EXCLUSIV Gabriela Firea candidează pentru un nou mandat de primar general al Capitalei: „Menirea mea e să rezolv lucruri de sistem. Vreau să finalizez proiectele începute și abandonate de Nicuşor Dan”

În prima zi a anului, Gabriela Firea a fost invitata lui Ioan Korpos în studioul România TV, unde a făcut dezvăluiri în premieră. Astfel, ministrul Familiei a spus că îşi va depune candidatura pentru un nou mandat de primar general al Capitalei, a explicat de ce nu vrea să candideze la prezidenţiale şi, de asemenea, a dezvăluit şi detalii legate de haosul pe care echipa PSD l-a găsit în Guvern după ce au intrat la guvernare.
Oana Anghel
01 ian. 2022, 21:53
EXCLUSIV Gabriela Firea candidează pentru un nou mandat de primar general al Capitalei:
IOAN KORPOS: Ne aflăm într-un moment de bilanț, în care oamnii au nevoie să afle adevărul. Spuneţi-le dumneavoastră ce s-a întâmplat. Chiar dacă a trecut un an jumate, nu veți uita noaptea fatidică cu minciună, manipulare, furt. Inclusiv procurorilor v-ați adresat. Aș vrea să ne spuneți tot ce s-a întâmplat, cine sunt aceste rețele manipulatoare, ce v-au făcut, dovezile furtului, planul acestei propagande mincinoase pentru a o distruge şi a o discredita pe Gabriela Firea.

GABRIELA FIREA: Adevărul iese întotdeauna la suprafață, chiar dacă uneori mai târziu și chiar dacă uneori ne pierdem speranța. S-a dovedit că ce se spunea în perioada aia despre mine, despre colegii mei au fost lucruri inventate sau care făceau campanie de demonizare. Nu au fost decât lucruri desprinse dintr-o lume SF, pentru că oamenii văd și fac comparația cum se comportau cei care conduceau primăria acum doi-trei ani și cum se comportă cei de acum, fără empatie și fără dorința să rezolve problemele curente. Din păcate, acum totul e prăbușit, în Bucureşti este mizerie, transportul public nu mai funcţionează, s-au scumpit și s-au scos autobuze. Şi cazul termoficării, sunt avarii, se repara greu nu s-au înlocuit.

Ne spuneau că „de mâine” avem apă caldă, căldură…

Toate au fost minciuni, o campanie realizată de consultanți specializaţi în campanii murdare.

A fost o rețea întreagă a manipulării pentru a vă executa?

A fost o rețea. Dacă ar dori cineva cu adevărat să calculeze sumele imense investite în online, cu mult peste sumele din lege pe care le-am folosit noi, ar fi uimit. Am calculat, au fost bani mulți în special în online, YouTube, alte medii, cu dorința de discreditare și prezentare în formă aproape de perfect a candidatului. La nivel uman, a fost foarte dureros, vedeam cum se diseminează atacuri și promisiuni despre care știam că nu pot fi onorate.

Au folosit toate căile de intimidare? Mă refer și la acei indivizi pe care îi vedem acum care strigau, care erau puși să le spună românilor cum să voteze și acum îi vedem încătuşaţi. Acel domn Dide care urla și spunea lucruri urâte, Oreste, Ceaușescu care a venit la casa dumneavoastră.

Cred că nici institituţiile statului nu și-au făcut datoria în perioada aia, nu e normal candidații să fie hărțuiți, să vină acasă să sperie copiii, părinții, să profereze ameninţări, să sune la 3-4 noaptea să amenințe cu moartea. Vor spune că erau niște vorbe. Telefoane anonime cu amenințări cu moartea, eu, familia. Că ce cauți în politică că așa e politica. Nu e așa politica civilizată, dezbatem, ajungem sau nu la o concluzie. Cetățenii au dreptate și nu trebuie să îndemnăm oamenii din echipă să facă astfel de lucruri, să plătim oameni să intimideze, să sune la 3 noaptea… astea nu sunt permise într-o campanie.

