor. Anunţul a fost făcut sâmbătă de ministrul german al Sănătăţii, Jens Spahn.

Oficialul a afirmat, la o întâlnire cu lucrătorii din domeniul sanitar, că s-au făcut progrese privind achiziţia şi administrarea vaccinurilor. Ministrul german al Sănătăţii a amintit că vaccinaţi cu prima doză 2,3 milioane din cei 83 de milioane de locuitori ai Germaniei, transmite agenţia Reuters, citată de Agerpres.

Guvernelor statelor UE s-au confruntat cu un val de critici din cauza problemelor din din fluxurile de producţie şi aprovizionare, în condiţiile în care toţi cei trei producători de vaccinuri anti-COVID, aprobate până acum de Agenţia Europeană a Medicamentului, au anunţat reducerea numărului de doze ce urmau să fie livrate.

Cea mai mare economie a Europei, Germania a fost paralizată a doua oară, în luna noiembrie 2020, din cauza restricţiilor de circulaţie. În aceste condiţii, mulţi germani nvidiază Regatul Unit, Israelul sau Statele Unite pentru ritmul mai rapid de vaccinare, notează sursa citată.

Comandăm efectiv chiar acum noi vaccinuri pentru 2022, pentru a dispune de cel puţin anumite cantităţi. Nimeni nu ştie dacă vom avea nevoie de un rapel. (…) Cu extinderea actuală a capacităţilor de producţie, vom comanda vaccinuri din precauţie. Dacă nu vom avea nevoie de ele, bine, dar dacă da, atunci vor fi disponibile”, a spus Spahn, conform Reuters.

DailyBusiness
Ratele românilor, în pericol să crească iar? Anunțul BNR
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Fanatik.ro
Planta pe care e bine să o plantezi la final de septembrie. Vei avea flori colorate întreaga vară, dar și o grădină mai frumoasă
Capital.ro
Noua super funcție a lui Klaus Iohannis. Postul pe care îl poate ocupa din 2025
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
Ploile mătură România! Anunț major al meteorologilor
Adevarul
Fost consilier prezidențial la Kremlin: ”Când Putin va pleca, întregul sistem politic va fi distrus și se va ajunge la o situație de haos”
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
Dani Boy de la Insula Iubirii a uitat-o pe Mădălina. Vrea deja să își refacă viața
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Nelson Mondialu ZGUDUIE showbizul! A rupt tăcerea despre Liana, după nunta lui Livian: „E fata mea adoptată”
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Turistă ucisă de rechin într-o destinație frecventată de mulți români. Avea doar 30 de ani
Capital.ro
Stare de alertă în capitala Ungariei! Dunărea a ieșit din matcă la Budapesta
StirileBZI
Se dau 500 de lei în plus la al 13-lea salariu! Banii intră în cont în decembrie 2024, de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor
substantial.ro
Ministrul ucrainean Andrii Sybiha cere sprijin României în doborârea dronelor rusești
MediaFlux
DISPARE ORA de IARNĂ! S-A VOTAT în UE!
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...