EXCLUSIV Dana Budeanu dezvăluie adevărata miză a dezastrului de la Crevedia: „A fost scenariu scris, ca să le ia compania de GPL celor doi asociaţi”

Designerul Dana Budeanu a fost invitata lui Victor Ciutacu într-o ediţie incendiară a emisiunii Punctul Culminant, de la România TV, în cadrul căreia cei doi au dezbătut cele mai fierbinţi subiecte ale momentului.
Mircea Filipescu
06 sept. 2023, 23:11
EXCLUSIV Dana Budeanu dezvăluie adevărata miză a dezastrului de la Crevedia:

Dana Budeanu a discutat cu realizatorul România TV despre drona căzută în România, după ce Klaus Iohannis asigurase chiar marţi că nu s-a întâmplat aşa ceva, dar şi despre exploziile de la Crevedia, începutul şcolii şi scandalul imobiliar legat de parcul IOR.

Invitata lui Victor Ciutacu spune că prăbuşirea dronei pe teritoriul României a fost prevăzută de un raport al forţelor armate americane încă din luna ianuarie.

„Doar am auzit, n-am urmarit. Eu nu prea mai intru in nicio mascarada, pentru ca eu am zis din 6 ianuarie ca se va intampla. Am citit raportul analistilor militari. In aceste rapoarte, de zeci de ani, iti dau niste scenarii, dar toate se intampla.

Din cauza acestui joc video, din cand in cand mai sare cate o bombita si au zis si tarile unde se poate intampla. Am spus si erau unii care spuneau ca nu se poate, ca suntem stat NATO. Si aia acolo spuneau ca se poate intampla intr-un sat din Romania sau din Polonia. Atentie, sunt scrise si numere posibile de victime.

Nu poti sa intri in aceasta scenarita dementa. Dar noi de ce sa ne speriem, daca ne-a spus Iohannis ca suntem cel mai aparat stat? Eu l-am crezut si cand a fost boala lui Calache, care a zis ca e doar o raceala. E cel mai informat om al tarii, a si spus.

Ce spune el, ala e adevarul. Dupa aia il mai suna si i se spune sa o lase mai moale.

Acum glumim, ca nu suntem in niciun pericol, dar daca se intampla?”, a spus Dana Budeanu.

Citeşte şi: Un pescar român, speriat de bombardamentele de pe malul Dunării: „Nu mă simt în siguranţă, deşi sunt pe malul românesc”

Designerul şi-a spus părerea şi despre nunta fiicei lui Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO,l desfăşurată în weekendul trecut.

„Ba, m-a uns pe suflet, vreau sa spun ceva de nunta Anei Geoana. Sper ca a fost 5 milioane, ca asa se fac nuntile. Mi se umple sufletul de bucurie, a dat in ficat la tot orasul, nu stii ce a fost pe toti parvenitii. Sunau pe acolo sa intrebe ce se mananca, cine mai e. Toti parvenitii care cica sunt in topul Capital, cu sute de milioane, dar au facut nunta de o suta de mii, din care rochia a fost 10.000.

A platit familia mirelui. Eu va spun, sunt copti toti astia de prin Herastrau. A fost nunta de trei zile si trei nopti, cum viseaza toate nevestele si fiicele voastre. Dupa nunta asta nu mai au ce face. Intru bucuria mea, au dat cel mai mare ficat la toata Romania. Pai statea Geaona pe la Venetia, daca era vreun pericol?

Asta cu dronele este o dovada ca nu trebuie sa ne incredem in AI, deci ne trebuie armata obligatorie. Eu vreau sa intreb: vi se pare normal ca de cand acest Putin a invadat sau ce a facut el, de un an si ceva, sa nu se fi decretat armata obligatorie?

Eu sunt femeie, raman acasa. Pai la noi barbatii umbla cu gleznele prin oras si cica sa luptam cu Putin? Pai cine? Eu nu vreau sa ma bat cu rusii. Daca voi vreti sa luptam cu rusii, pai hai, nene, USR, astia care mor cu Zelenski pe piept, sa faca armata obligatorie. Armata e buna. Daca nu, nu mai sustineti razboiul, de ce nu cerem pace? Iohannis, Geoana, sa ceara pace. Lasati-ma cu mascarada asta.

