EXATLON ROMÂNIA 20 FEBRUARIE 2018. Surpriză uriaşă, cine a fost eliminat UPDATE

EXATLON ROMÂNIA LIVE VIDEO KANAL D 20 FEBRUARIE 2018.  Marți seară, un concurent din echipa Războinicilor a părăsit competiția „Exatlon". Un nou joc în premieră și o miză dublă pentru cele două echipe şi o eliminare neaşteptată.
Romania TV
20 feb. 2018, 19:54
EXATLON ROMÂNIA 20 FEBRUARIE 2018. Surpriză uriaşă, cine a fost eliminat UPDATE

EXATLON ROMÂNIA LIVE VIDEO KANAL D 20 FEBRUARIE 2018. Numele persoanei eliminate în această seară de la Exatlon România, în urma voturilor publicului este Radu! 

„Unul dintre voi trei (n.r. Anca, Alexandru și Radu) va pleca acasă”, a spus Cosmin Cernat. „Numele celui care pleacă acasă, în România, cel care își va lua la revedere de la echipă, cel sau cea care, de astăzi, nu va mai fi atlet sau atletă Exatlon este… Radu„, a zis Cernat.

Mai determinati ca niciodata pentru a nu fi pusi iar in postura ultimelor doua saptamani din Arena, atunci cand au fost nevoiti sa isi propuna coechipierii spre eliminare, Faimosii i-au infrant decisiv pe Razboinici, cu un scor urias, de 10 la 4.

EXATLON ROMÂNIA LIVE VIDEO KANAL D 20 FEBRUARIE 2018. Seara plina de tensiuni in echipa Razboinicilor. Nominalizarile i-au facut sa dea cartile pe fata si au iesit scantei. 

Anca a fost nominalizarea echipei, majoritate fiind de acord ca ea nu a reusit sa se integreze si ca de cele mai multe ori comportamentul ei lasa de dorit. Radu a fost nominalizarea Alinei si Alex, concurentul cel nou, de catre Mariana.

EXATLON ROMÂNIA LIVE VIDEO KANAL D 20 FEBRUARIE 2018.

„Imi doresc foarte tare sa raman. Sa fie ei echipa pe care nu o am aici. Sa le demonstrez ca pot. Eu sunt o luptatoare asa ca ii rog sa ma sustina”, a declarat Anca, la Exatlon 19 februarie.

„Am incredere in publicul meu. Simt ca pot si stiu ca vreau”, a spus Alex, nominalizat de Mariana.

„Sunt putin surprins. Este o rasturnare de situatie. Eu am incredere in publicul de acasa. Pe el nu ai cum sa-l minti”, a declarat Radu, in editia Exatlon 19 februarie.

Pe grupurile de Facebook fanii au inceput deja sa voteze cine sa plece de la Exatlon.

Se pare ca toata lumea isi doreste sa iasa Anca din competitie. S-au facut mai multe postari iar toate au acelasi rezutat: Anca sa plece,

EXATLON ROMÂNIA, 20 FEBRUARIE 2018. UPDATE 1. A început emisiunea. „Știi care ar fi scenariul? Să rămână Anca (n.r. de la Războinici, propusă pentru eliminare). Deci, dacă rămâne Anca în continuare, este un plus pentru noi”, a spus Giani Kiriță. „Important e să legăm victoriile”, a mai spus acesta.

Și Anca a avut lucruri de spus. „Eu o să merg la joc. O să încerc să obțin punctele care depind de mine de fiecare dată. (…) Eu nu mai consider că suntem o echipă, suntem un grup”, a declarat Anca.

Alina, de la Războinicii, a spus că s-a trezit cu moralul la pământ.

Diana Belbiță, de la Faimoșii, a spus că, deși „suntem puțini, vrem să le facem o surpriză celor bolnavi și să câștigăm pentru ei”. 

Cosmin Cernat a anunțat o miză dublă și un joc în premieră, „unul spectaculos, e o probă de coordonare”. Fiecare membru al echipei câștigătoare va primi cinci felii de pizza. „Veți avea și o băutură răcoritoare”, le-a spus Cosmin Cernat concurenților.

EXATLON ROMÂNIA, 20 FEBRUARIE 2018. ELIMINARE RĂZBOINICI. Anca, Alexandru și Radu sunt cei trei concurenți din echipa Războinicilor nominalizați pentru eliminare. Luni a fost o zi decisivă pentru concurenții de la „Exatlon”. Faimoșii i-au înfrânt decisiv pe Războinici, cu un scor uriaș, 10 – 4. În tabăra Războinicilor, înainte de a intra în Arenă și de a se face strategiile pentru cei trei care au fost nominalizați spre eliminare, isteria și haosul și-a făcut loc printre concurenți.

EXATLON ROMÂNIA, 20 FEBRUARIE 2018. ELIMINARE RĂZBOINICI. În inferioritate numerică și cu foarte multe accidentări în echipă, Faimoșii au răsuflat ușurați după câștigarea duelului. Cosmin Cernat a făcut aseară un anunț care i-a luat prin surprindere pe aceștia, și anume Ion Oncescu a părăsit competiția, din cauza problemelor medicale.

EXATLON ROMÂNIA, 20 FEBRUARIE 2018. ELIMINARE RĂZBOINICI. Primul concurent propus aseară spre eliminare a fost Anca, din partea echipei, iar a doua nominalizare a fost făcută de Mariana, cea care a adunat cele mai multe puncte pentru echipă. L-a desemnat pe Alex Moraru. Alina, cea care și-a câștigat protecția, prin faptul că a triumfat în jocul individual, l-a propus pe Radu.

DailyBusiness
Prețul argintului a luat-o RAZNA! A ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 12 ani
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Sore a slăbit renunțând la un singur aliment! Cântăreața este foarte sexy acum!
Fanatik.ro
Acestea sunt ouăle care au rupt supermarketurile din România. Sunt aduse din Ucraina și au un preț ireal de mic
Capital.ro
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
Playtech.ro
Fiica Biancăi Drăgușanu, uluitor ce transformare! Doamne cât de schimbată e Sofia
DailyBusiness
Investiții de MILIOANE de euro pentru modernizarea spitalelor. Ce a anunțat Adrian Câciu
Adevarul
Planeta Maimuțelor devine realitate: Un cimpanzeu celebru a măcelărit un bebeluș după ce l-a smuls din brațele mamei
wowbiz.ro
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Trucuri pentru curățat husa de la telefon. Cum devine impecabilă
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
„Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața. Un bărbat de 80 de ani din Suceava a ajuns în ultima clipă la spital, de unul singur
Cancan.ro
Vlad Gherman rupe tăcerea, la 3 luni după nuntă! De ce nu se înțelege cu Oana Moșneagu: 'Nu poate să stea locului!' 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Ea e fosta campioană româncă de la Roland Garros care s-a lăsat de tenis pentru a deveni chirurg la Floreasca! The Sun i-a prezentat povestea în detaliu
Capital.ro
Elena Udrea e în culmea fericirii! Anunț minunat despre ieșirea din închisoare
StirileBZI
Pungile de plastic vor fi interzise! De când se va aplica decizia
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică
substantial.ro
Melania Trump susține că democrații și presa au alimentat tentativele de asasinat asupra soțului ei
MediaFlux
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Institutul Pasteur, o instituție de cercetare în declin: de la pionierat în Europa la doi angajați și pierderi financiare majore