EXCLUSIV Dana Budeanu, revoltată de scandalul creşterii pensiilor: „Aceşti neterminaţi ies şi urlă că PSD minte, că nu se măresc pensiile, în timp ce bătrânii care ascultă nu au bani de mâncare, nu au medicamente, stau în frig”

La două săptămâni după ce a atenţionat, în studioul România TV, că ministrul Finanţelor Marcel Boloş este cel care va aduce scandalul în coaliţia de guvernare, odată "profeţia împlinită", Dana Budeanu a fost din nou invitata lui Victor Ciutacu şi a oferit alte informaţii explozive.
Filip Stan
14 nov. 2023, 23:02
EXCLUSIV Dana Budeanu, revoltată de scandalul creşterii pensiilor:

Dana Budeanu respinge ideea că Marcel Boloş ar fi fost infiltrat în Guvern de forţe oculte care vor să destabilizeze Executivul, ci merge mai mult pe posibilitatea unui pact între cele două partide, conform căruia se atacă, dar mai mult de faţadă, urmând ca până la urmă să se facă tot voinţa PSD.

„Eu nu cred ca PNL a fost introdus in coasta PSD, ca pana la urma, PSD a fost chemat la guvernare ca sa o salveze. Cand faci lucrurile pe dos si impotriva firii, ajungi la ce am trait noi din 2019 incoace.

Nu cred ca a fost introdus Bolos, ca acolo l-am gasit. Si zic „l-am” pentru ca eu de partea asta sunt, nu pot sa fiu cu hashtagii, nu ma lasa creierul. Cred ca undeva exista un pact nescris sau ceva, in care PSD merge inainte cu ce vrea sa faca, dar isi asuma si tot scandalul. Nu cred ca exista niste infiltrati. Care sa faca ce? Sa scada PSD in sondaje, dar cum scade PSD fara sa scada si PNL?

Omul e in Guvern de trei luni. Pe astia i-a chemat cineva si le-a zis ca de azi sunt frati si gata, pa. Cred ca fiecare isi face treaba, fiecare cu ce vrea sa obtina, dar cumva este acest acord. In afara de cretinismul asta, ca de cateva zile astia de la PNL plang ca le fura PSD primarii. Pai ce inseamna asta?Pai cum ii determini, aia sunt oligofreni. Cum sa ii ameninte ca nu le mai da fonduri, daca la Finante e Bolos.”, a spus Dana Budeanu.

Citeşte şi: S-a votat Legea Pensiilor în Senat. Impactul bugetar este de 25 de miliarde de lei UPDATE

În continuare, designerul s-a referit şi la criza acută din spitale, care nu mai au bani şi acuză Guvernul că prin tăierea cheltuielilor neesenţiale ale primăriilor ar fi afectat grav şi finanţarea unităţilor medicale.

„Foarte multe lucruri care se intampla acum in tara sunt din cauza legilor date de guvernele de dreapta. Ca sa inteleaga tot popporul de ce nu exista bani in spitale.

In institutul oncologic nu mai sunt citostatice, deci astia omoara oameni. Casa de Asigurari deconteaza incepand din 2020, de sub ministrul Tataru, s-a dat lege ca deconteaza fara plafon toate analizele pe care le faci la spitalele private. Atentie, la stat nu se deconteaza si nici nu mai fac analize. Cautati pe google sa vedeti ca in ultimii doi ani se inchid laboratoarele si apeleaza la spitalele private, ca acolo nu e plafon.

Atentie, buget 2023: 90% din decontul pe analize este la spitalele private. Adica eu, poporul, ma duc la spital, nu pot sa fac analize, nu am pastile etc. Domnul Baciu, ori e prea nou, ori acolo sunt stat in stat.

Deci in OUG in care erau exceptate spitalele private, au sarit in sus aia de la Casa de Asigurari, au fost pe la Finante, au scos OUG. Decontul de la spitalele păublice e cu tot cu salariile. Cea mai mare parte din suma care merge la spitalele de stat este pe salarii. D-aia suma este mai mare si ei se bat cu pumnul in piept.

Eu Casa de Asigurari trebuie sa decontez la spitalele publice. Eu nu vreau sa mareasca niciun salariu acolo. Pai bai nenorocitilor, exista medici de familie cu 70.000 de lei salariu.

Citeşte şi: Punct culminant în scandalul pe legea pensiilor din comisia de la Senat: „Caută motive să nu crească pensiile românilor. Eu n-aş fi dat 240.000 de euro pe peni**ri şi vag**e de pluş”

Maine ar putea sa o schimbe Rafila. In august i-a chemat pe astia de la Casa si le-a spus ca da OUG si l-au oprit (n.r. Ciutacu: Cine a oprit?). Cui apartine sistemul privat de sanatate.