Ministrul Familiei vrea sancţiuni pentru politicienii care fac promisiuni pe care nu le pot respecta

Acum, după un an și jumătate, vă întreb direct: v-au furat masiv? Există dovezi ale furtului și la nivel de Bucureşti, dar știm și imaginile de la sectorul 1…

S-a mințit, s-a manipulat foarte mult și s-a furat. Am informații directe din acest dosar, avocații colegilor noștri care au depus plângerile și la sectorul 1 și la alte sectoare, au fost furturi la nivel de primar de sector și primar general, sute de voturi pentru mine trecute la domnul Nicuşor Dan. Nu se doreşte adevărul, probabil nu mai e de interes subiectul, dar un lucru rămâne: pierderea încrederii cetățenilor că votul contează.

Citeste si Sondaj AVANGARDE: PSD conduce detaşat în intenţia de vot, AUR este la un procent de PNL, USR îşi continuă căderea

Procurorii ce au făcut?

Amânări, una-două luni, un an – doi, apoi vin celelalte alegeri. În 2024 avem patru rânduri de alegeri: locale, europarlamentare, generale și prezidenţiale.

Ar avea mandat ilegal primarul?

Este imoral că a câştigat mințind și făcând promisiuni pe care nu le-a onorat. Promitea că, în Bucureşti, salariul va crește cu 1400 de euro. Cum poate un primar să genereze proiecte prin care cetățenilor să le crească leafa? De asta spuneam ca în codul electoral să fie prevăzute sancţiuni pentru promisiuni care nu au legatură cu fișa postului. Răspunderile unui primar sunt clare: infrastructură, spitale, educaţie. Nu poate genera creşterea salariilor. Această minciună ar trebui să fie taxată și legal.

Ușor-ușor iese la lumină adevărul, românii văd cine erau apostolii noii clase politice, cu CV-uri perfecte, măsluite. Le lipsesc ani, nu au trăit în acei ani, diplome trecute, dar nu şi studii și cursuri care nu există, multă minciuna. Singura mea bucurie, pentru că Dumnezeu nu doarme, este că totul iese până la urmă la suprafaţă mai devreme sau mai târziu și e păcat că unii își pierd răbdarea.

Eu îi înțeleg, mă bucur că eu am răbdare și perseverenţă și sunt dispusă să aștept să mi se facă dreptate. Şi nu e vorba de dreptatea mea, ci de dreptatea cetăţenilor pentru că, în anii trecuţi, era cineva la primărie cu o echipă şi ne păsa de ce se întâmpla în oraș. Acum sunt doamne și domni care se încuie în birouri și spun că nu au bani sau că nu sunt ajutați, lucru neadevărat pentru că au primit bani mai mulți decât aveam noi ca și impact bugetar în anii trecuți. Nu se pot plânge la modul real, guvernele au fost generoase cu ei.

Rețelele astea, auzeam în fiecare zi Fără corupţie, Jos labele de pe justiţie, sună bine, dar priviți acum, șefa Senatului, doamna Dragu, pe bani publici, aţi văzut ce a putut face. A vuit toată presa. Ei strigau una şi acum atacă justiția, ce să mai înțelegem?

Dacă un reprezentant al PSD ar fi făcut ceea ce s-a întâmplat cu acel sprijin pentru IMM-uri, să vină vreun coleg să intre în rețeaua de calculatoare să facă modificări, lucruri ilegale și inacceptabile, eram luați de pe stradă, sau să vină colegi cu acces la informaţii publice și, la foarte scurt timp de la ieșirea din domeniul de activitate, să spună că îşi fac ONG cu același obiect de activitate, ca atunci când erau miniştri şi ştiau informaţii din interior, multe secrete de serviciu. Nu ai voie să le divulgi sau să le folosești pentru a împiedica această situaţie.

Ai avut acces la informaţii, la secrete de serviciu și apoi le foloseşti să câștigi bani şi să câștigi în urma informaţiilor acumulate în exercițiul mandatului. Când ești ministru sau parlamentar, lucrezi în interiorul unei legislații și nu ai voie a două zi să te duci să faci bani folosind acele informații.