Cine sustine razboiul, sa plece la razboi. Mistocareala asta pe Facebook, timp in care sunt distruse familii si orase. Daca toate tarile NATO se asezau la masa se gasea o solutie.”, a tunat designerul.

Citeşte şi: Declaraţia Comună a şefilor de stat prezenţi la cel de-al VIII-lea Summit al Iniţiativei celor Trei Mări: „Recunoaştem angajamentul şi eforturile substanţiale ale Ucrainei şi Republicii Moldova de a îndeplini condişiile necesare în procesul de aderare la UE”

Creatoarea de modă este de părere că războiul din Ucraina este unul întreţinut de interese comerciale.

„Pai da, dar ar disparea acest trafic cu cerealele americane din Ucraina, ca alea nu sunt cereale ucrainene. Exista si oameni care cred ca la Crevedia a fumat unu si d-aia a explodat tot. Oameni care halesc toate mascaradele promovate de presa hashtag.”, a spus aceasta.

În ceea ce priveşte dezastrul de la Crevedia, Dana Budeanu este de părere că exploziile au fost înscenate de personaje obscure, cu scopul de a prelua afacerea cu GPL.

„Eu nu pot sa fiu proasta pe subiectul Crevedia. Ala a fost un scenariu scris. Miza principala la acest Colectiv 2 nu a fost caderea guvernului PSD, ca PNL face cafele, ci asta a fost secundara. S-au grabit, pentru ca trebuia sa se intample in toamna. Langa, este o gradinita, cum la Colectiv au murit niste copii. Miza principala este preluarea acestei companii.

Astia sunt mari. Cum Hexi nu a inteles, la fel si astia. Eu nu fac jurnalist de investigatie, asta cred eu. Ar fi fost bine pentru ei sa cada si guvernul, dar era miza secundara. Businessul a fost predat deja, cred eu ca cetatean.

Cea mai mare nenorocire este de ce omoara oamenii? Atfel cum ii bagi pe aia, daca nu faci victime, daca nu dai foc? Stii cati morti au fost la Colectiv si cati oameni au murit arsi la ATI in timpul Magicianului? Fix cati la Colectiv, arsi la ATI. SI nu stiu unde e dosarul cu mortii din timpul pandemiei. Au ars aia de vii, nu se poate! Nu exista niciun dosar. Nici pe achizitii, doar domnul de la Unifarm, care s-a incheiat, ca daca vorbea ala, se ducea tot guvernul la puscarie. Pai doar eu n-am adus masti si altele.

Citeşte şi: Alertă la cel mai înalt nivel. Klaus Iohannis, prima reacție la drona rusească prăbușită în România: „O violare gravă a suveranităţii şi integrităţii teritoriale a României, stat aliat NATO”. MApN confirmă găsirea fragmentelor

Pe vaccinuri nu se duce nimeni. Nimeni pe mortii arsi de vii in spitale. De dosarul lui Barna se mai stie ceva? Eu cred ca vor mai urma scandaluri, dar PSD nu va fi afectat. Nu vor mai fi de anvergura Colectiv, dar nu le-a iesit, ca nu mai au aparatul. In spitale, real, mai sunt maximum 10 raniti la Crevedia, cam asa. Nu ca 10 nu ar insemna nimic, si unu inseamna enorm, pentru ca a murit degeaba. Poate se inceteaza cu datul foc intentionat la oameni. Sa se dea jos guverne, sa se babardeasca ce e de babardit, eu nu am treaba nici cu banii sau combinatiile oamenilor, dar sa nu se mai dea foc la oameni.”, a declarat influencerul.

Scandalul terenurilor retrocedate din parcul IOR are o miză imensă, cu implicaţii politice la cel mai înalt nivel, care merg până cu 20 de ani în urmă, crede Dana Budeanu.

