EXCLUSIV | George Simion, dezlănțuit când a fost întrebat dacă o primește pe Gabriela Firea în AUR: „Cei care au dus România în acest dezastru nu au ce căuta la noi în partid”

George Simion desființează PSD după izbucnirea scandalului privind "azilele groazei". Șeful AUR spune că social-democrații își bat joc de România și de bătrânii țării de 33 de ani.
Filip Stan
15 iul. 2023, 23:18
EXCLUSIV | George Simion, dezlănțuit când a fost întrebat dacă o primește pe Gabriela Firea în AUR:

Întrebat dacă ar accepta-o pe Gabriela Firea în AUR, George Simion a declarat: „Cu siguranță cei care au condus până acum România de 33 de ani și au dus-o în dezastrul în care se află nu au ce căuta în AUR. E un partid nou, care vrea altceva. Nu o luăm nici pe Gabriela Firea, nici pe USR-iști”.

Citește și EXCLUSIV | Gabriela Firea, interviu la RomâniaTV despre scandalul privind „azilele groazei”: „Fiecare persoană care a greșit trebuie să plătească. Nu trebuia să spun de candidatura la Primăria Capitalei”

George Simion: „I-am spus Gabrielei Firea că cineva din PSD nu-i dorește binele”

„I-am spus Gabrielei Firea că cineva din PSD nu-i dorește binele pentru că i-a pus în brațe acel observator național al copiilor și i-a pus o lege împotriva căreia au ieșit în stradă 20.000 de oameni. Joi, în Piața Victoriei, am văzut vreo 100-150 de reziști pe un subiect foarte apăsător și emoționant. În luna mai, împotriva acelui PLx 145 au ieșit în stradă 20.000 de oameni pentru că numai ideea de a separa copilul de familie a stârnit o revoltă uriașă. Cei care i-au pus în brațe Gabrielei Firea acea lege, pentru că nu era a ei…”, a declarat șeful AUR.

„Cred că nu sunt de mine aceste discuții, dacă a plâns Gabriela Firea, dacă nu a plâns… Noi de un an de zile tot spunem că vrem să construim un spital. Nu suntem lăsați, așa că am început să construim un spital mobil”.

George Simion a spus că a vorbit cu mai mulți bătrâni pe tema acestui scandal al neregulilor din azile. „Noi am vorbit cu bătrânii din Ilfov și ne-au spus că nu vor mai vota PSD pentru că și-au bătut joc de ei și pentru felul cum sunt tratați. Iată ce face PSD în primării, într-un guvern al PSD. Eu cred că domnul Ciolacu nu-și dă seama unde a intrat. Realitatea nu poate fi fardată, cu toții am văzut ce se întâmplă acolo. PSD conduce România de 33 de ani și își bate joc de bătrânii țării. Nu știu, era rudă cu Pandele, nu era rudă cu Pandele, era apropiat cu Firea, nu era, nu știu. Dar ce vreau să spun e că pare ca Firea are 4 sau 5 angajați. Primeau 2500 de euro. Nu situ unde îi dădea, dar asta e realitatea”, a spus Simion.

Citește și EXCLUSIV | Florentin Pandele, despre legătura dintre Ștefan Godei, patronul „azilelor groazei”, și Gabriela Firea: „Cine a greșit să meargă 100 de ani la pușcărie”

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Interzis pentru șoferii care fac ITP-ul. Primești pe loc două amenzi, una peste alta. Legea nu permite
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!