EXCLUSIV Dana Budeanu distruge candidatura lui Mircea Geoană: „Interesul lui Putin în estul Europei este ca peste tot să fie hashtagii la putere, ca să nu fie stabilitate. Geoană reprezintă acest electorat”

Designerul Dana Budeanu revine în studioul România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, Punctul Culminant, pentru a dezbate cele mai fierbinţi subiecte ale actualităţii.
Filip Stan
01 oct. 2024, 23:04
EXCLUSIV Dana Budeanu distruge candidatura lui Mircea Geoană:

Primul subiect abordat de Victor Ciutacu în discuţia cu Dana Budeanu a fost terenul de golf pe care preşedintele Klaus Iohannis şi l-a construit în grădina vilei de protocol Nufărul, din Neptun.

„Noi am mai prins si altii. Spectacolul este fantastic, imi place sa ii urmaresc pe fostii lingai, care sunt si fostii ai lui Basescu, ca avem o tara mica, asta e lotul de lingai, care dupa toate odele, acum nu-si mai gasesc cuvintele.

Dezvaluirea cu veceul inseamna ca asa inalt a trebuit sa fie mereu, pe unde a mai fost. Pai asta e treaba lor, cu asta s-a ocupat SPP, ca doar nu vrea nimeni sa-l omoare, ca nu stie nimeni cine e.

Problema nu ar fi luxul. Chiar imi schimb parerea despre el. Omul a facut tot ce-a putut. Dar la vila de pe Aviatorilor ce se mai intampla, ca am trecut pe acolo si e mort santierul, nu se intampla nimic. Mai sunt doua luni, ce naiba. Problema nu e luxul, ca daca nu are copii, investeste in el. Dar Iohannis a intrat in politica, cateodata cred ca a fost un plan, sa distruga al doilea cel mai mare partid din Romania. Ca nu are cum altfel. Din secunda cand a preluat conducerea PNL, a pus noua premieri. Ba, nene, a fost un plan de distrugere a ceea ce a fost PNL? A existat acest partid mare si nu mai exista, e la ATI acum. Este un plan, de a distruge educatia, sistemul medical. El a avut planul asta si eu cred din ce in ce mai mult ca asa a fost. A fost rasplatit prin faptul ca a facut ce a vrut. Ce sa ii mai dea? Pai ce, Iliescu a mai lucrat undeva?

Eu nu-i halesc pe aia de la PNL, ca in ziua de azi sunt niste scursuri, dar nu toti. De cel putin cinci ani, sefii de organizatii, care unii sunt liberali in suflet, sunt batjocoriti. Orban e liberal de la inceput, dar a intrat in planul lui Iohannis si s-a trezit dupa.

Un exemplu este domnul Bolojan, pentru care am respect. Crezi ca s-ar duce vreodata la urne si ar pune stampila pe Citu? Ar vota acum Ciuca? Poate Ciuca e un om ok, stam cu el, bem, mancam, dar asta nu are legatura cu politica. Cei din PNL au fost obligati, umiliti, sa-l accepte acum pe Ciuca, om care nu a facut politica, nu a fost liberal. Iar acum, tu care alergi, faci campanii de 25-30 de ani, acum trebuie sa asculti de maine la Ciuca si sa stai drepti la Ciuca, ca asa vrea Iohannis.

Citeşte şi: Ciolacu, întrebat dacă Victor Ponta va candida pe listele PSD: E o propunere venită de la organizaţia de la Dâmboviţa / Nu a fost un premier slab

In momentul ala, tu nu mai ai partid. In secunda in care un membru marcant, ca Flutur, iese sa asigure electoratul PNL ca semnaturile sunt ok, se strang, inseamna ca organizatiile nu s-au mobilizat. In timp ce aia de la PSD fac plaja.”, a spus Dana Budeanu.

Designerul a comentat, apoi, lista de cheltuieli ale lui Klaus Iohannis, doar din ultimul an, care ajunge la peste un milion de euro. 17.000 de euro, achiziţie directă, pentru renovarea unei toalete, 11.000 de euro pentru feţe de masă, 3.000 de euro pe un rastel de biciclete, 18.700 de euro pentru recondiţionarea unei uşi şi 8.000 de euro pentru curăţat covoare.

