EXCLUSIV Diana Şoşoacă a răbufnit după reacţiile lui Arafat, Bode şi Iohannis în cazul scandalului cu jurnalista din Italia: „Suntem conduşi de trădători şi sclavi”

Diana Şoşoacă a făcut acuzaţii grave, joi seară, la România tv, la adresa lui Klaus Iohannis, Lucian Bode şi Raed Arafat. Totul s-a întâmplat după mesajele transmise de cei trei în cazul scandalului dintre senatoare şi jurnalista din Italia.
Loredana Brumă
16 dec. 2021, 21:54
EXCLUSIV Diana Şoşoacă a răbufnit după reacţiile lui Arafat, Bode şi Iohannis în cazul scandalului cu jurnalista din Italia:

Diana Şoşoacă a răbufnit după reacţiile lui Arafat, Bode şi Iohannis în cazul scandalului cu jurnalista din Italia. Senatoare spune că nicio entitate nu are voie să intervină într-o anchetă penală.

Diana Şoşoacă a răbufnit după reacţiile lui Arafat, Bode şi Iohannis în cazul scandalului cu jurnalista din Italia

Citeşte şi Raed Arafat s-a implicat personal în scandalul Șoșoacă. Ce se întâmplă cu testele Covid pentru elevi

„Trecand de pozitia mea oficiala ca senator, raman avocat. Nicio entitate nu are voie să intervina intr-o ancheta penala, unde doar procurorii pot decide cum se desfasoara aceasta. Mai mult, doar judecatorul decide asupra masurilor care se iau.

Este pentru prima data in istoria Romaniei cand implicarea este făţisă, fara niciun fel de ascunzis. Nu au dreptul sa vorbească cu privire la o ancheta penala in desfasurare. Aceasta constituie trafic de influenta.

Constitutia romaniei este jucata in picioare de toata lumea.

Statul italian trebuie apreciat pentru că îşi apără jurnalista. Noi aratam ca suntem condusi de tradatori si sclavi”, a declarat senatoarea la România Tv.

Reamintim că preşedintele României a catalogat drept „absolut regretabil” scandalul declanșat de senatoarea Diana Şoşoacă cu jurnalista italiană Lucia Goracci. Klaus Iohannis a subliniat că sechestrarea de persoane se sancţionează.

Preşedintele României a declarat că solicită autorităților române să facă ”o verificare la sânge” a ceea ce s-a întâmplat în biroul senatoarei unde o jurnalistă din Italia a fost bruscată.

„Este un incident absolut regretabil şi trebuie să fim foarte clari: sechestrarea de persoane se sancţionează, conform legii, şi în România.

Pe de altă parte, nu vreau să mă antepronunţ. Absolut toate autorităţile competente să verifice ce s-a întâmplat şi cum s-a intervenit trebuie să îşi facă datoria cu vârf şi îndesat, cum se spune, după care cu siguranţă voi aştepta concluziile de rigoare. Este posibil să fi fost greşeli în abordare, dar nu pot eu să mă exprim asupra acestor chestiuni. Cert este: solicit această verificare la sânge pentru a nu avea încă o dată un astfel de incident, care ste absolut regretabil şi, ca să fiu sincer, până acuma ar fi fost inimaginabil”, a declarat Klaus Iohannis.

Şi Lucian Bode şi Raed Arafat au intervenit în scandalul dintre Diana Şoşoacă şi jurnalista din Italia.

Citeşte şi Lucian Bode îl vrea după gratii pe soţul Dianei Şoşoacă: „Sunt nemulţumit că cel care a agresat un poliţist este liber”

Vă reamintim că jurnalista italiană Lucia Goracci a formulat o plângere la Secţia 4 de Poliţie din Bucureşti împotriva senatoarei Diana Şoşoacă. Ziarista susţine a fost sechestrată şi că soţul parlamentarei, Dumitru-Silvestru Şoşoacă, a muşcat-o de mână.

Soţul Dianei Şoşoacă a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile în urma incidentului.

Mai mult, Italia a cerut ambasadorului României la Roma informaţii referitoare la măsurile adoptate, în urma incidentului, iar diplomatul român a transmis că „a fost demarată o anchetă de către organele de cercetare penală române, urmând ca aceasta să stabilească detaliile incidentului şi să determine, dacă este cazul, adoptarea de măsuri, conform legii”.

 

 

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'