EXCLUSIV | George Simion, replici acide către Rareș Bogdan! ”Nu vreau să cred că este un mincinos, dar am văzut că este!”

George Simion a fost invitat în platoul România TV, acolo unde a aruncat cu replici acide către mai mulți politicieni, cum ar fi Elena Lasconi sau Rareș Bogdan. Ce spune liderul AUR și cum crede că va scoate România din sărăcie, dacă va fi ales președinte.
Filip Stan
30 iun. 2024, 22:32
EXCLUSIV | George Simion, replici acide către Rareș Bogdan! ”Nu vreau să cred că este un mincinos, dar am văzut că este!”

Liderul AUR nu s-a mai putut abține și a spus în fața unei întregi țări ce părere are el despre tot ce se întâmplă atât pe plan politic, cât și pe plan economic, în România.

„Să vorbim despre dobânzile care cocoșează românii, să vorbim despre aceste lucruri, eu asta mă angajez să fac. Vom avea fie împreună, fie separat, alegeri prezidențiale și parlamentare. Eu vin cu un pachet care vizează funcția de președinte”, a spus el.

Te-ar putea interesa și EXCLUSIV | George Simion se vede deja în funcția de președinte al României. ”Vreau să le redăm puterea românilor. Țara noastră are nevoie de un președinte cu credință în Dumnezeu”

„Cât despre USR cam știm tot ce trebuie să știm, este același USR pe care îl cunoaștem”, a mai spus liderul AUR.

George Simion crede în restabilirea României, spune el, dar și în măsuri concrete, pe care, din punctul său de vedere, nimeni nu le ia cu adevărat.

„Eu refuz să cred că premierul este mincinos. Eu nu cred lucrul ăsta. Stabilirea datei alegerilor stă în pixul premierului. Șmecheria se oprește la gardul palatului Victoriei, de asta eu mâine mă duc sperând că premierul țării nu este mincinos și va respecta ceea ce a spus. Nu vreau să cred nici că Rareș Bogdan e mincinos dar am văzut că este, brusc l-a apucat grija școlilor. Aștept să văd cine mai candidează, dacă candidează Mircea Geoană, vreau să văd, am venit cu planul Simion care face referire la spațiul locativ, la dobânzile de la bănci, dobânzi cămătărești, vreau să fie agreat și acceptat și de alții acest plan”, a continuat George Simion.

Pe lângă cele precizate anterior, Simion a aruncat cu săgeți și spre Traian Băsescu, care a afirmat că o va susține pe Elena Lasconi la funcția de președinte al României.

”Îi momesc pe vârstnicii noștri cu câțiva lei”

Mai mult decât atât, liderul AUR a precizat și faptul că ”nu se teme de cei ce și-au bătut joc de această țară”.

„Să vină cu măsuri concrete Băsescu o susține pe Lasconi, vorbim despre Coldea, despre prietenii lui Ponta, eu vorbesc dar ce să mai vorbesc despre Geoană, Băsescu și toți cei care s-au perindat la guvernare? Ei au demonstrat ceea ce pot. Este vremea pentru altceva. Mi-am anunțat candidatura ca președinte AUR văzând că ceilalți președinți de partid vor candida și acum mă trezesc că se tot schimba, stai că în noiembrie, stai că Rareș nu poate acum.

Nu-mi convine, noi anul trecut ne-am uitat la un calendar care nu s-a respectat! Ce zice Rareș Bogdan e o minciună, că s-ar putea să fie școlile închise, ei când se gândesc la septembrie se gândesc la pensionari, îi momesc pe vârstnicii noștri cu câțiva lei, au pus aceeași recalculare în luna septembrie special pentru alegeri! Eu nu mă tem de cei ce și-au bătut joc de această țară.

Citește și EXCLUSIV | George Simion: ”Nu eram pregătit să candidez la președinția României! Au făcut în așa fel încât să mă arunc în această luptă”

Ce zice Rareș Bogdan e o minciună, că s-ar putea să fie școlile închise, ei când se gândesc la septembrie se gândesc la pensionari, îi momesc pe vârstnicii noștri cu câțiva lei, au pus aceeași recalculare în luna septembrie special pentru alegeri! Eu nu mă tem de cei ce și-au bătut joc de această țară”, a continuat George Simion.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Un pescar român a dat lovitura! Ce a scos din lacul Tarnița: „Sunt norocos”
Capital.ro
Vin direct la tine acasă! Toți românii vor fi notificați. Sunt obligați să plătească
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Oferta momentului de la Digi! Află cum poți primi un telefon gratis!
Adevarul
Cum ne dă statul român foc la valiză. Un cunoscut economist explică de ce avem o viața mai scumpă de la 1 iulie
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Pericolul care pândește peste România. Mari probleme cu energia electrică
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
O mai știți pe Adriana Muraru, cea care o înlocuia pe Andreea Esca la PRO TV? Jurnalista s-a retras de ani buni din presă. Cu ce se ocupă acum
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
România se pregătește să scrie istorie în fața naționalei Țărilor de Jos. La ce oră se dispută partida „Generației de Suflet” din optimile EURO 2024
Capital.ro
Telefoanele mobile, INTERZISE. Decizie în România. Nu ai voie să îl folosești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Ministerul Finanţelor şi ANAF finalizează aplicaţia e-Transport pentru monitorizarea transporturilor
MediaFlux
COPIL MUȘCAT de o FEMEIE! Incident ȘOCANT la MARE VIDEO
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?