Nu văd sancțiuni, persoane supărate și care să dorească să-și arate indignarea să spună că e inacceptabil. Am avut încredere, uite ce fac, jaf, hoție la nivel înalt. Nu, toată lumea e liniștită, mulți sunt dezamăgiți și nu mai vor să audă.

Gabriela Firea dezvăluie neregulile din Guvern descoperite la preluarea guvernării de coaliţia PSD-PNL

Hoție la nivel înalt, spuneți dumneavoastră. A eșuat inclusiv statul și vă întreb ce ați găsit? Haosul de acolo găsit cu colegii în Guvern, banii care nu li s-au dat oamenilor. Ce au făcut reziştii câteva luni?

Aproape un an, a trebuit ca, într-o lună, să recuperăm două luni de impas politic, de scandal la nivel guvernamental. La ultima şedinţă, am adoptat – și aici merită felicitat premierul că s-a implicat – toate ţintele pentru PNRR și avem premise să primim toți banii alocați României. Să nu pierdem, a fost mare efortul de echipă pentru a recupera întârzierele cauzate de criza politică. În multe ministere au găsit haos.

Avem un proiect din PNRR și la Ministerul Familiei. Este vorba de 50 milioane de euro pe care îi primim pentru construirea a 150 de centre de zi în zonele mai sărace din țară, pentru copiii din familiile vulnerabile în așa fel încât să rămână alături de familie și să nu fie nevoite aceste familii să dea copiii la stat, la orfelinate. Este foarte important să-i ținem pe copii în familii, din punct de vedere psihologic este cel mai bine. Mulți sunt nevoiți să-i dea la cămin că nu mai au cu ce să-i crească. Nu discutăm aici de părinți care pot fi încadrați la părinți denaturaţi, vorbim despre cei care vor să-şi ţină copiii aproape, dar au lipsuri financiare şi îi trimit la fostele orfelinate, acum case familiale sau cămine. Şi ne vom îndeplini țintele, 150 de centre vor fi folositoare, se micșorează abandonul școlar și îi vom ţine pe copii aproape de părinți.

Banii pentru copii au fost blocaţi, ajutoarele au fost blocate. Spuneaţi că aţi găsit cu colegii dumneavoastră haos. Ce au făcut?

Au prins în acest mare proiect al României, unde suntem și noi contributori, mulți bani pentru consultanță, că ştiau unde trebuie să meargă fiind implicaţi în respectivele firme. Dacă se foloseau pentru proiecte, banii erau mai bine distribuiți. Au știut ce fac, s-a încheiat colaborarea lor politică cu PNL și nu s-a dus la bun sfârșit. Dacă rămâneau la guvernare, mai mulți bani se duceau pe consultată decât pe proiectele de pe domeniile lor de activitate.

Chiar așa au reușit să prostească populația?

Ca și la Bucureşti, și la Timişoara, și în Braşov, sunt locuri unde oamenii au fost mințiți că de a doua zi va fi lapte și miere, nu va mai fi poluare, trafic și oamenii au crezut pentru că acele sloganuri erau bine împachetate. Lucrau cu oameni din agenţii de publicitate, care știau cum sa pună un mesaj în pagină să fie bine receptat și din punct de vedere al impactului emoțional, şi din punct de vedere al culorilor plus psihologia maselor. Ştiu să manipuleze, adevărul și realitatea sunt puse în umbră de campaniile de manipualere. S-a întâmplat în special la locale.

Ce rol a avut în această perioadă chiar președintele Klaus Iohannis? Spre sfârşitul anului trecut, când ați depus jurământul, l-ați privit in ochi, ați dat mâna cu el, ce v-a transmis?

S-a comportat normal, nu am simțit diferența între felul în care a primit de la mine mapa și felul în care a primit-o de la ceilalți miniștri, ceea ce e un lucru bun, trebuie să respectăm funcția, să fim persoane civilizate, a fost un gest de normalitate. În primul rând, să accepte formula politică prezentată din care să fiu și eu membru al Guvernului, dacă avea ceva împotrivă spunea, tragem concluzia singuri, putem face asta, nu e speculație. A acceptat formula la nivel politic, Guvernul PSD PNL UDMR, și propunerile de miniștri.

