EXCLUSIV Dana Budeanu: „Fii atent, domnul Gheorghiţă: Monica şi-a făcut treaba, o ia de nevasta, superb. Cine nu vrea să fie împachetat de Monica?”

Nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță se apropie, Dana Budeanu fiind cea care a dezvăluit data marelui eveniment, care va avea loc la Palatul Snagov, și anume pe 5 octombrie. Cei doi au pus la punct toate detaliile și au trimis deja și invitațiile.
Alina Costache
01 oct. 2024, 23:21
EXCLUSIV Dana Budeanu:
Dana Budeanu, despre Monica Bîrlădeanu si Valeriu Gheorghiță

De mai bine de un an de zile, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiţă formează un cuplu. Cei doi și-au ținut relația departe de ochii curioșilor, iar aparițiile lor împreună au fost extrem de rare. Însă, povestea de dragoste dintre cei doi ar funcționa de minune, iar aceștia chiar s-ar pregăti de nuntă. Recent, cuplul a bifat o nouă escapadă romantică, iar unii spun că ar fi vorba de o lună de miere în avans.

Invitată la emisiunea Punctul culminant, de la România TV, Dana Budeanu s-a amuzat pe tema nunţii Monicăi Bîrlădeanu cu fostul secretar de stat Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva Covid, care va avea loc sâmbătă, la Palatul Snagov.

EXCLUSIV Dana Budeanu distruge candidatura lui Mircea Geoană: „Interesul lui Putin în estul Europei este ca peste tot să fie hashtagii la putere, ca să nu fie stabilitate. Geoană reprezintă acest electorat”

S-a intamplat tot ce am zis eu. „Baby”, in engleza. Tu vezi ca merge dupa ea si o filmeaza peste tot? Foarte bine, eu sustin! Fii atent, domnul Gheorghita: Monica si-a facut treaba, o ia de nevasta, superb. Cine nu vrea sa fie impachetat de Monica? Acum grija la darul de nunta, ca nu vii cu o sutica, trebuie sa vina toti aia din sistemul medical, care au milioane, sa doneze ca lumea, ca acum trebuie sa ne mutam si noi la curte„, a mai spus Dana Budeanu la Punctul Culminant

EXCLUSIV Dana Budeanu, noi detalii despre nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Cine vor fi nașii și câți bani vor strânge: „E singura ocazie ca să se mai ‘spele’ niște bănuți”

 

Ca sa avem bani de case, vacante, masini, trebuie sa avem dar de nunta. Deci atentie, cine merge sambata, sa dea cum trebuie, ca e nevoie de sume. E nunta mare, sunt sute. Pai cum sa dai 1.000? Cel putin 5.000 de familie, iar astia mari de pe medicale, achizitii, astea, cate 50.000. Pai ti-a placut in pandemie, te-ai bucurat? Pai arata! Ce e o jumate de masina?”, a încheiat aceasta, în exclusivitate la România TV.

VIDEO Dana Budeanu revine în forţă cu un nou sezon Verdict şi face o pauză de la politică. De data asta, vizate sunt femeile supraponderale: „Mă distrează când divorţează şi nu mai pot scoate verigheta de pe deget”

În vara anului 2023 apăreau primele imagini cu Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiţă împreună, într-o piscină din Bulgaria, ceea ce a atras comentarii acide din partea Danei Budeanu. La acel moment s-a creat vâlvă mare pentru că se credea că medicul militar este căsătorit. Însă, realitatea era că acesta divorțase în urmă cu ceva timp și se putea bucura din plin de noua poveste de dragoste din viața lui.

„Dragilor știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață este un bărbat absolut necăsătorit, liber de orice obligație.

Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez!”, a scris Monica Bîrlădeanu, pe reţelele sociale, la acel moment, iar relaţia „la vedere” a evoluat până la inel şi nunta de la sfârşitul acestei săptămâni.

 

DailyBusiness
Românii din Diaspora vor avea weekend întreg pentru a-și decide viitorul! Cum se vor desfășura alegerile parlamentare
Spynews
Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor! Decizie de ultimă oră a Instanței Supreme
Bzi.ro
Gabriela Cristea a făcut celebra ciocolată din Dubai: „Ce frumos se vede cu aurul acesta!”
Fanatik.ro
Ele sunt zodiile care vor face schimbări radicale până la sfârșitul lunii. Se anunță multe transformări pentru acești nativi
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Șoferii din România sunt obligați în termen de 30 de zile
Playtech.ro
Delia a AJUNS de nerecunoscut! Doamneee ce și-a făcut la față!!! Arată ca Loredana Groza
DailyBusiness
NU ajung veniturile de la o lună la alta! 99% dintre români lucrează PENTRU BANI!
Adevarul
După un an în armata lui Putin, un cetățean tadjik povestește cum îi păcălește Rusia pe mercenari
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Cât a mers darul la nunta lui Marian Mexicanu cu Ana Maria. Sute de invitați s-au distrat la petrecere
Spynews
22 de elevi și trei profesori morți! Autocarul cu care au plecat în excursie a luat foc / FOTO
Evz.ro
Documentul de care scapă mulți dintre cei care vor să se pensioneze. Data, 1 ianuarie 2025
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
kanald.ro
Accident teribil în Teleorman! Gabriela a murit la doar 40 de ani, după ce s-a ciocnit cu un alt șofer pe E70. Printre pompierii care au intervenit s-a aflat chiar soțul ei
Cancan.ro
Mihai Grama, un bărbat din Reghin, a dat lovitura cu o afacere unică în lume: 'Unii au râs de mine'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se confiscă banii în România. Iei și amendă 10.000 lei. Obligație legală din 1 octombrie
StirileBZI
Aceste anvelope devin interzise de la 1 octombrie! Toți șoferii vor fi sancționați
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
stirilekanald.ro
Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"
substantial.ro
Marcel Ciolacu: Kelemen Hunor nu ar accepta funcţia de premier
MediaFlux
PENSIE mai MARE în OCTOMBRIE. LEGEA a intrat în vigoare
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cum se încasează șpaga la DSVSA Ilfov