EXCLUSIV George Simion, în plin scandal legat de cercetarea penală a lui Coldea: „Prietenii lui sunt pe lista de europarlamentare a USR, PMP şi Forţa Dreptei: Vlad Voiculescu, Dan Barna, Eugen Tomac”

Preşedintele AUR George Simion a intervenit vineri, telefonic, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, pentru a comenta subiectul exploziv al ultimei saptamani, anchetarea generalului în rezervă SRI Florian Coldea.
Filip Stan
30 mai 2024, 22:49
EXCLUSIV George Simion, în plin scandal legat de cercetarea penală a lui Coldea:

George Simion susţine că mulţi dintre candidaţii principalelor partide politice la alegerile europarlamentare sunt apropiaţi ai lui Florian Coldea sau chiar foste cadre SRI aflate în subordinea sa, cu ani în urmă.

„Norocul nostru e ca acesti securisti sunt foarte impotenti si nici la actiunile astea nu se pricep, acum se toarna intre ei. Ce vreau eu sa remarc  e ca prietenii tuturor acestor securisti sunt pe buletinele de vot, sa prinda si ei o sinecura. Vlad Voiculescu pe locul 2, Dan Barna pe locul 1, Eugen Tomac pe locul 3. Fara penali in functii publice, parca asta era sondajul, nu?

Daca tot ati vorbit de Coldea, pe locul 3 la comasati este Vasile Dincu, prietenul lui, pe locul 1 femeia independenta Mihai Tudose.

Dincu, daca vrea sa faca un gest de onoare, ar trebui sa se retraga de pe lista asta, prin prisma prieteniei pe care o are cu Coldea.

Prin ce cumpana trece Coldea, ca nu il mai pupa presa lui, ca nu mai face el jocurile, ca nu mai controleaza el alegerile? Are destui acoliti inca si in economie, si in presa, si au inceput sa se dea in primire unii pe altii.”, a spus George Simion.

Citeşte şi: EXCLUSIV Gabriela Firea tranşează problema căldurii şi apei calde în Capitală: „Nu voi minţi niciodată, ca actualul primar, dar în doi ani se pot schimba multe, dacă se intensifică ritmul lucrărilor”

Liderul AUR susţine că serviciile de informaţii au încercat să infiltreze oameni în partidul său, dar spune că are deplină încredere în oamenii de pe lista de europarlamentare a Alianţei.

„Eu am vazut ca au inceput sa apara din ce in ce mai multe informatii si e foarte bine si presa sa isi faca treaba. Noua ne cantau prohodul, dar m-am uitat si avem de 3 ori mai multe dosare depuse decat USR. D-aia ii rog pe romani, daca vor schimbarea, sa puna stampila pe noi. Cu noi au tot incercat cu infiltrati, dar nu au reusit.

Cei trei oameni care conduc lista noastra nu am nicio suspiciune, iar din primii 10 de pe lista noastra sunt oameni care merg pana la capat. Pai cum, votantii PSD sa fie umiliti, prin alianta cu PNL!?

Duminica viitoare o sa ii sanctioneze romanii pentru aceasta alianta contra naturii, votand AUR. AUR va avea mai multi europarlamentari decat PSD si PNL. Si atunci sa-i vad ce fac cu asa zisul candidat unic.”, a adăugat Simion.

George Simion a fost întrebat dacă l-a cunoscut personal pe generalul Florian Coldea.

„Nu m-am intalnit niciodata. Mi s-a propus, daca nu vreau sa ma vad cu „Vecinu”. Nu stiu de ce, ca avea case multe. Are inca din timpul cand nu facea consultanta, de cand conducea SRI si nenorocea destine. Terminam cu campania asta si mergem dupa ei. Uitasem si de domnul Falca, care e implicat cu niste terenuri, care duc in Cipru, apoi duc in Olanda. In loc sa faca scoli si spitale, ei omoara oameni in azile.

Domnul Tuţă a fost cadru activ al SRI, sub domnul Coldea?

Oricum, Nicuşor Dan va castiga pentru ca nu s-a vrut un candidat unic.”, a mai spus, în încheiere, preşedintele AUR.

Citeşte şi: Reacţie a IGPR după ce Diana Şoşoacă s-a filmat pe o motocicletă a Poliţiei Rutiere. Agentul vlogger Valer Kovacs, de la Poliţia Autostrăzi, anchetat

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Despăgubiri pentru România și Bulgaria, după refuzul Schengen
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cum arăta Iustina Loghin de la Insula Iubirii, înainte de operațiile estetice făcute cadou de Cornel 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Interzis și ilegal în România. Guvernul a dat ordin joi, 18 iulie: Instituim noua infracțiune
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Lavrov Saluta Nominalizarea lui J.D. Vance ca Potențial Vicepreședinte al SUA
MediaFlux
REDUCERI la facturile de ENERGIE ELECTRICĂ
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'