EXCLUSIV| Dana Budeanu demască rețeaua mafiotă care pune în pericol tânăra generație. ”Nici președintele României nu va putea lupta cu criminalii”

Dana Budeanu a demascat, joi seară, în exclusivitate, la România TV, rețeaua mafiotă care pune în pericol tânăra generație. Creatoarea de modă a subliniat că nici măcar președintele țării nu poate lupta împotiva acestor oameni.
Alina Costache
29 feb. 2024, 22:51
EXCLUSIV| Dana Budeanu demască rețeaua mafiotă care pune în pericol tânăra generație. ”Nici președintele României nu va putea lupta cu criminalii”

Dana Budeanu demască rețeaua mafiotă care pune în pericol tânăra generație. Dana Budeanu a salutat decizia Parlamentului de a adopta legea care prevede reînființarea Registrului traficanţilor de droguri și a afirmat că aceasta trebuie să se transforme într-o evidență extinsă în care să fie incluși chiar și traficanții de droguri minori.

Citește și Dana Budeanu a pus ochii pe soțul Elenei Gheorghe: „E frumos rău de tot în realitate, are ceva, deci e foarte mișto. Cred că i-am și zis ei”

Dana Budeanu demască rețeaua mafiotă care pune în pericol tânăra generație

”Trebuie să vobrim pe înțelesul populației, astă seară trebuia să ne distrăm, nu a mai fost să fie. Ți-am scris înainte cu o oră de emisiune pentru că s-au întâmplat niște nenorofciri în lanț, la care nimeni nu e atent că urmează alegerile. Este irelevant pentru că nici președintele României nu va putea lupta cu criminalii care vor să omoare la propriu oameni. Marți s-a votat la inițiativa MAI, dar mă rog, direcția Antidrog este sub MAI, s-a votat acest proiect de lege care presupune crearea bazei de date cu toți traficanții de droguri, care este o bază extinsă, tu nu ești traficant dacă vinzi 100, ești și dacă vinzi 10 grame. Această bază este obligatoriu trebuie să se transforme într-o evidență de caziere, inclusiv la minori, că există traficanți de droguri minori”, a declarat Dana Budeanu, în exclusivitate la România TV.

Creatoarea de modă a ținut să precizeze că a fost șocată de faptul că legea care a trecut de Camera Deputaților cu 246 de voturi pentru nu a fost votată de Ludovic Orban și alți cinci politicieni.

”Acest proiect de lege a trecut cu majoritate de voturi, șase parlamentari nu au votat acest proiect de lege. Andrei Răzvan Lupu, profesor la Drept, Radu Iulian Molnar tot de la Cioloș (partidul REPER), Daniel Toda tot de la REPER și încă cineva. Sunt tineri, foarte atenție! Pe lângă acești necunoscuți există și Orban, ei nu au votat deloc, domnul Ludovic Orban și domnii nu au votat deloc. Acești șase nu au votat! Nimic deosebit, oamenii probabil susțin consumul de droguri, eu m-am șocat când am văzut numele lui Ludovic Orban.

Cei patru de la REPER, că după am cercetat să văd cine sunt, în afară de unul care e în plus, în octombrie, au avut ei o propunere legislativă să trecem ANA -Agentia Națională Antidrog, care nu vă imaginați cu ce se ocupă în România, cu monitorizare, cu vorbit cu spitale, cu mers după drogat, sub MAI, evident. Să trecem noi ANA liniștiți la Ministerul Sănătății, și să se numească ”AN”. Care e interesul? Imediat vă spun. ANA ne-a explicat în repetare rânduri despre drogurile inclusiv sub formă de medicamente, alea sunt formele principale cu care se droghează copiii, are făcută anchetă pe farmacii. Știați că în România eu iau o rețetă și pot cumpăra cu aceeași rețetă medicamentele de la 10 farmacii? E foarte important. Eu mă pot droga la infinit cu o singură rețetă, eu copil, eu, adult. Rețeta o obții pe loc. De ce? Pentru că astăzi există acest sindrom”, a mai spus Dana Budeanu.

Mai mult, vedeta a atras atenția că în România, presa tace când vine vorba despee consumul de medicamente care au efectele unor droguri de mare risc și a dat exemplul lui Vlad Pascu care în momentul tragediei din 2 Mai avea asupra sa astfel de pastile.

România TV este singura instituție de presă din România care vorbește despre acest fenomen, despre medicamentele care sunt, de fapt, droguri. Nu că este criminal, toată presa tace criminal. 99% din presă tace. Aici a fost singurul post în care eu am avertizat, în SUA este emplemantată această politică. Copilul ăsta, Vlad Pascu, care a omorât copii de vârsta lui, copilul avea în sistem nu știu câte pastile + droguri, nu avea doar droguri de mare risc. Drogurile de mare risc sunt medicamentele psihedelice, nu există nicio diferență între a lua cocaina și ketamină. Acum două săptămâni în Financial Times, cele mai mari fonduri de investiții din lume, domnilor de la SRI, eu sunt o mamă azi, ca foarte puține mame azi în România. Eu fac apel la SRI, la PSD, la Ministerul Afaerilor de Interne, domnul Predoiu, la Ministerul Sănătății, Ministerul Sănătății a răspuns inițiativei ANA și a interzis ca anumite medicamente în care sunt anumite subtanțe active să fie comercializate”, a afirmat vedeta.

Citește și Ce a transmis Dana Budeanu pe rețelele sociale, după ce Codin Maticiuc s-a văitat de nota de plată colosală primită la Untold Dubai. ”N-au plătit nimic! Totul a fost moca”

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
S-a dat ordin în UE și toată România. Este obligatoriu din 3 iulie. Nu se mai poate vinde
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Acești șoferi sunt cel mai expuși la amenzi. Cad ușor victimele polițiștilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!