„Intrebarea mea este una singura: voi va dati seama ce suveica de smecheri e acolo? Vorbesc, se face scandal, se fac emisiuni si nu se intampla nimic de ani? Voi realizati la ce nivel este aceasta suveica? E peste toti, primari, institutii, consilieri. Pai daca nici Negoita nu mai stie, zice ca „din ce stiu eu”. Pe bune, nici el nu mai stie?

Banii n-au culoare politica, nu conteaza cine era in 2005 si acum e USR sau PNL. 100 de milioane de euro e afacerea si noi discutam aici. Nu mai bine plecam? Pai Nicusor bloca autorizatii pentru o papadie, crezi ca acum se blocheaza la un parc? Pai sa-l cumpere, ma. Demult de tot, cand avea si coruptia farmec, in boemia coruptiei, erau si masini de scris care scriau acte ca la 1900.”, a declarat aceasta.

Dana Budeanu a spus că nu este de acord cu testarea antidrog a copiilor în şcoli, dar a explicat cum ar trebui abordată problema drogurilor în rândul tinerilor.

„Incepe scoala. Sa faca domnul Negoita ceva la scoala 82, ca sa nu pice toate alea pe acolo. Cum dracului ii apuca renovatul cu trei zile inainte de inceputul scolii.

Asta cu testarea nu o sa se intample, dar e un subiect la care ma pricep. Nu stiu cum se testeaza copiii antidrog, dar sunt impotriva, mereu am fost impotriva testarilor.

Citeşte şi: VIDEO Marcel Ciolacu, întâlnire cu John Kerry, consilierul lui Biden pe probleme climatice: „România şi SUA sunt parteneri strategici în ceea ce priveşte securitatea”

Dar e o problema extraordinar de grava. 99% sunt vinovaţi părintii de situatia asta. Romania are Agentia Nationala Antidrog. Care, am aflat acum, are la sefie o femeie, o mama. Presa nu a dat niciodata nicio cifra, cati drogati avem. Aceasta agentie e un fel de aliat al parintilor, pe care, la toate descinderile pe care le face, suna parintii, daca prind minori drogati prin Centrul Vechi.

Parintii vin si ii iau pe astia la omor, ca stiau foarte bine si isi acopera parintii drogati. Ba, tu ca mama, care ai un loc ca agentia asta, poti sa te duci acolo. Dar nu, ca e rusine, mai bine il acopar eu. La spitale, la fel, nu se scrie ca sunt drogati, ca aia nu o deconteaza statul, asa ca se fac presiuni si scriu altceva in fise. Ca sa nu se afle.

Presa, daca vrea sa ajute, mergi in scoli, fa campanii. Tu inscoli urli sa faci educatie sexuala? Pai fa ceva sa nu se mai drogheze copiii! Du-i sa vada drogatii in sevraj. Dar parintii nu colaboreaza. Du-te, ca totul e confidential.

A zis Rafila deja ca nu se testeaza nimic, gata, s-a dus subiectul. Acum trebuie facut pentru copii. Sa sune la aceasta agentie, unde nimeni nu iti da numele, agentia te ajuta, ai pe cineva cu care sa vorbesti. Tu crezi ca ei vor sa se drogheze? Nu, dar ala e refugiul lor.

Atentie, noi vorbim de minori, ca altfel stim de businessul cu narcotice cine il sustine in toata lumea.”, a încheiat invitata lui Victor Ciutacu.

Citeşte şi: Aderarea la Schengen, pe masa discuțiilor dintre Klaus Iohannis și președintele Austriei. ”Apreciez sprijinul său pentru o soluţie în favoarea României”

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Ce a făcut Luminița Becali la nunta lui Ianis Hagi în timp ce Gigi Becali a dansat în genunchi și a „evaporat” 30.000 de euro pe dedicațiile lăutarilor
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
După atacul ursului din Bucegi, un alt animal SĂLBATIC a luat cu ASALT LITORALUL. Turiștii de la Marea Neagra au fost îngroziți VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
România propune un plan pe șapte ani pentru ajustarea deficitului bugetar
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'