EXCLUSIV Avocata lui Florin Salam: „Nu există certificat medico-legal sau fotografii. Domnişoara i-a luat banii din portofel, dar el nu a depus plângere”

O tânără de 24 de ani l-a reclamat la poliție pe Florin Salam și susține că la scurt timp după Revelion ar fi fost agresată de interpretul de manele în camera unui hotel din centrul Capitalei. Tânăra susține că a fost lovită, dar avocata cântăreţului a spus, în exclusivitate la Punctul culminant, că totul este o înscenare, clientul ei fiind doar martor.
Filip Stan
19 ian. 2024, 10:59
EXCLUSIV Avocata lui Florin Salam:
Avocata lui Florin Salam: "Nu există certificat medico-legal sau fotografii. Domnişoara i-a luat banii din portofel, dar el nu a depus plângere"

Florin Salam este acuzat că, în 1 ianuarie, ar fi agresat o tânără de 23 de ani, într-un hotel din Bucureşti. A fost deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. ”La data de 1 ianuarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Fostul cumnat al lui Florin Salam rupe tăcerea, după ce manelistul a fost acuzat că a bătut o escortă la hotel: „Este vorba despre un șantaj aici! A fost escrocat!”
Sursa citată a precizat că a fost întocmit un dosar penal şi au fost efectuate verificări la adresa menţionată, în vederea administrării probatoriului. ”Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, au mai transmis poliţiştii.

Avocata lui Florin Salam: „Poate s-a lovit singura, s-a impiedicat. s-a emotionat…”

Beatrice Comăniceanu, avocata lui Florin Salam, a vorbit în exclusivitate la România TV, în cadrul emisiunii Punctul culminant, despre cazul celebrului manelist: „Lasand gluma la o parte, are calitate de martor. Niciodata nu a negat existenta donsoarei in camera respectiva pentru ca ea a venit insotita de iubitul ei.Ccum a declarat, statea de mai multe zile la hotel. Barbatul a venit la clientul meu,  se cunoasteau… a venit insotit de domnisoara,  are claitate de martor. Nu am dat nicio declaratie, ni s-a adus la cunostiinta plangerea depusa de ea si eu am depus plangerea la procuror sa imi fie pus la dispozitie dosarul sa vad daca exista vreo proba. Atata timp cat e martor, nu am fost sa vad dosarul. Din pasusele anchetatoare nu a existat niciun certificat medical, se elibereaza in 7-0 zile, poate sa mearga acum la IML. La un moment dat, a plecat iubitul din camera. El spune ca nu s-a intamplat nimic, ea si-a luat geanta si a plecat. Sunt sigura ca politia vede bine pe camerele video. cum a iesit din camera. El povesteste un incident in camera, dar nu a dorit sa faca plangere. I-a luat bani fara acordul lui, nu cunosc detalii. Florin salam e cunoscut, el spune ca a fost o inscenare deoarecea inceput sa cante din nou. Nu e la primul incident. Parerea mea ca femeie actiunile ei nu sunt dovedite nici macar cu certificat medico legal sau o fotografie facuta repede. O dovada, ceva. In ce baza a fost chemat Florin? Cand se depune o sesizare in rem  se iaub intrebari la martori? Daca nu era Salam il chemau? E un caz umflat. Domnisoara, am mai citit undeva, ca era ofuscata ca nu a fost contactata sa ajunga la o intelegere. ce medieri sa facem? Chiar i-am recomandat sa stea in banca lui, e martor. Daca, Doamne fereste ar fi altceva, tot as recomanda. Poate s-a lovit singura, s-a impiedicat. s-a emotionat…”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu intervine în scandalul în care este implicat Florin Salam. Ce știa vedeta despre presupusa bătaie din hotel: „Pentru bani și notorietate”

Avocata celebrului manelist, Beatrice Comăniceanu, e ferm convinsă că Roxana îl va susține, până în pânzele albe: ”Aștept să îmi răspundă procurorul, aștept să văd dosarul, ceva este acolo, dar să vedem ce! Soția nu îl va părăsi pe Florin Salam, din acest motiv, este exclus! Nu se pune problema, este vorba aici despre Florin Salam, el nu este unul de la colț! Familia îi este alături. Însă, în cazul acesta, pare și o făcătură. Au copii împreună, se gospodăresc împreună, nu o să-și lase niciodată soțul! Cu acest scandal, lui Florin Salam nu are cum să îi mai crească cota, pe plan artistic, ce, credeți că mai avea nevoie?”.

Florin Salam, după ce a fost acuzat de o tânără că a agresat-o. „Mi se înscenează tot felul de prostii”

Cântărețul de manele Florin Salam a fost audiat marți seară la Secția 1 de Poliție din Capitală.  El a fost reclamat de o tânără, care îl acuză că ar fi agresat-o în prima zi a anului într-o cameră de hotel din București. Artistul susține că acuzațiile nu sunt adevărate.

O tânără de 24 de ani l-a reclamat la poliție pe Florin Salam și susține că la scurt timp după Revelion ar fi fost agresată de interpretul de manele în camera unui hotel din centrul Capitalei. Tânăra susține că a fost lovită cu palmele.

„De când am început să cânt mi se înscenează tot felul de prostii. Dacă aveți nevoie de ceva, vin să vă cânt pe gratis. Decât să-mi faceți mie măgăreli din astea, vă cânt și nu vă iau niciun ban”.

Situația lui Florin Salam este deocamdată incertă și depinde de vătămarea pe care i-ar fi provocat-o tinerei care îl acuză de agresiune.

În cea mai bună situație, manelistul ar putea fi urmărit penal pentru infracțiunea de loviri și alte violențe, pentru care riscă între trei luni și doi ani de închisoare. Iar dacă tânăra poate dovedi cu acte medicale că a suferit răni care necesită cel mult 90 de zile de îngrijiri medicale, acuzația s-ar putea agrava, situație în care Salam ar risca între 6 luni și 5 ani de detenție. Deocamdată, tânăra susține că nu a cerut un certificat medico-legal, dar spune că și-a fotografiat rănile suferite.

Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Țara în care românii pot să călătorească fără viză. Autoritățile au luat decizia în urmă cu puțin timp
Capital.ro
Rusia se RETRAGE. Bucurie de nedescris în Ucraina: Amintiți-vă de această zi
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este pe bancnota de 200 de lei. Există un detaliu pe care puțini români l-au observat
Spynews
Tu crezi că poți rezolva măcar 1 din aceste 10 ghicitori grele, fără ajutorul Google?
Evz.ro
Unt de casă. Rețeta cu două îngrediente
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pe ce dată și la ce oră urmează să fie virate alocațiile elevilor în august 2024
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Ordin clar. Se aplică de azi, 17 iulie, ora 11:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Nicuşor Dan clarifică termenul „cretini” folosit într-o postare pe Facebook
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'