EXCLUSIV / George Simion demască mafia de la vârful țării. Cine vrea să îi dezbine pe români, de fapt: „Noi nu ne temem decât de Dumnezeu”

George Simion a vorbit despre ceea ce se întâmplă la momentul actual atât la vârful țării, cât și în Europa, unde se conturează noi reguli ce nu par să fie deloc pe placul românilor.
Filip Stan
14 iul. 2024, 22:25
EXCLUSIV / George Simion demască mafia de la vârful țării. Cine vrea să îi dezbine pe români, de fapt: „Noi nu ne temem decât de Dumnezeu”
EXCLUSIV / George Simion demască mafia de la vârful țării. Cine vrea să îi dezbine pe români, de fapt: „Noi nu ne temem decât de Dumnezeu”

George Simion a vorbit, în exclusivitate la România TV, despre problemele din România de la acest moment. Președintele AUR a abordat mai multe subiecte de interes.

Citește și: EXCLUSIV | George Simion se vede deja în funcția de președinte al României. ”Vreau să le redăm puterea românilor. Țara noastră are nevoie de un președinte cu credință în Dumnezeu”

George Simion demască mafia de la vârful țării

Șeful partidului Uniunea Salvați România a fost întrebat ce părere are despre șocantul eveniment din America, unde Donal Trump, candidat dar și fost președinte al SUA, a fost victima unei tentative de asasinat. De asemenea, Simion a fost întrebat și ce crede că va păți înainte de alegerile prezidențiale, având în vedere că a fost reținut cu doar trei zile înainte de alegerile locare și europarlamentare.

„Este un pericol pentru sistemul globalist. Vor încerca să bage tot de fel de iepuri. De arestat au încercat procurorii. Ne pregătim ca unii din AUR să fie detonați dar nu ne înspăimântăm. O să ne manifestăm ca la noi acasă, că suntem acasă în România. Noi nu ne temem decât de Dumnezeu. Pana acum nu m-am temut, dar acum am băiețel mic, pentru el îmi e teamă, pentru mine, Dumnezeu știe”, a afirmat George Simion.

Referitor la Mircea Geoană, care ar urma să candideze ca independent la alegerile prezidențiale din România, Simion spune că nu are încredere în capacitățile sale de conducere, mai ales că îl suspectează de lucru cu serviciile secrete în contextul funcțiilor importante avute până acum.

„Marea majoritate a conducătorilor au avut treabă cu serviciile. Cine la numit secretar la NATO, cum a ajuns la ambasada SUA? Este o beizadea, fiul unui securist din perioada comunistă. Mircea Geoană va veni cu limbă de lemn, cu clipuri video foarte bine editate, iar oamenii vor sărăci într-o țară bogată”, a mai declarat șeful AUR, continuând să vorbească despre o posibilă moștenire a scaunul de prețedinte din partea lui Klaus Iohannis pentru Nicolae Ciucă: „Da’ ce e, prințul moștenitor? Cum adică să îl lase Iohannis în spate?”.

Nemulțumit de ceea ce prevede Uniunea Europeană pentru România, George Simion a anunțat că reprezentanții partidului său de la Bruxelles se vor opune Ursulei von der Leyen.

„UE a fost construită inițial ca un proieict care să aducă bunăstare, nu nebunia neomarxistă a Ursulei von der Leyen. Marți va fi un vot foarte important în Parlamentul European. AUR vor vota împotriva Ursulei și a globaliștilor de la Bruxelles. Cei care au aplicat rețeta neomarxistă au descoperit crucea, și doamna Lasconi, și doamna Șoșoacă, acum și-au pus crucifixul la gât, sunt femei smerite, mai lipsește să le văd trecând pe sub masă la prohod. Am fost rugat să intervin pentru că România pierde tot ce ține de producție proprie. Planul globaliștilor este să nu mai producem nimic în România”, a mai explicat politicianul.

Liderul AUR a vorbit și despre încrengăturile lui Florian Coldea, despre care știe că șantajează mai mulți judecători care, la rândul lor, au fapte penale la activ.

„Domnului Hideg i s-au pus poprire și pe conturile personale, și pe Sanimed. Domnul Coldea are judecători pe care îi șantaja, avea acces la informațiile cele mai sensibile și folosește aceste informații pentru a-i șantaja pe unii. Pe majoritatea dintre ei îi are la mână pentru că fiecare are un schelet în dulap”, a conchis Simion.

Citește și: De ce nu a mai primit George Simion brânză de la Gigi Becali pentru botez. Cine este omul de afaceri care s-a ocupat de meniul evenimentului

 

Spynews
Dana Roba este în stare de șoc! Ce a aflat, abia acum, de la fiicele sale, la un an distanță de la bătaia soră cu moartea primită
Bzi.ro
Carmen Harra a spus totul despre căsnicia lui Smiley cu Gina Pistol: „El este un independent!“
Fanatik.ro
Capcana în care pică turiștii români din Bulgaria. Mulți au fost amendați cu 500 de euro: ”La noi trebuie să știi legea”
Capital.ro
Banii de care trebuie să te ferești în România. Alertă pentru cu bani cash. Trebuie predați
Playtech.ro
Cea mai neobișnuită atracție turistică din România. Intri într-o lume fantastică, chiar pe tărâmul vrăjitoarelor
DailyBusiness
Anunțul momentului de la BNR pentru toți românii cu credit în LEI
Adevarul
Cum să folosești corect aerul condiționat de la mașină. Sfaturi pentru economia de combustibil: „nu mori, va fi rece mașina” VIDEO
Spynews
Accuweather ne-a anunțat când o să plouă prima oară în București după canicula care a „topit” România. Mai avem de îndurat 7 zile de chin
Spynews
Betty Salam clarifică situația căsniciei și relația pe care o are cu soțul ei, Cătălin Vișănescu. Artista neagă că există alt bărbat în viața ei: "Nu voi divorța" | VIDEO
Evz.ro
Impozitarea pensiilor. Calculele pentru 2025
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Mireasa lui Ianis Hagi a luat microfonul de la Pavel Bartoș și a descris în 7 cuvinte ce înseamnă pentru ea nunta cu fiul lui Gică Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Acuzații GRAVE la adresa iubitului Dianei Maria, fata ucisă de urs în Bucegi. „Adevărul??? Am împins-o pe Diana în râpă ca să...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Intoxicație suspectă la un Hotel de 5 Stele din Olimp! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție după ce mai mulți turiști au acuzat stări severe de rău
Capital.ro
Amendă de 500 de euro. Șoferii români au interzis să intre cu mașina. Este ilegal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. S-a lăsat de bătăi în cușcă pentru a face avere din imaginile cu ea dezbrăcată
stirilekanald.ro
Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...
substantial.ro
Mai Mult de 90% Dintre Turiștii care Solicită Ajutorul Salvamontiștilor Nu Știu Cum să Reacționeze în Fața Animalelor Sălbatice
MediaFlux
CUM afli PENSIA din septembrie. Ministrul Muncii ARATĂ decizia
Shtiu.ro
Cum e mai bine să procedăm în zile caniculare? Ținem geamul închis sau deschis?