„Astea nu sunt semnate de presedinte, dar sa intrebam sefa de la protocol. Ala care semneaza are ordin. Stii de ce s-au dat astea acum? Ca sa nu uitam pana la alegeri. Eu nu cred ca va candida nicaieri, nici nu cred ca are nevoie. Stii ce face? Se plimba de la un teren de golf la altul. Crezi ca Iohannis mai are vreo problema sa se plimbe? Stii cum se fac, iti plateste Ionel, Costel etc. Tot ceea ce ai facut si ai construit pe timpul mandatelor anumitor sefi, nu mai misti 20 de ani. Iohannis are multi prieteni si va calatori cu avioane private si va fi implinit, ca planul de distrugere al PNL a fost dus la bun sfarsit.

A fost si un plan de distrugere al PSD, care a esuat pana la urma, dar s-a lucrat intens cativa ani la el. In acest moment, PNL e scindat in doua. Prima scindare a fost cand a plecat Orban cu baietii aia trei. Acum nu mai sunt scindari mici, ca nu o sa plece fiecare cu judetul lui. Asta se va vedea perfect clar in turul doi.”, a comentat designerul vestimentar.

Dana Budeanu a trecut apoi la analiza candidaţilor la preşedinţie, începând cu Mircea Geoană.

„Nu cred ca nu e  zdravan, dimpotriva. In primul rand, eu nu stiu de ce suntem noi in situatia sa luptam cu rusii. Noi, poporul nu luptam cu rusii si cu nimeni. Se mai si considera ca e o mare tema. Vreau sa-i anunt pe consilierii domnului Geoana ca noua ne e doar foame, nu ne intereseaza de rusi si de SUA si de razboi. Astea sunt teme de Netflix. Nu cred ca Geaoana nu stie cum stau americanii la masa cu rusii, cu chinezii, cu toti.

Citeşte şi: Kelemen Hunor, despre actuala coaliţie: „Acum, iubirea s-a mai topit un pic, dar prima variantă e Marcel cu Nicu merg mai departe””

Un presedinte trebuie sa stea cu toti la masa. Pai ce, Xi e imbecil? Orban e imbecil? Domnul Geoana nu stie ca toti astia vorbesc intre ei? Aici e ipocrizia, nimeni nu crede acest mic discurs. Domnule, interesul lui Putin in estul Europei este ca peste tot, inclusiv in Ucraina, sa fie hashtagii la putere, ca sa fie instabilitate, ca sa aiba control intr-adevar. Nu vrea nimeni stabilitate.â

Domnul Geoana reprezinta un electorat semi-hashtag, useristo… El e pe nisa nemultumitilor. Este imposibil sa construiesti o formatiune care sa inainteze si sa reprezinte un pericol pentru Federatia Rusa. Hai sa vorbim ca intre oameni destepti. Nimic pe planeta nu poate ameninta acum Federatia Rusa sau China, nici macar SUA.”, a declarat aceasta.

Dana Budeanu susţine că Elena Lasconi, George Simion şi Diana Şoşoacă sunt „produse” ale sistemului, care au fost impuse la conducerea partidelor lor.

„N-ai fost atent, o innebunise sotul ei, deci de asta a fugit primul sot. Daca nu i-a luat bideu… E o similaritate foarte mare intre Lasconi si Ciuca, tot cu un telefon a ajuns si ea candidat si sefa la USR si ce a mai ajuns. Ei cand sunt selectati, sunt selectati de niste destepti. Ii profileaza tipla. Tu trebuie sa alegi unu care sa ingroape partidul. Oamenii sper ca stiu ca ea nu e candidatul USR. Ea e candidatul acelorasi mami si tati ca Simion, Sosoaca. Ati vazut ca Sosoaca si Simion nu o suporta, ca asa e intre frati, se cearta. Dar sa nu se uite ca atunci cand in viata ei a aparut scandalul cu Coalitia pentru Familie a fost domnul Simion.