A realizat și președintele dezastrul care a fost până în momentul acela?

Mi-ar plăcea să cred că da, pentru că ar fi un gest omenesc. Cu toţi greșim, cu toți avem informaţii poate nu corecte, fiecare dintre noi poate fi intoxicat cu informaţii. Lucrul bun este că a curmat criza politică pentru că punea în pericol România: în primul rând pierderea fondurilor din PNRR, pe urmă, la nivel economic, situaţia era critică, nu spun că s-a îmbunătățit spectaculos, dar s-au rezolvat urgențele. La nivel sanitar, nu se făcuseră achiziţii pentru tratamentele din spitale, pentru farmacii, protocoalele erau învechite. Multe lucruri erau nelalocul lor.

Când s-a pus capăt crizei, această formulă politică a avut contestatarii ei, că nu e ușor să faci echipa cu cei cu care ai fost adversar. I-a fost greu şi PNL-ului, și nouă. În politică contează ce rămâne, rezultatele, cetaţenii trag linie și spun: după guernarea X au rămas rezultatele astea în creșterea nivelului de trăi, în activitatea economică, în sănătate, în educaţie, în pensii, salarii. Dacă nu tragi linia să vezi rezultatele, degeaba sunt feţele agreabile.

Gabriela Firea candidează din nou la Primăria Capitalei

E momentul să vă întreb: doamna ministru, este prima zi a anului, ați accepta cea mai mare provocare, să candidaţi pentru cea mai înaltă funcţie din stat? Să nu uităm cifrele clare din urmă cu câteva zile care spun că sunteți persoana cu cea mai mare încredere – 32%.

Le mulțumesc celor care au încredere și nu s-au lăsat păcăliţi de campanii mincinoase la adresa mea, la adresa soțului, a familiei, a echipei din care fac parte și că ne evaluează după comportamentul pe care îl avem, după rezultate, după ce propunem. Noi am insistat mult la realizarea programului de guvernare pe măsurile sociale, am insistat foarte mult pe creșterea pensiilor, pe sprijinul pentru pensionari să treacă iarna, pe creşterea alocațiilor, pe a 13-a indemnizație pentru persoanele cu dizabilităţi.

Vedem cât s-au scumpit facturile, ce impact a avut liberalizarea pieței și am spus că trebuie ca cele mai vulnerabile categorii să fie ajutate și lucrurile merg mai departe. Nu am vrut să fie deficit excesiv că sufeream, scădea puterea de cumpărare. Le-am luat pe cele care nu puneau în pericol. Vreau să fiu sănătoasă, și eu, și colegii, și familia să candidez în 2024 când sunt alegeri europarlamentare, locale, parlamentare și prezidenţiale, să candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general, să finalizez proiectele începute și abandonate de domnul Nicuşor Dan și să recuperez întârzierile lui pentru că a dovedit că nu cunoaşte administraţie, nu vrea oameni buni în jur și am senzația că nu-i pasă de oameni. Dacă i-ar păsa, ar lua niște măsuri bune.

Ați dat o știre importantă: candidați pentru un nou mandat la primărie?

Avem colegi foarte bine pregătiți, care vor participa la o cursă internă pe sistem american și vom avea un candidat bun și pentru alegerile prezidenţiale, pe care eu îl voi susține sper din postura de primar general, pentru că, la momentul prezidențialelor, vor fi fost depășite cele locale.

Dar dacă va cere partidul? Dacă vă cer românii?

Este decizia mea, îi prețuiesc pe români și am dovedit-o în multe ocazii, dar cred că menirea mea este aceea de a rezolva lucuri de sistem din Capitală. Este păcat că s-a întrerupt activitatea mea prin minicună, fraudă, manipulare. Lucrurile mergeau mai bine în perioada asta, și mai am multe de spus din punct de vedere administrativ. Ce se va întâmpla peste niște ani, nu putem spune, dar următoarele două mandate aici mă văd și aici am abilități.

