EXCLUSIV George Simion și Gigi Becali, întrebare pentru autorități: ”Dacă nu se poate face un apartament cu 35.000 de euro, cum pot oamenii să-și reconstruiască casele cu 10.000 de lei?”

George Simion și cel mai nou aliat al său, latifundiarul Gigi Becali, care a anunțat că va candida pentru un loc în Camera Deputaților pe listele AUR, au intervenit telefonic duminică seară, la România TV, pentru a vorbi despre victimele inundațiilor din România.
Filip Stan
29 sept. 2024, 22:58
EXCLUSIV George Simion și Gigi Becali, întrebare pentru autorități: ”Dacă nu se poate face un apartament cu 35.000 de euro, cum pot oamenii să-și reconstruiască casele cu 10.000 de lei?”

Președintele AUR, George Simion, a explicat un paradox pe care care detractorii săi nu par să-l observe, și anume acela că, deși spun despre planul Simion că este imposibil de pus în practică, 35.ooo de euro fiind o sumă prea mică pentru a construi un apartament, autoritățile le-au oferit victimelor inundațiilor doar 10.000 de lei pentru a-și reconstrui casele, sumă suplimentată ulterior până la 25.000 de lei.

”Mie mi-au spus ca nu se pot face apartamente cu 35.000, dar eu am aratat ca se poate, iar casele sunt mai scumpe decat apartamentele. Pai daca cu 35.000 de euro, atunci cu se asteapta autoritatile sa isi reconstruiasca oamenii aia casele cu 10.000 de lei. Mi se spune mie ca sunt nostalgic, dar Romania trebuia sa fie de 10 ori mai dezvoltata acum, ca avem progres tehnologic, inovatie. Mi-as dori ca Romania sa fie macar la media europeana, desi Romania e cea mai bogata tara din Europa.”, a spus președintele AUR.

Acesta a fost completat de Gigi Becali, care susține că restul partidelor politice încearcă să-l discrediteze pe Simion, pentru că știu că planul său este unul fezabil.

”Au interes, ca nu le convine, ca deja George demonstreaza ca poate face case si nu le convine. Le face chiar cu mai putin de 35.000, si atunci toti analistii si toti politicienii zic ca e ipocrizie. Uite ca nu e.”, a spus patronul Fcsb.

Citește și: Traian Băsescu s-a răzgândit iar în privința opțiunii sale pentru prezidențiale: „Nu-l votez pe Ciucă. Va urma linia și va pleoști PNL în brațele PSD”

Becali a explicat și care va fi implicarea sa în campania electorală, alături de AUR, pe listele căruia va candida pentru un loc în Camera Deputaților.

”Eu mi-am propus sa ajut doar financiar. Altfel, este razboiul lui George, el are varsta, are energia, eu nu mai forta, i-am si zis, ca eu nu mai am energia, el trebuie sa se bata. Uite, ii tot fac gainarii, ca cu semnaturile, dar astea sunt gainarii, nu tin”, a mai spus milionarul.

George Simion a explicat faptul că unul dintre principalele sale obiective este să aducă înapoi în țară cât mai mulți români plecați în străinătate în căutarea unui trai mai bun.

”Interesele sunt mari si se inghesuie sa se inchine pe la ambasade, exact ca pe vremea fanariotilor, cand se inchinau la Inalta Poarta. Romania este in UE, dar noi nu trebuie sa ne inchinam, romanii nu trebuie sa fie slugi, ci sa produca bogatie pentru tara. La ora asta cea mai mare lupta la nivel mondial se da pe forta de munca. Eu vreau sa aduc acasa cat mai multi romani, de ce nu putem sa ii aducem sa lucreze pentru tara? Adica inchidem minele si alte exploatari si ii trimitem pe romani sa culeaga sparanghel in Germania sau sa lucreze in ferme din Spania.”, a mai spus liderul AUR.

Citește și: Cu ce partid politic ar accepta George Simion o colaborare după alegeri: „Aș vedea un protocol pe anumite zone”

 

DailyBusiness
MII de pensionari riscă să aștepte LUNI întregi după pensii!
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Banca Transilvania, anunț pentru milioane de români. Toți cei care au card trebuie să fie atenți, există riscul să rămână fără bani
Capital.ro
Marele regret al lui Ion Iliescu. Ce a făcut fostul președinte al României: Nu am fost neapărat fericit...
Playtech.ro
Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe!?! Superbă, de NERECUNOSCUT FOTO
DailyBusiness
ALERTĂ în Galați! Evacuarea de urgență a locuitorilor de pe lângă albia râurilor, anunță Prefectura
Adevarul
Israelul a bombardat Yemenul
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
Gestul inedit făcut de un star de Hollywood la Londra. Oamenii au rămas surprinși
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
kanald.ro
Lista localităților în care școlile sunt închise luni! Ministrul Educației a făcut un anunț referitor la suspendarea orelor
Cancan.ro
Ce mesaj au primit bucureștenii care au încercat să comande mâncare on-line în timpul ciclonului Ashley
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Viitorul președinte al României. Ion Iliescu, mesaj pentru români: Să nu creadă că cei care tac nu fac
StirileBZI
Când trece România la ora de iarnă, în 2024: Cum dăm ceasurile
Prosport.ro
El a petrecut alături de Simona Halep şi de familia lor de ziua campioanei. Primele imagini cu sportiva la 33 de ani
stirilekanald.ro
O româncă de 42 de ani a fost ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea doi copii
substantial.ro
Premierul rus Mihail Mişustin se va întâlni cu preşedintele iranian la Teheran
MediaFlux
VIN AJUTOARELE FINANCIARE! Cine primește bani la IARNĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Țara cu drumuri ca ale României, dar cu de patru ori mai puține accidente. Metoda prin care a reușit să prevină tragediile rutiere