EXCLUSIV Diana Şoşoacă: „Eu şi acum sunt la o petrecere. Nu spun unde, dar SRI ştie, că erau coadă după mine”

Senatoarea Diana Şoşoacă a intervenit telefonic în emisiunea lui Victor Ciutacu şi a comentat decizia rudelor lui Nelu Ploieşteanu de a cere să i se facă autopsia, având dubii în privinţa faptului că marele cântăreţ ar fi decedat de Covid.
George Russo
05 apr. 2021, 23:35
EXCLUSIV Diana Şoşoacă:

Diana Şoşoacă susţine că rudele lui Nelu Ploieşteanu au făcut exact ceea ce ea îi sfătuieşte de luni de zile pe toţi aparţinătorii victimelor şi spune că protocolul prin care morţii de Covid sunt duşi direct la groapă încalcă dreptul la religie al românilor.

„Imi placea foarte mult de domnul Nelu Ploiesteanu, mai ales ca mergeam des la restaurantele unde canta. Eu si acum sunt la o petrecere, nu spun unde, dar SRI stie, ca erau coada dupa mine. Rudele lui Nelu Ploiesteanu au respectat intru totul sfaturile pe care eu le dau de luni de zile celor carora le mor rudele de asa zisul virus. O sa vedeti ca peste tot, pe toate certificatele sunt trecute mai multe cauze ale decesului, iar SARS-COV este abia printre ultimele. Se incalca dreptul la religie, pentru ca noi ne inmormantam mortii dupa 3 zile, evreii pana la apusul soarelui, fiecare cult are traditii pe care si le respecta.

https://youtu.be/QksMvNbh4GI

Diana Şoşoacă, despre felul cum sunt trataţi morţii de Covid: „Nici câinii călcaţi pe stradă nu-i duci aşa la groapa comună”

Protocolul respectiv nici macar nu a fost publicat in vreo lege, in Monitorul Oficial, asa ca acel protocol este nul si nelegal. Mai mult, nu avem declarata epidemie la nivel national nici macar acum. Ordinea e foarte clara, declari epidemia si doar daca in urma anchetelor epidemiologice reiese. Ancheta se face pe teren, nu din birou, adunand datele RT-PCR. Noi nu avem centre de testare in fiecare judet sau oras. Bucurestiul aduna teste de peste tot, apoi ni se spune ca avem incidenta de 7 sau nu stiu cat.

Familia lui Nelu Ploiesteanu a facut foarte bine, a formulat plangere penala si a cerut autopsie si test toxicologic. Numai acolo iese cu ce substante l-au tratat si o sa vedeti ce cumul de substante care duc la scaderea sistemului imunitar, iar in cazul celor mai slabi duce la deces. Eu nu spun ca medicii sunt vinovati, ci pentru linistea familiei si dreptul la inmormantare crestineasca sa se faca aceste teste. E un om care a decedat, ii respecti onoarea si dupa moarte. La Buzau am aratat ca decedatii de covid se baga in doi saci, care au si manere. Pai ce am ajuns, ca nici cainii calcati pe strada nu-i duci asa la groapa comuna.”, a spus Diana Şoşoacă la România TV, într-o intervenţie telefonică în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu, în vizită „la vorbitor”: Ne-am amintit cum băteam noi țara, de la un capăt la altul”

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...