EXCLUSIV Celebrul poliţist în fustă Mihail Bucur îşi acuză şefii de comportament discriminatoriu: „Disforia de gen nu e boală mintală. Mi-au spus că dacă mai vin în fustă, mă dau afară”

Poliţistul din Bucureşti ajuns viral pe internet după ce s-a afişat în haine de femeie a venit în studioul România TV. Cezar Mihail Bucur şi-a dat seama că îşi doreşte să fie femeie la sfârşitul anului 2021, la 53 de ani. De ceva timp urmează o terapie de feminizare şi plănuieşte ca, în viitorul apropiat, să îşi facă şi operaţie de schimbare de sex.
Alina Costache
28 iul. 2024, 23:12
EXCLUSIV Celebrul poliţist în fustă Mihail Bucur îşi acuză şefii de comportament discriminatoriu:

Cezar Mihail Bucur lucrează la Poliţia Locală a Capitalei, instituţie în care, potrivit afirmaţiilor sale, se loveşte de comportamente discriminatorii şi antisemite venite din partea colegilor sau şefilor săi.

Celebrul poliţist în fustă Mihail Bucur îşi acuză şefii de discriminare şi antisemitism

Există atât acte de discriminare, cât şi acte de antisemitism. Conducerea instituţiei mi-a spus în nenumărate rânduri să nu mai port kipa (scufia tradiţională cu care evreii îşi acoperă creştetul capului – n.red.), am avut perciuni evreieşi conform Leviticului şi Torei pe care m-a pus directorul general adjunct să îi tund pentru că sunt mizerii.

Şeful serviciului de comunicare al Poliţiei Locale care purta coadă mi-a spus de ziua mea de naştere: „Evreule, câţi evrei încap într-o maşină?” I-am spus: „Conform certificatului de înmatriculare”. Mi-a spus: „Greşit, evreule! 55 de evrei: 5 în maşină şi 50 în scrumiera maşinii”.

Acele poze, pentru că de aici a plecat această dorinţă a mea să îmi fac dreptate, sunt făcute acum 3 ani, într-un birou al unui director, care stătea cu şeful serviciului logistic şi unde venea şi acest director Horia Scarlat care m-a lovit în sediul instituţiei, în acest an. Există o plângere penală depusă la Parchet, la care este ataşată înregistrarea în care se vede cum  mă loveşte după ce mă ameninţă cu pumnul şi spune în faţa martorilor: „Dacă nu eram cu poliţia, te uscam cu bătaia”. 

Citeste si Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni

Ulterior, când am vrut să-mi fac dreptate şi l-am întrebat de ce procedează astfel, unul dintre colegi mi-a zis: „Vezi că te şi bate”. M-am dus spre maşină când pleca şi mi-a spus: „Te execut, te dau afară”. În aceeaşi zi, mi-a spus: „Nesimţitule”, pentru că eu purtam unghiile făcute.

Ca urmare a acelor forme de protest ale mele s-a făcut un regulament profund discriminatoriu pe care l-am contestat la CNCD pentru că prevedea că bărbaţilor le este interzis să poarte cercei, numai la bărbaţi s-a instituit un cod de culori, bărbaţii trebuiau să poarte tricouri polo de parcă trebuia să le tăiem cele cu anchior să le punem nasturi, bărbaţii trebuia să poarte numai pantofi, am sesizat că este profund ilegal pentru că este o dublă discriminare: structurile neoperative poartă numai pantofi bărbaţii, iar cei de la structurile operative pot purta şi ghete şi bocanci.

Şi mi-a venit răspunsul că acest cod vestimentar este cu titlu de recomandare, deşi în cuprinsul lui există cuvântul INTERZICE”, a povestit celebrul poliţist în fustă la România TV.

Mihail Bucur, ameninţat că va fi concediat dacă va mai veni în fustă la serviciu

Cezar Mihail Bucur acuză şi faptul că acelaşi director care, recent, l-a agresat, cu trei ani în urmă îl încuraja. Poliţistul crede că interesul acestui director care atunci îl încuraja a fost acela de a-i dovedi superiorului său – directorul general al instituţiei – că nu-şi poate controla subordonaţii.