USR nu are candidat la prezidentiale in acest an. Avem useristii nemultumiti, iar care au ramas, pentru bani, in turul doi vor vota undeva unde vor putea avea venituri. Nu trebuie sa arunci cu noroi in ei, mai au putin si se reorienteaza.”, consideră Dana Budeanu

În final, designerul s-a amuzat pe tema nunţii Monicăi Bârlădeanu cu fostul secretar de stat Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva Covid, care va avea loc sâmbătă, la Palatul Snagov.

„S-a intamplat tot ce am zis eu. „Baby”, in engleza. Tu vezi ca merge dupa ea si o filmeaza peste tot? Foarte bine, eu sustin! Fii atent, domnul Gheorghita: Monica si-a facut treaba, o ia de nevasta, superb. Cine nu vrea sa fie impachetat de Monica? Acum grija la darul de nunta, ca nu vii cu o sutica, trebuie sa vina toti aia din sistemul medical, care au milioane, sa doneze ca lumea, ca acum trebuie sa ne mutam si noi la curte. Ca sa avem bani de case, vacante, masini, trebuie sa avem dar de nunta. Deci atentie, cine merge sambata, sa dea cum trebuie, ca e nevoie de sume. E nunta mare, sunt sute. Pai cum sa dai 1000? Cel putin 5000 de familie, iar astia mari de pe medicale, achizitii, astea, cate 50.000. Pai ti-a placut in pandemie, te-ai bucurat? Pai arata! Ce e o jumate de masina?”, a încheiat aceasta.

Citeşte şi: Pionul din spatele lui Mircea Geoană. Personajul misterios din mafia politico-financiară, demascat de o investigaţie internaţională

 

DailyBusiness
Românii din Diaspora vor avea weekend întreg pentru a-și decide viitorul! Cum se vor desfășura alegerile parlamentare
Spynews
Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor! Decizie de ultimă oră a Instanței Supreme
Bzi.ro
Gabriela Cristea a făcut celebra ciocolată din Dubai: „Ce frumos se vede cu aurul acesta!”
Fanatik.ro
Ele sunt zodiile care vor face schimbări radicale până la sfârșitul lunii. Se anunță multe transformări pentru acești nativi
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Șoferii din România sunt obligați în termen de 30 de zile
Playtech.ro
Delia a AJUNS de nerecunoscut! Doamneee ce și-a făcut la față!!! Arată ca Loredana Groza
DailyBusiness
NU ajung veniturile de la o lună la alta! 99% dintre români lucrează PENTRU BANI!
Adevarul
După un an în armata lui Putin, un cetățean tadjik povestește cum îi păcălește Rusia pe mercenari
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Cât a mers darul la nunta lui Marian Mexicanu cu Ana Maria. Sute de invitați s-au distrat la petrecere
Spynews
22 de elevi și trei profesori morți! Autocarul cu care au plecat în excursie a luat foc / FOTO
Evz.ro
Documentul de care scapă mulți dintre cei care vor să se pensioneze. Data, 1 ianuarie 2025
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
kanald.ro
Accident teribil în Teleorman! Gabriela a murit la doar 40 de ani, după ce s-a ciocnit cu un alt șofer pe E70. Printre pompierii care au intervenit s-a aflat chiar soțul ei
Cancan.ro
Mihai Grama, un bărbat din Reghin, a dat lovitura cu o afacere unică în lume: 'Unii au râs de mine'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se confiscă banii în România. Iei și amendă 10.000 lei. Obligație legală din 1 octombrie
StirileBZI
Aceste anvelope devin interzise de la 1 octombrie! Toți șoferii vor fi sancționați
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
stirilekanald.ro
Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"
substantial.ro
Marcel Ciolacu: Kelemen Hunor nu ar accepta funcţia de premier
MediaFlux
PENSIE mai MARE în OCTOMBRIE. LEGEA a intrat în vigoare
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cum se încasează șpaga la DSVSA Ilfov