Că vorbeam despre medicamente, despre spitale, cum i-au putut lăsa pe români fără să fie pregătiţi de valul 4, să nu existe medicamente în spitale, să avem număr-record de morți? Chiar nu le-a păsat? 

Resursă umană a fost de slabă calitate. Nu este bine sau corect să etichetăm partidele sau organizațiile. Peste tot sunt și oameni de bună calitate, şi oameni de slabă calitate. Şi vă spun și din Parlament, unde am lucrat bine și cu senatori PNL, UDMR, USR, minorități. Peste tot sunt şi oameni de calitate, dar nu au fost promovaţi la nivel guvernamental. De asta unii dintre miniştri au fost catastrofali.

La Sănătate, am avut cel mai mare ghinion, a fost din rău în mai rău. Şi se poate face comparaţie cu profesorul Rafila, cu ce a propus domnul doctor Streinu-Cercel. Nu poţi să vii într-un domeniu sensibil cu persoane care nu au pregătire şi nici bunul simţ profesional să preia modele de bune practici din UE, să fie stăpâniţi de aroganţă şi să creadă că le ştiu pe toate. Mi se par cei mai periculoşi oameni cei care cred că le ştiu pe toate şi au o părere bună despre ei. Numai proştii sunt foarte încântați de ei. Trebuie să ai modestia să nu crezi că le ştii pe toate, să ai lângă tine profesionişti. A te crede Dumnezeu e mare păcat și mare greșeală.

Şi atunci ei nu au o vină pentru morții din țara asta?

Categoric, oricât s-ar sustrage au vină pentru că trebuiau să pregătească, nu să dea vina unii pe alții. Folosesc la ceva tertipurile? Să nu spui nimic tot mandatul şi la final să vii să spui că nu te-a ajutat premierul? Trebuia să vină când simțea că nu sunt lucrurile în regulă, că se blochează nu știu ce achziţie. Lumea crede că tu te organizezi și, de fapt, arăți cu degetul peste câteva luni.

Gabriela Firea, despre posibilitatea introducerii certificatului verde

Valul 5 ar putea fi cumplit și la noi. Ce spuneţi despre ce ar trebui să se întâmple cu certificatul verde?

Pe perioada sărbătorilor, nu a fost introdusă nicio restricţie gravă sau care să fie percepută negativ la nivel personal şi nici certificat. Cel mai important este să ne ajute cifrele şi când creşte numărul de infectări, atunci să adaptezi măsurile. Chiar era o greşeală şi de neînţeles să vii cu certificat verde când aveai scădere a numărului de infectări. Când erau mii de cazuri nu era nimic, când sunt puţine introduci restricţii. A fost o politică de sănătate publică haotică, iar rezultatele le-am văzut toţi.

E posibil să ajungem la restricții mai dure și la certificat verde implementat şi la noi?

Asta în funcţie de ce se va întâmpla în această perioadă. Eu vă spun sincer din ce văd și lângă mine: românii au devenit mai conștienți, mai atenți, își mențin mai bine starea de sănătate, se protejează și am nădejdea – nu pot să spun că așa va fi – cred în forul meu interior că situaţia va fi controlabilă la nivelul sistemului de sănătate, şi asta datorită măsurilor bune luate în perioada asta de către Ministerul Sănătăţii.

Citeste si Dan Vîlceanu, anunţ de ultimă oră despre PNRR: „Am reuşit să atingem toate jaloanele pe care le aveam de atins până la sfârşitul acestui an”

Cum s-a tratat Gabriela Firea de COVID

Dumneavoastră aţi avut COVID. Cum v-a lovit și cum v-ați tratat?

Noi ne-am vaccinat pentru că ne întâlnim cu multe persoane și suntem în casă cu mama care are o vârstă înaintată și am vrut să o protejăm. Nu am vrut să riscăm, am ascultat sfatul medicilor. Respect punctele de vedere ale oamenilor, nu vreau să pun pe nimeni la zid, fiecare consider că are dreptul să decidă pentru propria viaţă. Nu sunt de acord cu măsuri dure, şi nici cu vaccinare obligatorie. Cine vrea să o facă, să o facă. Cine nu, să-și ia alte măsuri.

