EXCLUSIV| Chirurgul Mircea Beuran, după ce a fost achitat definitiv în dosarul DNA de luare de mită: „Timpul care a trecut nu a fost un timp ușor”

Chirurgul Mircea Beuran a vorbit miercuri seară, în exclusivitate, la România TV, despre umilințele pe care le-a îndurat din cauza dosarului DNA în care a fost acuzat că a luat mită peste 10.000 euro de la un alt cadru medical pentru ca aceasta din urmă să fie angajată ca asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Carol Davila.
Alina Costache
05 iul. 2023, 23:32
EXCLUSIV| Chirurgul Mircea Beuran, după ce a fost achitat definitiv în dosarul DNA de luare de mită: „Timpul care a trecut nu a fost un timp ușor”
Chirurgul Mircea Beuran, după ce a fost achitat definitiv în dosarul DNA de luare de mită

Chirurgul Mircea Beuran, după ce a fost achitat definitiv în dosarul DNA de luare de mită. După ce a fost achitat definitiv de Curtea de Apel din București, care a respins apelul Direcției Naționale Anticorupție, reputatul chirurg a subliniat că justiția din România a demonstrat că fapta nu există.

Citește și Chirurgul Mircea Beuran, achitat definitiv în dosarul DNA în care era acuzat că a primit mită 10.000 euro. Victor Ciutacu: „Nu mi-a operat pe nimeni”

Chirurgul Mircea Beuran, după ce a fost achitat definitiv în dosarul DNA de luare de mită

Mai mult, medicul a ținut să precizeze faptul că cei trei ani și jumătate de procese interminabile nu au fost ușori.

”Timpul care a trecut nu a fost un timp ușor, dar ziua de astăzi este o zi care îmi dovedește totuși că justiția română așa cum a putut să se aplece pe parcursul celor trei ani și ceva a putut să demonstreze că fapta nu există. Și lucrul acesta s-a petrecut în anii în care m-au călit cu lucruri la care nu m-am așteptat niciodată și nici nu au putut fi demonstrate pentru că așa cum am spus de la bun început. eu nu am condiționat, eu nu am cerut, nu am m-am implicat niciodată într-o astfel de poveste, dar asta a fost și sper că s-a terminat”, a spus chirurgul Mircea Beuran, în exclusivitate, la România TV.

Întrebat dacă are de când să acționeze în instanță procurorii DNA care au instrumentat dosarul de luare de mită sau Spitalul Floreasca, medicul a răspuns: ”Deocamdată respir mai ușurat. Am nevoie de un timp de reflexie, să readun de la primele zile până  la zilele actuale lucrurile, să le judec, nu vreau să mă grăbesc, nu vreau să mă gândesc la modul în care ar trebui să plătesc cu monezi diferite, diferitele caractere prin care am trecut, dar zic că timpul mă va face să judec corect.”

În aceste momente, medicul Mircea Beuran și-a recăpătat funcția de șef al Secției de Chirurgie pe care o avea la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, însă procesele dintre el și unitatea medicală nu s-au încheiat.

”Eu cu spitalul nu mi-am încheiat judecățile pentru că judecata cu spitalul, judecata civilă cu spitalul, s-a suspendat până când este dată hotărârea judecății penale. Deci, probabil că după vacanța aceasta a judecătorilor se va relua, în schimb mi-am reluat activitatea de medic, mi-am reluat activitatea de șef de secție datorită modificării legislative în care șefii de secție să fie cadre de predare. Găsind poziția de cadru de predare, Senatul Universitar a hotărât că pot să rămân în continuare șeful secției în care am lucrat”, a mai spus medicul.

Citește și EXCLUSIV Mircea Beuran, după raziile din minivacanţa de 1 mai: „Drogul atacă organele vitale, dă palpitaţii, atac de cord, AVC, scade coeficientul de inteligenţă”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
Playtech.ro
A MURIT unul dintre cei mai mari SPORTIVI ai României! Dumnezeu să-l ierte!!
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Soția lui Kanye West poate face închisoare. Acuzații rușinoase pentru Bianca Censori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care dentista găsită moartă în propriul cabinet din Brăila voia să-și cumpere un pistol. Femeia în vârstă de 41 de ani ar fi primit mai multe amenințări cu moartea
Capital.ro
România, o mare forță a lumii. Giganții planetei bat la ușa noastră: Un foarte mare plus
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Arsenal ilegal descoperit în locuința unui pensionar din Tulcea
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'