EXCLUSIV Bunica Anei Maria Pătru, fosta şefă AEP, umilită de procurorii DNA, declaraţii sfâşietoare: „Eu mor pentru copiii mei!”

Bătrână umilită de procurorii DNA. Bunica Anei Maria Pătru, fosta şefă AEP, a fost chemată de procurori să dea explicaţii despre nepoata sa. Deşi este foarte bolnavă bătrâna a mers să îşi susţină nepoata în faţa magistraţilor. Bunica Anei Maria Pătru a declarat că nu vrea să moară până nu se va face dreptate şi este dispusă să moară pentru a-şi apăra nepoata.
Filip Stan
29 mai 2024, 21:53
EXCLUSIV Bunica Anei Maria Pătru, fosta şefă AEP, umilită de procurorii DNA, declaraţii sfâşietoare:

Ana-Maria Pătru, fost preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente (AEP), a fost achitată definitiv miercuri de Curtea de Apel Bucureşti, într-un dosar în care a fost trimisă în judecată de DNA pentru trafic de influenţă şi spălarea banilor, fiind acuzată că a primit 275.000 euro de la o firmă pentru a-i asigura câştigarea unor contracte din bani publici.

Nouă achitare într-un dosar al DNA. Ana-Maria Pătru, fosta șefă a AEP, a fost achitată definitiv pentru trafic de influenţă

În urmă cu câţiva ani, bunica fostei şefe a AEP a vorbit la România TV despre întreg calvarul fiicei sale. „Nu stiu daca am mai fost mama la asa ceva, fata mea a fost educata de mine, eu am crescut-o si a invatat foarte multa care nu a facut prostii, eu am educat-o. De la mine a plecat, fata eu am mare incredere in ea si si-au batut joc de ea DNA, ea nu cred ca a fost vinovata. A fost necajita de mica si a fost desteapta. Ea a plecat in lume si muncit in munca dreapta. Nu a facut prostii. A fost educata de mine. DNA si-a batut joc de multa lume, oameni mari care i-a bagat la puscarie nevinovati. Uite asa, tot de fata m-au intrebat si tot vorba asta, nu puteam sa spun ce nu e, sunt femeie casnica si am munct in munca dreapta, nu am luat nici un leu degeaba. Asa si fata mea, prin munca grea. A fost plecata de mica prin lume, nu a pus mana pe banul statului si e o fata foarte cuminte. Eu am nepoti mai multi si toti cuminti.

Nu cred ca copiii mei sa faca ceva in afara mea. au lucrat oamenii astia doi au lucrat in nestiinta lui Dumnezeu, au bagat lume multa la puscarie, familiile lor plang. Si Portocala si Kovesi, stiu de toti. Portocala mi-a bagat fata la puscarie fara sa fie vinovata si imi pare tare rau sa bage oameni la puscarie fara sa fie vinovati Eu sunt foarte bolnava, m-au adus aici la Bucuresti dar sunt bolnava rau. Vreau sa ii vad si pe ei la puscarie, nu vreau sa mor pana nu ii vad si pe ei la puscarie. Portocala e vinovat, ce pot sa va spun eu, ce stiu si ce-am vazut. Am avut si accident cerebral la cap si multe boli, am ulcer, reumatism osos, mi-a luat tot mijlocul.

M-au adus vai de capul fetelor cum m-au adus. nu mi-a fost frica de nimeni dar sunt foarte bolnava si nu pot ca sa stau prea mult in picioare.am zacut intr-un pat de o luna de zile. Am venit mai mult cu taraşul si am venit pentru fata mea ca sa vad ce s-a intamplat. Ea nu e vinovata de nimic. Decat a plecat de la DNA aceste lucruri nevinovate si n-ar fi trebuit sa intampole treaba asta. Eu nu am putut sa vin cu citatia si a trebuit sa vin obligatoriu. De la DNA s-au intamplat toate lucrurile rele. Daca se intampla, se intampla pt oameni care fac rele, care mancau banii statului sau facea rele Copilul meu mi s-a crescut asa de la 5 ani pana la 20, eu l-am crescut. Nu se putea intampla treaba asta. Eu toti copii cuminti si cu carte multa si asa e un caz care e fara rost. Nu stiu cum o iesi dar eu vreau sa iasa bine pentru ca fata mea nu e vinovata cu nimic. Eu astept. Eu sunt invalid de razboi. Am fost de razboi. Sotul meu a fost la razboi. Eu am carnet si sunt destul de educata de parintii mei. Ei au fost oameni de oameni. Vreau sa traiesc sa vad si DNA-ul la puscarie. De ce sa vada acest copil nevinovat. Nu vreau sa aud. Eu mor pentru copilul meu”, a declarat mama Anei maria Pătru, în exclusivitate la România TV.

Pe 14 mai 2024, judecatorii FLORIN-MIHAI POTCOAVA si IRINA-RALUCA MANU din cadrul Curtii de Apel Bucuresti, Sectia a II-a Penala, au pus capat definitiv calvarului la care a fost supusa in mod abuziv in ultimii 8 ani ANA-MARIA PATRU, fosta Presedinta a Autoritatii Electorale Permanente (A.E.P.), de catre LUCIAN ONEA si CERASELA RAILEANU, ambii procurori la D.N.A. – Serviciul Teritorial Ploiesti, prin emiterea a doua rechizitorii bazate pe inventarea unor situatii de fapt si administrarea unor probe ticluite.