Aţi avut o formă a bolii ușoară?

Am decis să ne vaccinăm, și copiii noștri sunt vaccinaţi cu toată schema care este recomandată de pediatri. Şi, în plus, am urmat sfatul specialiștilor, nu ne-am luat după zvonuri sau lucruri de pe internet. Ne-am infectat la trei săptămâni după a treia doză, nu fusese timp să ne crească imunitatea. Întâi, soţul a luat virusul, apoi, cu generozitate, mi-a transmis mie și mamei.

De la vaccin am avut forme ușoare, eu și mama am fost asimptomatice, iar Florin a fost răcit, a avut o viroză pe perioada unui weekend. A fost bine, nu regretăm că ne-am vaccinat. Ne-am simțit, nu am ajuns la spital. Am luat tratamentul recomandat de medic, antivirale şi vitamine, ca să nu pună virusul stăpânire pe organism și consider că am făcut bine. Le-am recomandat apropiaţilor să se vaccineze, respect dreptul fiecăruia de a decide.

Cum vrea Gabriela Firea să sprijine victimele violenţei domestice

Pentru că e prima zi a anului, în acest an, cum veți lupta cu toate forțele despre care am vorbit, văzute și nevăzute, rețelele funcţionează în continuare. Tocmai ați făcut un anunț important, că veți candida la locale. Ce veți face cu aceste forțe?

Ușor nu va fi. Sunt convinsă că unii vor căuta să scoată sau să inventeze partea mai puțin plăcută din activitatea mea la Ministerul Familiei, vor căuta să genereze anumite discuţii. Dar cred că sunt mai călită decât eram la Primărie. M-am vindecat de naivitate, nu mai cred în buna credință a multora care vin, îți zâmbesc, spun că au gânduri curate dar de fapt au unele ascunse și periculoase. De aceea, îmi fac datoria cât voi putea de bine, avem proiecte pentru creşterea natalităţii, pentru familiile tinere care, din motive financiare, amână dorința de a avea copii, vrem să susţinem familiile cu multe măsuri, avem proiecte țintite pentru tineri și studenți, pentru tinerii care lucrează, pentru tinerii antreprenori, celor din ONG-uri.

Sunt implicată și în domeniul egalităţii între femei și bărbați să avem cât mai multe locuințe protejate. Și pe această cale le transmit femeilor că nu e normaliatte să accepte violența în familie, ca ele și copiii lor să trăiască în mediu ostil, să se apere în primul rând pe ele. Acum doi ani au murit 75 de femei în România în urmă bătăilor, iar anul trecut aproape 40. Nu este normal să se întâmple asta și eu ca femeie și mamă îmi doresc proiecte, în primul rând de informare, că pot găsi un loc secret unde femeile să vină şi să aibă nu doar casă, dar şi asistență medicală, asistenţă la proces, sprijin pentru găsirea unui loc de muncă. E un proiect la care țin foarte mult.

Sunteţi ministrul Familiei. Nu vă sperie resetarea mondială? Unde se va ajunge?

Sunt puțin îngrijorată, dar sunt înclinată spre dialog, spre înțelegerea tuturor oamenilor. Dumnezeu ne învață să fim buni, receptivi, cine e fără de păcat să ridice piatra. Apropo de familie, trebuie să urmpresc noţiunea de familie în sensul acceptat de legislaţie. Dacă se va schimba, va fi vot popular în sensul acceptării anumitor noțiuni asimilate deja în unele țări din UE și să vedem în ce măsură vor fi acceptate sau nu de români, dar nu eu decid.

Care va fi cel mai mare pericol pentru România în 2022?

Pericolul este economic, dar vă spun că sunt mai optimistă, văd determinare în echipa la Ministerul de Finanţe și la Ministerul Transporturilor și la toate domeniile strategice, la Agricultură. Sunt oameni implicaţi, care vor şti să ia măsuri din timp, să preîntâmpinăm un dezastru la nivel economic, bugetar, de infrastructură.