Acum merg cu unghiile făcute şi au fost făcute 3 sesizări, toate 3 clasate de Comisia de Disciplină ca nejustificate pentru că unghiile le fac de regulă în negru, în alb sau în albastru.  Şi Ronaldo îşi face unghiile cu negru.

Am avut de suferit în 2021 în momentul când m-am dus cu fustă, pentru că am făcut o formă de protest, şi acel director care m-a şi lovit în acest an în acea perioadă mă sprijinea pentru că voia să arate că directorul general al instituţiei pe care ar fi dorit cumva să-l dea jos din funcţie şi să vină dumnealui nu are autoritate asupra mea. M-a sprijinit, am fost un vârf de lance pentru a arăta că nu respect ceea ce zice directorul.

Mă băga prin anumite încăperi, este o poză care este dată în media în care ridic fusta pentru că mi-au spus în birou: „Ridică mai la talent să vedem şi ciorăpeii”. Toate acele poze sunt făcute acum 3 ani, iar în această perioadă mi s-a spus să nu mai vin în fustă pentru că voi fi dat afară„, a povestit poliţistul local la România TV.

Poliţistul în fustă iubeşte femeile, iar la toaletele publice merge la bărbaţi: „Sunt înclinat spre lesbianism”

Cezar Mihail Bucur, care suferă de disforie de gen, a declarat că urmează să se supună unei operaţii de schimbare de sex, dar abia după ce finalizează terapia de feminizare. Acesta susţine, de asemenea, că la toaletele publice merge întotdeauna la bărbaţi şi că îi plac femeile.

Citeste si EXCLUSIV/ Traian Băsescu, despre profesorul îmbrăcat în fustă: „Prin educație nu mai rezolvăm, pentru că a fost pierdută din mână”

Operaţia de schimbare de sex o voi face numai după ce voi avea rezultatele asupra trupului prin terapia de feminizare. În februarie 2022 am depus documente la instituţie în care un psiholog, un psihiatru şi un endocrinolog certificau cu documente medicale că am disforie de gen, care este declasificată, nu mai este considerată tulburare sau afecţiune. Deocamdată nu am bani […]

În toaletele publice merg la bărbaţi pentru că mentalul colectiv este tributar, suntem una dintre ţările cele mai transfobe, ar însemna să dau naştere unor conflicte şi sunt o persoană care deocamdată nu are aspectul de femeie […]

După ce am fost lovită de acel director, în aceeaşi zi a afirmat de faţă cu mine în biroul resurse umane: „Colegilor, feriţi-vă de domnul Bucur deoarece m-a pipăit pe fund în toaleta bărbaţilor”, ceea ce nu s-a întâmplat, mie îmi plac femeile, iar în aceeaşi zi a dat şi un mesaj pe grupul de Whatsapp în care a spus că l-am pipăit pe fund şi să fiu testat psihologic. Dar mie îmi plac femeile. Sunt înclinat spre lesbianism„, a conchis celebrul poliţist în fustă.

Cazul poliţistului de la Locală, făcut public de Robert Turcescu

Cazul poliţistului Cezar Mihail Bucur a apărut în spațiul public în contextul unei dezbateri naționale recente, generată de un caz similar, în care un lector de la Universitatea din București a mers la Universitate îmbrăcat în haine de damă.

Conform informațiilor prezentate de jurnalistul Robert Turcescu, celebrul poliţist în fustă lucrează în cadrul Direcției Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București și a fost văzut la serviciu îmbrăcat în fustă. Deși superiorii săi i-au solicitat să se conformeze unor standarde vestimentare adecvate, polițistul a răspuns că se simte discriminat și continuă să-și desfășoare activitatea conform propriului stil de îmbrăcăminte.

Faceți cunoștință cu polițistul local Bucur Cezar Mihail, absolvent al Academiei de Poliție, actual angajat al DGPLCMB (Directia Generală de Poliție Locală și Control a Municipiului București), responsabil cu pregătirea polițiștilor locali.

De altfel, declarația lui de avere de pe site-ul instituției începe cu “SubsemnatA Bucur Cezar Mihail…”. Mi interesant, deși  în declarația de avere de pe site-ul Directiei Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București), bărbatul se declară “Subsemnata”, din același document reiese că bărbatul este căsătorit”, se arată în postarea de Facebook.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Interzis pentru șoferii care fac ITP-ul. Primești pe loc două amenzi, una peste alta. Legea nu permite
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!