S-ar putea ca acestea sa se afle acum, de la mine, prima data. Ca nu cred ca mai stie nimeni. Este cumva o obisnuinta ca se fac suplimentari spre sfarsit de an si anul asta nu s-au facut. Baciu probabil a cerut 4 miliarde pentru tot, dar a primit doar pentru salarii, in rest ciuciu. Eu nu stiu daca suma pentru mancarea din spitale este data tot de Casa. Oricum nu e mancare nicaieri, in afara de cateva din capitala. Laturi de un leu, din 22 alocati, restul se fura.”, a mai declarat creatoarea de modă.

Dana Budeanu a dat de pământ cu liberalii care se declară ultragiaţi de faptul că unii primari trec de la PNL la PSD.

„Toate declaratiile astea sunt de fatalai. Pai daca intri in PNL, pe Chirica ala cum il tin, venit de la PSD? Da-l afara! Astea sunt chestii de fete. Tu esti ditamai seful de partid si iesi si plangi. Pai PSD, in primul rand, le ofera stabilitate. Eu sunt ce sunt pentru ca partidul asta a avut niste locuri, a avut ce sa-mi dea si mie. Pai daca esti pe tobogan si nu mai ai ce sa dai, ce sa-ti mai fur? De ce nu-l ia nimeni pe Bolojan? Ii iau pe fatalaii care cred ca nu mai prind loc si pleaca ca stiu ca nu o sa mai ai ce sa le dai.

Eu stiu sigur ca Ciuca a fost fortat sa intre in politica, nu a vrut. Si-a asumat asta, si-a asumat sa fie si premier, vrand nevrand, acum trebuie sa-si asume si o posibila candidatura la prezidentiale. Cred ca va ceda pe la parlamentare, ca nu mai poate, pai daca el n-a vrut de la inceput! Intr-o zi nu va mai hali si gata. Deci toate greselile lui sa si le asume cine l-a pus.

Uite, astia de la Giurgiu pleaca dintr-un partid la altul la 4 ani. Dar eu ii respect. Astia sunt milionari toti, asta inseamna sa faci treaba.”, a explicat Budeanu.

Dana Budeanu, despre Rareş Bogdan, care a purtat la piaţă un Rolex de 30.000 de euro

„Nu s-a gandit in veci ca-i va iesi de sub haina si cred ca nu are altul. De la sotie, daca e ceva mai scump. Daca traiesti in abundenta, asta e rutina ta. Dar ascultati cat de fraieri sunt toti. Eu sunt politician, imi fac ziua si le trec pe toate ca sunt cadouri de ziua mea. Si gata.

Nu are cum sa-i pese, daca nu a facut nimic, cu partidul din care face parte. Acesti neterminati ies si urla ca PSD minte, ca nu se maresc pensiile, ca nu sunt bani. Gandeste-te ca omul care aude astea este un om in varsta, animalelor. In frig, bolnavi, fara medicamente, fara bani de mancare. A gresit aia de la Munca, sa o dea afara, nici nu stiu cine e.”

În încheierea emisiunii moderate de Victor Ciutacu, Dana Budeanu a vorbit şi despre unul dintre subiectele sale preferate, relaţia dintre Monica Bârlădeanu şi directorul spitalului SRI, Valeriu Gheorghiţă, fostul şef al comitetului de vaccinare.

„Foarte prost! A inceput foarte prost. Crezi ca ea e victima lui Gheorghita? Noi glumim permanent. Barbatul, si cu asta basta, trebuie sa intretzina femeia. Este teoria mea si nu ma intereseaza nimic. In momentul cand nu o mai intretii, esti la revedere. Ce-i aia? Vrei sa stai cu Monica Barladeanu, fa flick flack, ca nu e o femeie obisnuita. Tu daca esti cu Brigitte Bardot, in Franta, ce faci, imparti nota? Tu nu esti cu Monica de la etajul doi din Drmul Taberei. Trebuie sa te califici. Noi am contribuit sa se califice si nu am primit o prajitura. Pai nu am zis eu, ce sa caute Monica in bazinul comun din Bulgaria, unde se scalda si altii. Pai cum a venit vara, s-a mers frumos in sudul Frantei, s-a mers la castel, frumos. Pai ce, trebuia sa plateasca ea, pai ala e flec, ce e?

Domnul Gheorghita e normal sa aiba toate resursele sa o bucure. Iesirea Monicai e de feminista. O prostie. Ea poate sa aiba independenta financiara, dar se tine, nu se pune la comun. Femeia nici nu are de ce sa munceasca, decat de placere. Ca femeia asta trebuie sa fie, completarea sexului urat, care e barbatul. Asa e lumea de cand e, ala mergea la vanatoare si ea statea cu plozii. Acum cica suntem egali. Nu suntem, ba!”,a încheiar Budeanu.

Citeşte şi: Rareș Bogdan: I-am atras atenția lui Iohannis că ceea ce face PSD este imoral. Acum îi păzim să nu bage mâna în buzunarele românilor

 

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!