EXCLUSIV George Simion o acuză pe Elena Lasconi de nazism: „Măcar să fie asumată. Nu poate să fie cu non-binari şi cu crucea la gât”

Preşedintele AUR, George Simion, a intervenit telefonic în emisiunea Punctul Culminant, realizată de Victor Ciutacu la România TV, pentru a detalia succesul pe care l-a avut cu construcţia casei unei familii care rămăsese fără adăpot în urma unui incendiu.
Filip Stan
17 sept. 2024, 23:21
EXCLUSIV George Simion o acuză pe Elena Lasconi de nazism:

George Simion a vorbit şi despre unele declaraţii nepotrivite ale Elenei Lasconi, despre care spune că este duplicitară, în speranţa că va aduna voturi atât de la generaţia „woke”, cât şi de la naţionaliştii creştini.

„Noi iubim toti romanii, inclusiv pe romi, pe lipoveni, pe unguri, care sunt diferiti fata de secui, atentie. Eu cred ca oamenii care voteaza AUR sunt destul de intelepti cat sa nu acuze alte categorii sociale, care voteaza alte partide. Nu vad de ce am ajunge la o atitudine d-asta nazista, sa credem ca cream omul nou. Omul actual este, cu bune si rele, bine. Eu nu pot sa fiu de acord cu cei de la USR, cu binar si non-binar. Macar sa fie asumati, doamna Lasconi nu poate sa fie cu binari si non-binari si cu crucea la gat. Conform doamnei Lasconi ar trebui sa apara niste liste negre cu cei care trebuie curatati. E ceva obisnuit pentru zona aceea. Si Rares Bogdan taia pensiile speciale si acum e beneficiar.”, a declarat preşedintele AUR.

Simion a spus şi cât a cheltuit partidul AUR pentru construcţia casei pe care a ridicat-o în doar 12 zile, aceasta fiind o demonstaţie a fezabilităţii „planului Simion”.

„Am terminat ieri, am si postat pe Facebook, ajunsesem la 1 milion de vizualizari si asa ca Facebook mi l-a dat jos. Nu a cazut casa, nu e din chirpici, e din caramida, 60 de metri utili, pret total 29.700 de euro. Noi in planul Simion vorbeam de constructia de apartamente, constructia de case e mai scumpa. Are utilitati in masura in care sunt racordate gospodariile din Calugareni, adica au electricitate si am luat un boiler, deci vor avea apa calda. Le-am facut si fosa si un put.

Racordarea la utilitati si autorizatiile necesare le va face statul, care va pune la dispozitie si terenurile, pentru ca inca statul detine foarte multe terenuri in marile orase. Exista si lege in acest sens, se fac si acum apartamente, dar problema este ca se dau clientelar.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, despre „scheletele” din dulapul lui Geoană: „Dacă încep să umble toate noaptea, ar fi jale, suntem în Fantômas”

Putem construi pana la 100.000 de apartamente pe an, daca exista cerere. Oamenii au venit in numar mare la sediile noastre si inca vin, deci sunt doritori sa nu mai plateasca rate camataresti la banci sau chirii enorme. Noi vizam intoarcerea romanilor din strainatate si familiile care vor sa faca copii si nu isi permit sa isi ia un apartament. Noi vrem sa facem si cadrul legal, pentru ca familiile tinere sa primeasca terenuri din partea statului, pentru a-si putea construi case.”, a mai spus liderul AUR.

George Simion spune că se așteaptă să intre în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Întrebat cine ar fi primul șef de stat pe care l-ar suna dacă va deveni noul președinte al României, Simion a dat un răspuns neașteptat.

„Prima oară l-aș suna președintele Poloniei“, a răspuns Simion, motivat de faptul că este în prezent președintele grupului de prietenie România-Polonia. Apoi, pe aceeași linie, a menționat că ar suna la cancelaria prezidențială a Republicii Moldova: „Da, aș suna-o pe Maia Sandu”, a spus Simion.

Răspunsul este cu atât mai neașteptat cu cât Simion a fost interzis în Republica Moldova pentru încă 5 ani, la începutul acestui an.

George Simion a fost expulzat pe 1 octombrie 2018 din Republica Moldova, fiind declarat persona non grata pentru o perioadă de 5 ani. Un fost ministru al Apărării din Republica Moldova l-a acuzat pe George Simion de legături cu Serviciul Secret rus. Acesta ar fi fost și motivul pentru care liderul AUR a fost expulzat din țara vecină, susține Anatol Șalaru.

Citeşte şi: Dacian Cioloş laudă Guvernul Ciolacu: Trebuie să recunosc, a negociat bine interesul României la vârful Comisiei Europene

DailyBusiness
Noi locuri de muncă în România. O companie uriașă se mută din Bulgaria în țara noastră
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
Fanatik.ro
Leguma, cultivată la greu în România, la care prețul a explodat în acest an. Cât a ajuns să coste astăzi
Capital.ro
Ilegal pe domeniul public. Legea se aplică în toată România: Se cer despăgubiri!
Playtech.ro
A murit jurnalistul TVR Dragoș Tăbăran. Ce a pățit fostul corespondent de război
DailyBusiness
1.500 lei pe cardurile românilor. Află cine primește
Adevarul
Fostul comandant al armatei ucrainene, Valeri Zalujnîi, s-a împotrivit incursiunii în Kursk. Obiecțiile generalului
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
Desfundarea chiuvetei, metode pe care sigur nu le-ai încercat. Ce spun experții
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
„Încă am o viață sexuală foarte bună cu el”. Victoria Beckham dezvăluiri intime incendiare despre David Beckham
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Cum arată Betty Salam acum, la 6 luni după Asia Express 2024. Are și mai multe kilograme ca la TV. Mesajul ei pentru cei care o critică
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Când vor primi pensionarii restul de bani din pensiile recalculate greșit. Anunțul făcut de Casa Națională de Pensii Publice
Capital.ro
Putin a dat ordinul ISTORIC. Anunțul la care planeta nu se aștepta: Treceți la producția de serie!
StirileBZI
Dispare permisul auto! Unde se introduce Cardul My Number
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
stirilekanald.ro
Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor
substantial.ro
Incident periculos pe o trecere de pietoni din Galați
MediaFlux
SUA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI! Au anunțat
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...