EXCLUSIV! Cel mai tare bucurestean! A castigat o suma imensa dupa ce a pariat aproape 3.000 de euro pe Nicusor Dan! “Eu l-am votat pe Piedone, dar am vrut sa castig si eu ceva bani daca tot stiam ca urmeaza inca 4 ani pierduti cu Nicusor primar! O sa-mi pun centrala de ei!”

Un bucurestean din Sectorul 5 a reusit o performanta demna de invidiat. A transformat castigarea alegerilor la Primaria Capitalei de catre Nicusor Dan intr-un castig cat se poate de financiar al sau. A pariat foarte multi bani pe victoria actualului si viitorului primar, iar acum isi numara fericit banii desi spune ca este trist ca a iesit Nicusor Dan primar si ca el l-a votat de fapt pe Piedone! Ba mai mult din declaratiile sale nu este deloc un impatimit al pariurilor sportive, acum fiind prima data cand a pariat.
Alina Costache
10 iun. 2024, 00:16
EXCLUSIV! Cel mai tare bucurestean! A castigat o suma imensa dupa ce a pariat aproape 3.000 de euro pe Nicusor Dan! “Eu l-am votat pe Piedone, dar am vrut sa castig si eu ceva bani daca tot stiam ca urmeaza inca 4 ani pierduti cu Nicusor primar! O sa-mi pun centrala de ei!”

Castig net 4.500 de lei! Atat a incasat de la Superbet R. Mihalascu dupa ce a pariat nici mai mult nici mai putin de 13.500 de lei, adica 2.700 de euro. Practic acum bucuresteanul nostru fericit trebuie sa treaca pe la caserie ca sa-si incaseze frumoasa suma de 18.000 de lei, adica un total de 3.600 de euro.

Dupa ce ne-a trimis fotografiile cu biletele si cu pariurile puse, pe pagina de Facebook Romania TV.net el a fost suficient de amabil incat sa ne raspunda si la cateva intrebari pe care jurnalistii i le-au adresat. Din cate se pare norocul sau a fost de fapt o strategie bine pusa la punct pentru ca a intampiat ceva dificultati la casele de pariuri atunci cand a incercat sa parieze o suma asa mare, dar ambitios, R. Mihalascu nu s-a lasat si a gasit o strategie castigatoare pana la urma.

“Prima data cand m-am dus sa pariez cota pentru Nicusor Dan era de 1.40 si inca de atunci am incercat sa pun o suma cat mai mare, dar doamna de la ghiseu mi-a zis ca ii respinge biletul si ca nu poate. Am incercat sume tot mai mici pana cand am reusit sa punem doar un bilet de 1.000 de lei. Al doi-lea bilet tot de 1.000 de lei nu a mai mers sa-l punem. Atunci mi-am dat seama ca sansele ca aceasta cota chiar sa iasa sunt mari” ne-a declarat bucuresteanul din sectorul 5.

Ambitios nevoie mare si dornic de castig usor omul nostru nu s-a lasat si a mers la mai multe sucursale ale casei de pariuri reusind pana la urma sa totalizeze 14 bilete cu suma de 13.500 lei. Dar cum de a fost totusi atat de sigur barbatul ca Nicusor Dan va castiga alegerile, pai ne spune chiar el: “Prietenii mei mi-au tot zis ca ma pricep la politica si ca ar trebui sa joc la pariuri daca tot sunt asa sigur pe mine. Eu nici nu stiam ca se poate paria pe asa ceva. N-am pariat niciodata in viata mea pe vreun meci.” a declarat R. Mihalascu.

Barbatul a spus ca banii pariati erau toate economiile sale dar ca n-a avut nicio emotie ca va castiga. “La cateva zile dupa ce am pariat eu, cota pentru Nicusor Dan a scazut destul de mult. N-am spus nimanui sa faca ce am facut eu, respectiv sa parieze si nici nu incurajez asta, dar politica ma pasioneaza de mic asa cum pe altii ii pasioneaza fotbalul”.

Partea cea mai tare este ca barbatul de aproximativ 40 de ani din Bucuresti locuieste in Sectorul 5 si ne-a spus ca el l-a votat pe Cristian Popescu Piedone la primaria Capitalei si pe Piedone Jr. la primaria Sectorului 5.

“Va zic sincer, stiu ca poate nu ma credeti, dar eu l-am votat pe Piedone. Atat de sigur eram ca iese Nicusor, dar n-am putut sa-l votez. Locuiesc intr-un bloc unde n-a avut apa calda aproape deloc iarna asta si nu doar asta. Eu spre deosebire de restul bucurestenilor, nu pot sa uit asta. Nu zic ca era mai bine pe vremea lui Gabi Firea, dar Nicusor Dan si-a batut joc de mine si familia mea 4 ani de zile. Chiar mi-am propus cu banii astia pe care i-am castigat sa-i investesc intr-o centrala de apartament si sa ma debransez de la RADET. Stiam ca bucurestenii au memorie scurta si ca-l vor vota tot pe Nicusor Dan, dar macar eu personal mi-am dorit sa ma razbun si sa castig si eu ceva bani daca tot stiam ca urmeaza inca 4 ani pierduti cu Nicusor primar!”.

Bucuresteanul nostru a prins acum curaj si se gandeste serios sa parieze o suma la fel de mare si pe alegerile prezidentiale de anul acesta. “Nu fac pronosticuri dar tind sa cred ca stiu cine o sa castige si in Septembrie! Poate pana la urma mai aman putin achizitia centralei si poate castig si atunci” a concluzionat R. Mihalascu.

Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Din ce cauză ar fi murit, de fapt, Andrei Versace. Principala ipoteză a anchetatorilor
Capital.ro
Statul român ia terenurile înapoi. Decizie definitivă în justiție. Zero lei
Playtech.ro
Incendiu la academia lui Năstase și Marica din Pipera! Primele informații ale pompierilor
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Cum arată și câți ani are Sabrina, fiica lui Jean de la Craiova. Tânăra a terminat liceul cu media 9.10 și susține că urăște manelele | FOTO
Spynews
Ce le-a interzis Jennifer Lopez angajaților săi! Regulile controversate impuse de divă persoanelor care lucrează cu ea
Evz.ro
Gabi Bădălău, dezvăluiri despre căsătoria cu Claudia Pătrășcanu: Nu o iubeam
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Câți bani le plătește Gabi Bădălau pensie alimentară copiilor: „Eu îi susțin financiar”
Capital.ro
Românii să fie gata pentru CE E MAI RĂU. Traian Băsescu: Un sfârșit tragic
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
substantial.ro
O doctoriță stomatolog din Brăila a fost găsită moartă în cabinetul său
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!