EXCLUSIV Dana Budeanu, despre „ameţitele” care dau fuga la farmacie: „Te-a luat corazonul ca te-a părăsit? Te internezi şi iei pastile”

Dana Budeanu susţine că 80% dintre drogurile consumate de către tinerii români nu sunt ilicite, ci aceştia folosesc pastile din farmacie, pe care le pot lua pe reţete, uneori false, alte ori obţinute foarte uşor de la psihiatri, sub justificarea unor condiţii ca depresia sau ADHD.  
Filip Stan
18 oct. 2023, 23:29
EXCLUSIV Dana Budeanu, despre

Dana Budeanu a comentat miercuri seară, în exclusivitate la emisiunea Punctul culminant de la România TV, problema consumului de droguri, venind cu o teorie interesantă.

„Vreau sa spunem public ca acest subiect al pastilelor l-am lansat tot noi, fix aici, in luna ianuarie. Azi am trimis un articol din Times in legatura cu Aderal, un medicament pentru ADHD, care nu se mai gaseste. De ce? Pentru ca a fost foarte prescris, pentru ca asa sunt prinsi copiii.

EXCLUSIV Dana Budeanu, despre valurile de migranţi din Orientul Mijlociu ce vor invada Europa: „Unde îi cazăm? Stau la voi pe scara blocului şi nu ai voie să-i arunci, că au statut special. Trebuie să le dai şi bani, ca ălora cu Slava”

Va mai spun ceva si as vrea sa anchetati. Copiii de la varsta de 3 ani din Romania consuma niste suculete, care de fapt sunt energizante, disponibile si in supermarketuri. In ele sunt pur si simplu droguri, pastile psihoactive.

Pe langa depresie si alte dureri, cum zic drogatii, mai nou exista ADHD. Deci copii un pic mai energici, cum ne jucam si noi de dimineata pana noaptea, astia acum iau pastile, ca cica au ADHD.

Domnul Rafila, merge o neterminata d-asta la psiholog, psihiatru si primesc reteta pentru orice, ca m-a parasit barbatul sau orice, si iau pastile identice ca efect cu drogurile de mare risc. Astea trebuie interzise sau date doar in spitale. Te-a luat corazonul ca te-a parasit? Te internezi si iei pastile. Altfel astia iau pastile, sunt drogati, si merg la volan, sunt medici, asistente medicale drogate. Dar ei cica nu-s drogati, ca le-a zis psihoterapeutul.

Dana Budeanu desfiinţează noua temă de sedus minţile oamenilor. „Naţionaliştii de birt. Să nu ajungem ca în anii ’50!”

Toate aceste combinatii se pot face, sunt la liber, iei de la farmacie cu 3 lei, cu 7 lei. De ce cumpara medicamente minorii? Nu ma intereseaza ca au reteta pentru mama, pentru mamaie. Mie imi arati buletinul, sa vad ca esti major. Pentru orice minor care cumpara, se merge acasa si parintii sa raspunda penal.

Unde sunt traficantii de droguri? Pai sunt farmacistii si psihoterapeutii. 80% se drogheaza cu medicamente. Pai copii de 13 ani nu au bani de cocaina, isi iau pastile.”, explică Dana Budeanu.

Citeşte şi: EXCLUSIV Dana Budeanu aruncă bomba în cazul violului din tabăra AUR: „Dacă racolezi de pe stradă, uite ce pățești”. Cum și-a găsit, de fapt, partidul lui George Simion alegători

Designerul a comentat şi tema includerii problemei drogurilor pe agenda ultimului CSAT convocat de preşedintele Klaus Iohannis.

„Cum controleaza politia daca sunt pastilati? Nu e nevoie sa aiba buzunare pline, ca iau o pastila de la farmacie cand pleaca spre club sau festival. Pai cine se pune cu pharma? A iesit Ciolacu si a zis ca am luat de bunavoie 100 si ceva de milioane de doze de vaccin. Pai de ce nu se sesizeaza nimeni cu ce au facut criminalii astia? Ca asta sunt, criminali.”, a mai spus aceasta.

Spynews
Andrei de la Mireasa, sezonul 7, și iubita lui s-au despărțit după o lună de relație. Care ar fi motivul separării și ce spune și despre Simona
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum să faci carnea pe grătar fără să se lipească. Trucul simplu pe care orice gospodină trebuie să îl cunoască
Capital.ro
UNGURII vor banii românilor. Ungaria face o mutare istorică în 2024
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Noua Comisie Eropeană va fi condusă tot de Ursula von der Leyen. Care sunt candidații propuși de guvernele țărilor din UE?
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Ce preț trebuie să plătești dacă vrei să faci plajă pe cearșaf, în Mamaia. Poate fi mai scump decât închrierea unui șezlong
Spynews
Cristina Rotaru de la Insula iubirii, mesaj cu subînțeles, după ce soțul ei, Andrei, s-a sărutat cu ispita Diandra? „Să nu fiu apreciată, iubită...” | FOTO
Evz.ro
Finalul lui Putin, mai aproape ca niciodată. Zeci de specialiști îi cântă Prohodul
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pensionarii care pot primi 250 de lei în plus de la Casa de Pensii! Ce trebuie să facă până la finalul lunii iulie
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
IMAGINI EXCLUSIVE! Filmul complet al măcelului din Padina! Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel: „Băi, omule, îl omori!”
substantial.ro
Operațiune fulger în Brașov: Traficanți de droguri prinși în flagrant
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!