EXCLUSIV Dana Budeanu şterge pe jos cu fosta concubină a lui Vlad Voiculescu după imaginile care demonstrează cât de tensionată este relaţia dintre cei doi: „Noi râdem de Magician că e un fătălău, dar asta e o poamă”

Pe 3 septembrie, paparazzii Cancan au surprins, în zona Chitila, mai multe scene tensionate între fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu şi fosta sa concubină, Laura Ştefănuţ.
Irina Dumitrescu
10 sept. 2024, 11:06
EXCLUSIV Dana Budeanu şterge pe jos cu fosta concubină a lui Vlad Voiculescu după imaginile care demonstrează cât de tensionată este relaţia dintre cei doi:

Potrivit imaginilor surprinse de Cancan, scena s-a petrecut în zona Chitila, acolo unde locuiesc părinții Laurei Ștefănuț. Voiculescu a intrat în curtea acestora, acolo unde se afla deja Laura, iar după 20 de minute Laura a ieșit cu mai multe pungi în care se aflau haine și le-a pus în portbagajul mașinii, acolo unde se aflau deja și alte bagaje.

Apoi, tânăra a reintrat în curte, și-a luat copilul și a revenit. Atunci când a pus copilul pe scaun, în mașină, pe poarta casei a ieșit și Vlad Voiculescu. Cei doi nu au discutat absout deloc, pentru că Laura Ștefănuț a urcat la volan, a trântit portiera și a demarat în trombă.

După plecarea fostei iubite, Vlad Voiculescu a rămas şocat, iar când s-a dezmeticit, a intrat din nou în casă și a luat cheia de la o altă mașină inscripționată cu „MagiCamp” și a demarat. Voiculescu a încercat de câteva ori să îi telefoneze după ce aceasta a plecat cu maşina, dar se pare că Laura nu i-a răspuns.

Dana Budeanu şterge pe jos cu Laura Ştefnuăţ: „Noi râdem de Magician că e un fătălău, dar asta e o poamă”

Imaginile au fost comentate de Dana Budeanu în cadrul emisiunii Punctul culminant.

Nu știu dacă autoritățile au observat, dar fraierul câștigă oficial 15.000 de coco pe lună, atât este salariul de europarlamentar. Ea poate să ceară pensie alimentară 30%, direct 5.000 de euro.

Citeste si Vlad Voiculescu, relaţie tensionată cu Laura Ştefănuţ, mama fiicei sale. Cum au fost surprinşi la două luni după „scandalul Tinder” FOTO

În al doilea rând, pe lângă căratul de saltele, ăsta tuns la şcoala de corecţie, cu rucsacul în spate, i se freacă pulpele, nu știu dacă ați observat, dar această Filofteia, în momemntul în care a ieşit, a izbit portbagajul, după care a luat plodul, l-a înfipt în scaun, a izbit uşa din spate, efectiv a sărit maşina, i-a tras ăluia 3-4 vorbe, copilul e martor, copilul are vreo 2-3 ani.

A urlat la ăla, ce i-o fi zis, a izbit uşa şi a demarat în trombă. Noi râdem de Magician că e un fătălău, dar e vorba că asta e o poamă„, a comentat Dana Budeanu în emisiunea moderată de Victor Ciutacu.

Vlad Voiculescu şi Laura Ştefănuţ conduc maşini inscripţionate MagicCAMP

Criticul de modă a comentat, totodată, faptul că cei doi urcaseră în maşini inscripţionate MagiCAMP. MagiCAMP este un proiect al asociaţiei Magic, fondată de Vlad Voiculescu şi Melania Medeleanu.

Ulterior, cei doi s-au retras din business. MagiCAMP sunt taberele create pentru a oferi oportunităţi de joacă copiilor cărora cancerul sau alte afecțiuni grave le-au furat copilăria.

Eu v-am spus nu mai donati fără sa verificați fiecare leut, gândiți-vă și voi când se strang zeci de milioane de euro. Eu urlu din 2014, 99% dintre cei care cer în continuu donatii, banii sunt furaţi de către ăştia 99% in proportie de 99% si sunt folosiţi pentru propriile nevoi în cu totul alte scopuri: finanţări de campanii electorale, de idei din astea în care lovim în nu ştiu ce, plătite vedetuţe, plătiți influenceri, ca voi să credeți că fac nu știu ce pe la Piatra Neamt.

Citeste si Laura Ștefănuț, noi declarații în scandalul legat de infidelitatea lui Vlad Voiculescu: „Aveam nevoie de suport după o tragedie personală”

Nu există asta. Avem exemple: Medlife, Sanador, Regina Maria, există spitale private. V-a sunat vreunul să donaţi? Problema e când banii sunt folosiți în alte scopuri„, a comentat Dana Budeanu la România TV.

Spynews
Cine sunt tinerele ucise cu sânge rece pe litoral, de cel supranumit Șacalul. Denisa avea 28 de ani, iar Delia 34. Ambele femei fuseseră date dispărute / FOTO
Bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
Fanatik.ro
De ce se îngălbenesc castraveții, de fapt. Metoda simplă prin care poți salva întreaga recoltă
Capital.ro
Durere infinită în muzica populară. S-a stins maestrul naiului din România
Playtech.ro
Detalii șocante despre moartea stewardesei românce găsită moartă în Japonia. Ce au aflat anchetatorii
DailyBusiness
Cât trebuie să muncești ca să ai o pensie decentă? Salariile mari din România se luptă cu pensiile mediocre
Adevarul
Degeaba ridicăm F-urile să urmărească dronele rusești, degeaba le identificăm și le luăm la țintă: „Probabil politicienii noștri așteaptă pierderi de vieți umane”
Spynews
Despărțire surprinzătoare în showbiz! Au pus punct relației după șase ani, deși aveau planuri de căsătorie
Spynews
Ce răspuns a dat Cristina de la Insula Iubirii la întrebarea: "De ce mai ai poze cu Andrei pe Instagram?" Care e, în prezent, relația foștilor concurenți / VIDEO
Evz.ro
Nuntă mare în octombrie. Valeriu Gheorghiță cu Monica Bârlădeanu și-au ales nașii
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor
Cancan.ro
Mormântul Denisei Răducu a ARS ca o torță!!! Imagini șocante de la cimitirul din Ștefănești, părinții ei sunt devastați
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Cadavrele a doi bărbați din Brașov plutesc de zile întregi pe Marea Neagră! Motivul pentru care autoritățile nu le pot recupera! Familiile sunt disperate
Capital.ro
Adio, maestre! A murit cel mai iubit ACTOR al românilor. A fost idolul a generații întregi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Ea este Denisa, românca stewardesă găsită moartă într-un apartament din Japonia. Avea doar 30 de ani și era unicul copil al părinților: ”Facem un apel către toți cei care...”
substantial.ro
Situația militară în Donețk: presiune crescută în Pokrovsk și Vuhledar
MediaFlux
NOUL PRAG de IMPOZITARE a PENSIILOR! SIMONA BUCURA OPRESCU a anunțat EXACT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...