EXATLON 12 SEPTEMBRIE 2018: Momente grele, accidentare gravă în echipa Faimoşilor. Cum s-a terminat concursul

EXATLON 12 SEPTEMBRIE 2018. Lucrurile nu stau tocmai bine pentru Faimoșii de la Exatlon. După ce Silvia Stroescu și What's UP au părăsit competiția, iată că tabăra celor îmbrăcați în roșu a mai pierdut un membru, după ce Adrian Blidaru a fost eliminat.
Filip Stan
11 sept. 2018, 10:35
EXATLON 12 SEPTEMBRIE 2018: Momente grele, accidentare gravă în echipa Faimoşilor. Cum s-a terminat concursul

EXATLON 12 SEPTEMBRIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D. Faimosii au mai pierdut un om din echipa si au revenit la baraca si fac eforturi mari sa isi ridice moralul si sa mearga mai departe.

Miercuri seara, de la 19:30, in noua editie “Exatlon”, Faimosii si Razboinicii isi dau intalnire pe teren, intr-o noua confrunare dramatica, cu o miza uriasa.

Fiecare batalie castigata in fata adversarilor reprezinta  si o victorie proprie, a fiecarui sportiv si, implicit, o doza de optimism pentru moralul echipei. Concurentii celor doua tabere de la “Exatlon” vor da totul pe teren maine seara, pe traseele dificile din indepartata Republica Dominicana.

Au mai ramas sapte concurenti in Echipa Faimosilor, majoritatea dintre acestia fiind sportivi de performanta. Astfel, Lili Sandu vrea sa isi demonstreze ca nu este veriga slaba a echipei si, in ciuda accidentarii seriose la umar suferita in urma cu ceva timp, decide ca maine sa intre in joc, in duel cu adversarul.
Vedeta primeste sfaturi si incurajari de la coechipieri, chiar inainte de a intra pe traseu, pe fata citindu-i-se ingrijorarea referitoare la o posibila agravare a starii ei.
„Iti dam toata puterea noastra!”, spun incurajator Faimosii, in timp ce isi unesc mainile, ca o adevarata echipa, gata de victorie.

Inevitabilul se produce, in momentul in care Lili Sandu isi striga durerea, spre finalul traseului, acuzand dureri la umar. Ramane de vazut daca vedeta va reusi sa aduca puncte pentru echipa Faimosilor sau va fi nevoie de interventia medicilor. Nu ratati o editie spectaculoasa a celei mai iubite competitii sportive televizate din Romania, „Exatlon”, maine seara, de la 19:30, numai la Kanal D!

In ultima confruntare a celei de-a doua saptamani la Exatlon, Faimosii au pierdut lupta pentru vila cu scorul de 10 la 4 si s-au intors din nou in baraca complet demoralizati.

“Sunt dezamagita, nu reusesc sa ma adun! Nu reusesc sa inscriu! Probabil ca am avut asteptari cand am venit aici! Nu vreau sa-mi gasesc scuze pentru ca nu sunt omul care sa isi caute scuze! Imi doresc sa ma pun pe picioare si sa pot sa fac fata la ceea ce se intampla!”, a spus Lili Sandu.

EXATLON 11 SEPTEMBRIE 2018 LIVE VIDEO KANAL D. Naomi Musca, Razboinica de la Exatlon, a ajuns la preselectiile pentru cel mai dur reality-show sportiv al momentului dupa ce a urmarit cu sufletul la gura primul sezon, la televizor. Ea nu a tinut insa cu echipa din care face parte acum ci cu „Faimosii”, pentru ca acolo era preferatul ei: Giani Kirita.

Naomi e o mare admiratoare a „vulturului” si chiar a avut ocazia sa-l intalneasca in carne si oase, cu doar trei zile inainte sa plece in Republica Dominicana. A fost o intamplare fericita care insa s-a incheiat cu cateva sfaturi pretioase pentru actuala concurenta.

Giani i-a spus lui Naomi ca cel mai greu la Exatlon este sa faca fata din punct de vedere psihic si a sfatuit-o sa nu fie falsa, pentru ca mai devreme sau mai tarziu, oamenii de acasa vor intelege acest lucru si o vor taxa.

Naomi are 19 ani si a practicat pana acum atletism, fotbal si handbal. O singura problema are: se teme de apa, insa spera sa-si depaseasca aceasta frica la Exatlon. In rest, ea s-a descurcat foarte bine pe traseu si a adus punte importante echipei.

Exatlon România este varianta românească a Survivor Turkey, formatul turc derivat din celebrul reality show Survivor. Show-ul prezentat de Cosmin Cernat a fost anunțat la sfârșitul anului 2017 și este difuzat în România de Kanal D, începând din 7 ianuarie 2018

Spynews
Dani de la Insula Iubirii o face praf pe fosta iubită, ispita Mădălina! A postat conversația pe Internet: ”Tot adevărul...”
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Ce să pui în zacuscă pentru ca aceasta să nu mai fie amară și să obții un gust deosebit. Ingredientul secret al bucătarilor de top
Capital.ro
Amendă de 4.000 de lei pentru proprietarii de apartamente. Obligatoriu pentru cei care au termopane
Playtech.ro
Oana Turcu, de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos. Zici că e o altă persoană, cum arată acum
DailyBusiness
Vouchere speciale pentru angajaţi. Se dau 3000 de lei!
Adevarul
Ororile dictaturii mareșalului Antonescu. Ce a însemnat „curățirea terenului” și cum au fost măcelăriți 380.000 de oameni
Spynews
Familia lui Viorel Stegaru, surprinsă de inundația ciclonului Boris! Localitatea Blăgești din Vaslui, puternic afectată de fenomen
Spynews
3 zodii cu noroc la bani în toamna 2024. Nativii scapă de griji și probleme
Evz.ro
Locul din România care atrage străinii ca un magnet. E doar la câteva ore de București
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Noi secrete suculente din interiorul amantlâcului care a răvășit Bucureștiul! Cum i-a furat Cristina ICH soțul
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
O nouă lovitură pentru pensionari, după recalculare! Pensiile acestora vor scădea, chiar dacă au crescut după recalculare
Capital.ro
Este obligatoriu de la 1 noiembrie. Trebuie să aveți anvelope de zăpadă
StirileBZI
Așa poți ieși la pensie cu 5-10 ani mai devreme! Totul este prevăzut în noua lege a pensiilor
Prosport.ro
Sorana Cîrstea a dat vestea cea mare. Ion Ion Țiriac e cel mai fericit
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Donald Trump promite expulzări în masă susținând acuzații false la adresa imigranților haitieni
MediaFlux
Pensionarii care vor da bani înapoi, după recalculare. Anunțul Casei de Pensii
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...