Prin respingerea apelurilor formulate, magistratii Curtii de Apel Bucuresti, Sectia a II a Penala, au mentinut sentinta prin care CRISTIAN BALAN, judecator in cadrul Sectiei Penale a Tribunalului Bucuresti, a dispus achitarea ANEI MARIA PATRU pentru ambele infractiuni de care a fost acuzata pe nedrept, respectiv trafic de influenta si spalarea banilor.

ANA MARIA PATRU „a beneficiat” de 2 dosare fabricate, caz rar intalnit chiar si la „Unitatile de Elita” ale D.N.A.

In ambele dosare, fosta Presedinta a A.E.P. a fost trimisa in judecata pentru asa zisa savarsire a infractiunilor de trafic de influenta si spalare a banilor.

In ambele dosare, pentru a-si vedea implinita dorinta nelegala de a o vedea condamnata pe ANA MARIA PATRU, cu orice pret, in orice conditii, aceeasi procurori LUCIAN ONEA si CERASELA RAILEANU, s-au folosit de aceleasi persoane, respectiv IRINA SOCOL si SADOVEANU GHIORGHI, persoane a caror credibilitate tinde spre 0.

Mai mult, pentru a spori forta acuzarii, in primul dosar din care a fost disjuns dosarul ce a format obiectul cercetarilor in dosarul finalizat ieri, procurorii anchetatori i-au acordat IRINEI SOCOL 3 identitati distincte, respectiv „IRINA SOCOL”, „VRANCEANU CONSTANTIN MARIUS” si „MOCANU DENISA”.

In mod vadit nelegal, pe parcursul urmaririi penale procurorii anchetatori au audiat-o pe IRINA SOCOL sub toate cele 3 identitati, declaratiile astfel obtinute constituind „probe ale acuzarii”.

Spre norocul ei, si primul dosar al ANEI MARIA PATRU a fost solutionat de magistrati cum toti ar trebui sa fie : verticali si onesti, judecatori care, la pronuntarea hotararii, sa se raporteze exclusiv la reala situatie de fapt si la probele legal administrate.

Constatand faptul ca la dosar exista 3 declaratii date de IRINA SOCOL sub identitati diferite, doamna BRANDUSA ELENA GHEORGHE, judecatorul care a solutionat in mod impecabil fondul cauzei in primul dosar, a dispus excluderea acestor probe obtinute si folosite in mod nelegal de catre procurorii anchetatori.

Aceeasi doamna judecator a sesizat si sanctionat faptul ca procurorii anchetatori au jonglat in mod nelegal cu denunturile formulate la data de 07.10.2016 de catre IRINA SOCOL si SADOVEANU GHEORGHI, in sensul ca procurorii LUCIAN ONEA si CERASELA RAILEANU au incalcat (si) dispozitiile imperative ale art. 292 din Codul Penal, inregistrand nelegal doua sesizari din oficiu cu toate ca denunturile erau formulate anterior.

Pentru a nu exista absolut nici un dubiu asupra faptului ca urmarirea penala efectuata impotriva ANEI MARIA PATRU in ambele dosare, a fost abuziva si s-a desfasurat intr-un singur sens, acela al trimiterii acesteia in judecata cu orice pret, in orice conditii a acesteia, punctez in cele ce urmeaza doar doua dintre numeroasele abuzuri savarsite de catre procurorii anchetatori din cadrul Unitatii de Elita a D.N.A. Ploiesti:

1. La data de 13 noiembrie 2016, procurorii anchetatori au pus la cale o activitate de provocare la adresa ANEI MARIA PATRU, cand purtand asupra sa tehnica de inregistrare data de D.N.A.IRINA SOCOL a incercat sa o convinga in incinta D.N.A. ca este in beneficiul ANEI MARIA PATRU sa recunoasca pur si simplu comiterea faptelor de care a fost acuzata in mod abuziv si sa coopereze cu procurorii D.N.A., sa formuleze denunturi asa cum doreste acuzarea, deoarece in acest mod isi va usura situatia.

2. Pentru ca procurorii anchetatori sa poata manipula mai usor dosarul, IRINA SOCOL, profitand de increderea pe care ANA MARIA PATRU o avea in ea la acel moment, a convins-o sa renunte la avocatii alesi pe care ii avea la acel moment si sa se lase „aparata” de avocatul OVIDIU BULAI, avocat contactat si platit de catre martora denuntatoare IRINA SOCOL.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Poporul creștin de origine turcă de lângă România. Foarte puțini știu de existența acestor oameni
Capital.ro
Decizie pentru cei cu buletin de identitate. Statul român va afla absolut totul
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Tortul perfect pe caniculă. Are fructe delicioase și se prepară repede
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Decizie pentru toți proprietarii de terenuri. Se aplică în sute de localități din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Joe Biden afirmă că este cel mai calificat pentru a fi președinte și respinge ideea retragerii din cursă
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!