EXCLUSIV Dana Budeanu, acuzaţii explozive: „Multinaţionalele care le dau bani acestor influenceri ca să se drogheze, ăştia sunt criminalii”

Designerul Dana Budeanu a fost invitata lui Victor Ciutacu în emisiunea Punctul Culminant, de la România TV, pentru a dezbate cele mai fierbinţi subiecte de actualitate, de la politică, la media şi monden.
Filip Stan
01 nov. 2023, 23:15
EXCLUSIV Dana Budeanu, acuzaţii explozive:

Primul subiect abordat de Dana Budeanu a fost depistarea încă unei vedete drogate la volan, respectiv Dorian Popa, care a fost prins de poliţie mergând cu unul dintre bolizii săi, îmbrăcat doar în lenjerie intimă, aflându-se sub influenţa unor substanţe psihoactive.

„Stiu de el, dar nu-l urmaresc. 99% dintre vedetele din Romania se drogheaza si sunt in evidentele DIICOT. Daca nu in fiecare zi, destul de des. Toate aceste lucruri se stiu si vor aparea in perioada urmatoare, este doar inceputul.

Eu nu cred ca dependenta, vorbind in Romania, e genul ala de stai mai mult internat. Nu, ajunge sa faca parte din stilul de viata, se cred toti Mick Jagger. Cu ce se drogheaza astia oricum e o nenorocire, cica cocaina, nu e nici macar pura, te distrugi, efectiv.

Aia de pe afara au echipe intregi in spate, care ii scot din tumultul ala, ii baga in clinici, e altceva.

Si in strainatate exista vedete, mult mai putine, prinse la volan. Le apar stiri imbecililor, doar ca de aia auzi benign. Se drogheaza, s-a internat, atat. Aia nu omoara oameni. La noi nici cultura drogatului nu exista, ca nu are nimeni nimic cu tine daca o faci la tine in casa.

Astia au in continuare contracte de publicitate, pentru ca si la corporatie lumea se drogheaza. Pana nu vedem niste CEO care trag pe nas cocaina, nu o sa se intample nimic, ca ne trebuie un cutremur. DIICOT stie ce zic eu.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu dă cu pumnul în masă: „Începe reorganizarea ministerelor. Asta este viitorul, asta aşteaptă lumea de la noi. S-a terminat!”

Pai unii nu au profilul bun, nu avem buget, nu nu stiu ce, dar in continuare contractele astea se duc la toti drogatii astia. Pai ei se drogheaza impreuna. Ei nu le taie contractele, ii pun sa-si ceara scuze si ei continua contractele. Daca ar scrie in contract ca nu au voie sa se drogheze, in secunda cand ai facut-o, tu ai sa-mi dai mie valoarea pe contract plus daune de imagine. Si atunci macar nu se mai urca la volan. Atunci s-ar reduce.

Fenomenul asta este sustinut financiar, ca daca ar exista pedepse, sa te prind drogat si sa te arestez pe loc, s-ar diminua. Acolo te obliga sa te internezi instantaneu.

Pai ce i-au facut astuia, lui Buhnici, si asta nu e drogat. Eu n-am nicio problema cu omul ca nu-i plac grasele, aia e. Dar stii ce s-a intamplat? A facut de doua ori dus si gata, deja are contracte. Nu zic, omul n-a facut nimic, a zis omul ca nu-i plac grasele.

Astia care le dau bani influencerilor sunt criminalii. Ca influencerii aduna comunitati, se vede ca nu patesc nimic cand sunt prinsi drogati, asa ca inteleg ca pot face si ei.”, a declarat Dana Budeanu.

Creatoarea de modă s-a referit şi la noile descoperiri ale ANPC, care a depistat în mai multe hypermarketuri produse preambalate care cântăreau mai puţin decât scria pe etichetă.

„Se fura la borcane, tu platesti si greutatea borcanului, e inselatorie pe fata. Hipermarketurile carora trebuia sa le faca Guvernul ordonanta speciala pentru facturile la curent. Si in general, trebuie sa-i bibilesti, ca altfel imediat vin ambasadele.

Nu stiu daca li s-a impus inca cunatumul minim de produs romanesc la raft. Eu stiu cum se intra pe raft la hypermarket, pe spaga. Trebuie sa vorbesti cu George, si daca George primeste dreptuul, ti-l pune in fata, daca nu, nu.”, a mai spus aceasta.