Dezastrul în energe este la ușă, dar avem la fiecare şedinţă de Guvern discuţii şi trăiesc cu speranţa că, deşi ne pândesc dezastre, nu le vom trăi pentru că vor fi eliminate printr-o bună organizare la toate nivelurile, printr-o pregătire a ţării să facă față oricăror provocări.

În prima zi a anului, ce vă doriți să vă ofere acest an dumneavoastră şi familiei dumneavoastră?

Multă sănătate, că am avut și probleme şi ştiu ce ănseamnă. Copiii, soţul, mama, fraţii să fie sănătoși, toți cei dragi. Iar românilor le doresc să aibă un an mai bun, fără scandaluri politice, cu rezultate, cu posibile creşteri de salarii şi alocaţii şi să spunem la final că 2022 a fost unul mai bun ca anul anterior din toate punctele de vedere. În plan personal, să fie iubiți şi să-și găsească liniștea sufletească acasă.

DailyBusiness
Pensii 2025. Vești proaste pentru milioane de pensionari. Ce se întâmplă cu pensiile din ianuarie
Spynews
Alimentele care îți reglează glicemia. Vei observa o îmbunătățire majoră
Bzi.ro
Vica Blochina, sărut pasional cu Cătălin Botezatu! Toată lumea a rămas cu gura căscată când a văzut – FOTO
Fanatik.ro
Cele 6 zodii care vor avea un 2025 ca în povești. Le așteaptă câștiguri, belșug și bogăție
Capital.ro
Obligatoriu pentru cei care au instalații de Crăciun pe casă. Vecinii pot depune plângere
Playtech.ro
Cât timp trebuie să aerisești iarna casa pentru a preveni apariția mucegaiului. Acesta este timpul ideal, potrivit experților
DailyBusiness
Cât costă o tură de ski cu elicopterul in Munții Făgăraș! Suma este comparabilă cu heli-skiing-ul din Elveția!
Adevarul
Fostă Miss Elveţia, născută în România, acuzaţii grave la adresa lui Trump: „M-a sărutat pe buze și pe gât, a încercat să-mi ridice rochia”
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, de URGENȚĂ la spital. A fost internat după ce simptomele S-AU AGRAVAT
Spynews
Închisoare pe viață pentru doi părinți care și-au lovit cu bestialitate copilul. Fetița în vârstă de 10 ani a murit din cauza loviturilor
Spynews
Mario Iorgulescu, condamnat definitiv la 8 ani și 8 luni de închisoare. Decizia de ultimă oră a instanței
Evz.ro
Sfaturi oferite de Mihaela Bilic pentru a ne menține greutatea în timpul postului. Cele mai ușoare și benefice metode
Ego.ro
Artista de muzică populară care a înnebunit internetul la 46 de ani! Abia o mai recunoști
Prosport.ro
„Nu mă aşteptam să fie vândute atât de multe”. Revista în care campioana mondială a apărut doar cu o pereche de mănuşi pe ea a scris istorie
kanald.ro
Ultimele cuvinte pe care Silviu Prigoană i le-a spus Gabrielei Lucuțar, în ziua în care a murit. Ce i-a spus Reginei Întunericului
Cancan.ro
Cum a răspuns cel mai inteligent om din lume (IQ 210) la întrebarea: 'Există sau nu Dumnezeu?'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Adevărul despre Călin Georgescu. Nimeni nu a știut până acum: M-au șocat și pe mine
StirileBZI
Se plătesc 4.050 de lei în România! Banii intră pe card de la 1 ianuarie 2025
Prosport.ro
FOTO. Blonda i-a pus pe toți pe jar și a ajuns la peste 800.000 de fani pe Instagram
stirilekanald.ro
Papa Francisc, vizat de o tentativă de asasinat: "O tânără sinucigașă, cu bombe pe sub haine..."
substantial.ro
Funcția de premier nu atrage în PSD; Ciolacu și Grindeanu vizează Camera Deputaților
MediaFlux
RUSIA AMENINȚĂ DIRECT MOLDOVA! PERICOLUL este URIAȘ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Parlamentarii bulgari vor fi testați pentru droguri și alcool: o lecție pentru aleșii noștri?