EXCLUSIV | Dana Budeanu, reacție privind dosarul vaccinurilor: ”Este furt calificat! Sper că suntem martorii începutului a ceea ce normal trebuia să se întâmple deja”

Dana Budeanu a reacționat la scandalul privind ancheta DNA față de achiziția de vaccinuri, împotriva lui Florin Cîțu, Ioana Mihăilă și Vlad Voiculescu, în exclusivitate pentru România TV.
Alina Costache
23 nov. 2023, 22:06
EXCLUSIV | Dana Budeanu, reacție privind dosarul vaccinurilor: ”Este furt calificat! Sper că suntem martorii începutului a ceea ce normal trebuia să se întâmple deja”

În această seară, la România TV, Dana Budeanu a intrat prin apel telefonic pentru a dezbate subiectul care a surprins, mai mult sau mai puțin, o țară întreagă.

„Suntem, sper eu, martorii începutului a ceea ce normal trebuia să se întâmple deja. Țara a fost jefuită de miliarde, degeaba, pe un contract prin care nu am fost obligați nici de către Ursula, nici de către UE, nici de către Comisie, nu am fost obligați să cumpărăm acest vaccin. Părerea mea de cetățean asta este, așa cum toate părerile s-au adeverit, opinii, simple opinii, care ajung în mediul online și sunt preluate mai departe pentru că se adeveresc mereu!

Citește și Victor Ciutacu sare la gâtul contestatarilor Danei Budeanu: „Nu v-a convenit că a făcut interviu cu Ciolacu? Forțați-l sentimental pe Tudor Chirilă să facă un interviu alternativ cu Iohannis, în sprijinul căruia a chemat lumea în Piață”

România a fost jefuită de aceste miliarde cu acești neterminați aflați la putere, sunt mulți, un arestat aflat sub influența substanțelor interzise în SUA, acesta este statutul sub care ești dus frumos la închisoare în arest, în cazul în care consumi substanțe interzise. Un neterminat ministru al Sănătății, nu are niciun fel de studiu. Nimenilă, că eu nu știu cum o cheamă pe una care a fost în funcție ca ministru al Sănătății, este și ea semnatară a acestor miliarde”, a spus Dana Budeanu prin apel telefonic, în exclusivitate pentru România TV.

Dana Budeanu: ”Cei trei au semnat pe persoană fizică”

Întrebată dacă crede că ancheta se oprește doar la aceste trei nume, Dana Budeanu a răspuns:

„Nu știu dacă DNA are această informație, dar eu o voi da acum. La Comisie există acel format din reprezentanți al tuturor țărilor cumpărătoare de ser magic. Nici până azi nu știm numele reprezentantului României care negocia cu comisia contractul pe vaccin. Repet, noi nu știm cine a fost reprezentantul care a negociat!

Citește și Andreea Marin dă de pământ cu Dana Budeanu: „Nu știi cum mă cheamă? Ești nebună la cap? Am bani, te îngrop”. Ce au divele de împărțit

A fost un întreg scandal cu asta, spuneau că era un șef Pharma, păi cine să fie, mamaie? Noi nu știm cine este la propriu negociatorul României. Trebuia să avem un reprezentant, habar nu avem.

Este furt calificat, nimeni nu pune aceste întrebări. Pentru al doilea val de vaccin trebuiau negociați niște termeni, noi nu am negociat, așadar, niște unii, de exemplu, ăștia trei identificați de DNA, au semnat pe persoană fizică. Ei au semnat pe persoană fizică! Sper să fie doar începutul și nu cumva să fim din nou martorii niciunui sfârșit”, a spus Dana Budeanu în exclusivitate pentru RomâniaTV.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
România, sufocată de inundații. Pericol major în multe zone
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Anunțul cel mare despre PACE. A vorbit cu Vladimir Putin: O pace echitabilă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Rusia Își Menține Disponibilitatea de a Livra Gaze Europei prin Ucraina după 2024
MediaFlux
S-a aflat CINE ÎL ÎNLOCUIEȘTE pe BIDEN!
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?