EXCLUSIV George Simion, anunţ înfricoşător: „Să nu vă treziţi că mă vedeţi în cătuşe. Eu sunt pregătit pentru orice, mă doare sufletul doar pentru soţie şi copil”

Preşedintele AUR George Simion a intervenit în direct la România TV, luni seară, pentru a dezvălui publicului o campanie de denigrare concertată, de amploare, pe care autorităţile române ar duce-o împotriva sa.
Filip Stan
22 iul. 2024, 22:10
EXCLUSIV George Simion, anunţ înfricoşător:

George Simion spune că, datorită planului său pentru România, pe care a început deja să-l prezinte românilor, şi pentru că este în acest moment pe locul al doilea în preferinţele pentru alegerile prezidenţiale, autorităţile ar încerca să-l şicaneze, dacă nu chiar mai mult.

Preşedintele AUR spune că sute de membri şi simpatizanţi AUR au fost chemaţi ca martori într-un dosar care ar viza promisiunea sa conform căreia românii vor putea beneficia de apartamente la preţ de doar 35.000 de euro, dacă va fi ales preşedinte al României.

„Pe mine ma umfla ultimul. Am avut citatii la sute de membrii si simpatizanti AUR, nu i-au iertat nici pe soferiinostri de la Parlament. Inclusiv membri din diaspora au fost chemati azi sa vina urgent, ca altfel ii amendeaza.

Sunt citatii de martori, ca si cele ale colegilor pe care i-au luat inainte de alegeri de pe strada, le-au luat telefoanele, pentru perchezitie informatica si nu s-a facut nici pana acum. Eu nu am nicio calitate in dosarul cu domnul Sosoaca si cu voturile, dar am telefonul confiscat de politie. Telefonul meu era la o colega, i l-au luat, am facut cereri si nici pana acum nu mi s-a spus.

Nu e normal ca politia sa se ocupe de asa ceva, mi se pare ca este politie politica. Si am aflat astazi ca domnul procuror Rares Petru Stan, cel din cazul meu, este apropiat de mai multi „Dumbrava”, unul de la sectia penala, si si-a facut o tinta din a-l ancheta pe Simion.

Iata ca sunt candidatul cu sanse de a intra in turul 2, ultimele sondaje ma arata cu 19%, iar eu sunt persecutat politic, exact asa cum am spus ca va fi.”, a declarat George Simion, în exclusivitate la România TV.

Întrebat de Victor Ciutacu dacă aceste piedici şi şicane din partea autorităţilor nu ar putea avea efectul invers, acela de a-i creşte popularitatea, Simion a spus că este pregătit pentru orice variantă.

„Binele cu forta. Cand iei sute de oameni care sunt haituiti, nu au nicio treaba. Singurul precedent similar cu ce se intampla l-am vazut in cazul domnului Dragnea, care a intrat la inchisoare. Ma acuza ca nu e atributie a presedintelui sa ofere apartamente cu doar 35.000 de euro.

Citeşte şi: Fenomenul emigrației româneşti, descurajat puternic de creșterile de salarii din guvernele PSD. Doar 8% dintre români preferă joburi în afara țării

Eu sunt pregatit pentru orice, ma doare sufletul doar de sotie si copil. S-ar putea sa va treziti ca ma vedeti cu catuse. Sa vedem, acum, sa nu fiu ca Petrica cu lupul, desi nu ma cheama, ma cheama George.”, a încheiat acesta.

Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, candidatul partidului la alegerile prezidenţiale, a declarat luni, în prezenţa câtorva sute de persoane care s-au înscris în „Planul Simion”, un program de locuinţe „la preţuri de producător”, că îşi va da demisia „în şase luni”, dacă nu îşi va respecta această promisiune electorală.

Contractele au fost semnate la fostul magazin Bucureşti, care va fi sediul de campanie al liderului AUR pentru alegerile prezidenţiale.

„E pentru prima oară în ultimii zeci de ani când un candidat îşi asumă un mandat imperativ, nu cum spune legea, mandat reprezentativ. Adică îmi asum prin semnătură directă, mă oblig în faţa alegătorilor să respect termenele şi condiţiile oferite în promisiunea electorală pe care o fac: apartamente la preţuri de producător. Dacă nu respect termenele şi condiţiile din acest program, îmi dau demisia în şase luni, conform contractului care este valabil din punct de vedere juridic”, a afirmat Simion.

El a adăugat că prin acest contract vrea „ca fiecare român să fie proprietar”.

Liderul AUR a explicat că măsura privind o locuinţă de la 35.000 de euro este fezabilă, atât timp cât statul se implică, asigurând terenurile şi asigurând utilităţile şi infrastructura.

„Preşedintele George Simion vrea ca fiecare român să fie proprietar. Totodată, George Simion vrea ca o pondere cât mai mare din sectorul bancar să fie de stat. Practic, ca să înţeleagă orice român, la un credit actual, la o rată de 4.000 de lei, vor trebui să plătească numai 2.200 de lei. Le reducem în jur de 30-35%, dobânda actuală. Noi vrem să investim în piaţa forţei de muncă locală, vrem să investim în materiale de construcţii, din care marea majoritatea sunt cumpărate din România. De fapt, cel mai mare avantaj al acestui program de construcţii de locuinţe este faptul că banii rămân în ţară şi repornim economia românească”, a susţinut liderul AUR.

Citeşte şi: VIDEO Diana Şoşoacă întrece orice limită. Europarlamentara îi îndeamnă pe românii din diaspora să intensifice revolta începută în Leeds: „Ieşiţi în stradă! E o acţiune concertată împotriva copiilor români”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Activiștii obțin suspendarea ordinului de împușcare a ursului agresor din Trento
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!