Citeşte şi: De unde se îmbracă Marcel Ciolacu și cât costă ținuta lui vestimentară dintr-o zi obișnuită: „Vă dezamăgesc, nu am pantofi de 1.500 de euro”

Dana Budeanu a ţinut să-i liniştească pe românii speriaţi de restricţionarea plăţilor şi retragerilor de bani cash, explicând de ce această măsură nu îi va afecta pe românii simpli.

„Vreau sa ma refer la disparitia cashului de pe piata. Cashul e sfant, e Dumnezeu. Nu sunt ingrijorata, mie imi plac pachetele, mi-ar placea sa iau toti banii din banca si sa dorm pe ei. Toti oamenii care aveti bani cash, nu va mai speriati.

E o harneala a lui Bolos, pe care o deconteaza Ciolacu, ca a zis ca isi asuma. Astia de la PNL, dupa ce i-a ingropat hashtag USR, a sunat Hoha si a chemat PSD sa-i salveze.

Acum, acest ministru PNL a facut aceasta masura de combatere a evaziunii. Uitati-va la mine, nu se schimba nimic. Ma duc maine la banca si nu mai scot 100 de milioane, scot 50. Ma duc in fiecare zi si scot 50 de milioane. Ba, nebunilor, de numai cu sute de milioane umblati. La fel si aia cu guma, in loc sa iei de 10.000, iei de 5.000. Asa, si? Te duci cu nevasta-ta si luati de doua ori.

Noi vorbim de omul de rand, care s-a speriat ca batranii care nu au card nu mai pot sa-si ia banii. Vorbesc acum cu copiii, linistiti-va parintii si bunicii, asta e o harneala a lui Simion, ca n-are subiecte. Cum era si cu Firea, ca se vand copiii. S-a vandut, ma, vreun copil?

Deci, nu va duceti la banci sa depuneti banii, tineti-i acasa. Credeti ca il intreaba cineva pe Becali sau alti oameni cu bani de unde au doua milioane? Pai oamenii de buna credinta au pensii, au salarii, ei pot oricand sa justifice.

Mergeti cu sotia, iei tu de 5.000, ia si sotia de 5.000, o sfatuiesc sa isi ia si ea ceva frumos, si aia e.

Domnule Iohannis, daca domnul Bolos nu poate sa explice masura asta, trebuie sa-l dati afara.”, a adăugat Dana Budeanu.

Dana Budeanu, despre concedierea lui Tolontan: „Îşi face un nou G4, cu bani de la UE. Vin vreo 11 milioane de euro”

„Ringier e cam ca Putin, corect? Interzice libera exprimare, da? Compania elvetiana Ringier, da? Tu crezi asta? Acolo a fost ceva, s-a facut un audit, cum iti explici ca imediat dupa aia i-a dat afara? La ce subiect s-a ingradit libera exprimare, ca nu sunt in tema? Deci dreptul la libera exprimare, dar nu spunem de catre cine si despre cine era vorba. Eu l-am si avertizat pe domnul Tapalaba sa fie atent, ca Tolontan isi face un nou G4. Resursele vin de la UE, sunt vreo 11 milioane. Pai daca iti dau 1 milion pe an la site, traiesti bine.

Tu, ca sa-ti faci un site nou, nu iti trebuie 90 de oameni, pleci cu 4-5. Restul, raman solidari, dar in liniste, ca te ia viata, vine rata. Heirupismul asta hashtagist tine foarte putin.

Pai stiti cati bani apar pe piata in campanie?”, susţine designerul.

În final, Dana Budeanu a râs de zvonul că Marcel Ciolacu ar avea pantofi de 1.500 de euro, informaţie pe care o dezminţise chiar şi premierul.

„Dupa parerea mea, e foarte rau ca nu are pantofi de 1.500 de euro. Pai, daca nu ai pus in viata ta mana pe un pantof de 1.500 de euro, n-ai de unde sa stii. Dar eu, daca stiu si am si informatii, normal ca stiu. Pantofii aia sunt de 200 de euro, nici atat. Toti politicienii mari au voie sa primeasca cadouri, dar trebuie sa declare la noi, ca suntem inca in comunism.”, a încheiat creatoarea.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, convinsă că va schimba faţa Europei: „S.O.S. România intră în Parlamentul European! Vă daţi seama, 20 de şoşocari pe acolo?”

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
După atacul ursului din Bucegi, un alt animal SĂLBATIC a luat cu ASALT LITORALUL. Turiștii de la Marea Neagra au fost îngroziți VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'