EXCLUSIV George Tuţă, candidatul PNL la primăria sectorului 1, despre stenogramele care arată cum atribuie Clotilde Armand contracte: „Ieşit din orice norme de bun simţ. Un avocat trebuie să ne spună unde se încadrează”

Candidatul PNL la primăria sectorului 1, George Tuţă, a fost prezent vineri seară în studioul România TV, unde a comentat principalele subiecte ale zilei, scandalul dintre soţii Şoşoacă şi apariţia în spaţiul public a unor înregistrări audio care arată modul în care actualul primar Clotilde Armand încearcă să atribuie un contract, eludând paşii legali.
Mircea Filipescu
05 apr. 2024, 23:10
EXCLUSIV George Tuţă, candidatul PNL la primăria sectorului 1, despre stenogramele care arată cum atribuie Clotilde Armand contracte:

George Tuţă este de părere că scandalul dintre senatoarea Diana Şoşoacă şi soţul acesteia, Silvestru Şoşoacă, în care s-a ajuns până la ridicarea de către poliţie a celui din urmă, este doar unul de faţadă, menit să atragă atenţia electoratului de la subiectele importante care îi afectează pe români.

„Eu sunt de parere ca are perfecta dreptate, iar dezbaterea asta este total inutila in  spatiul public, in contextul in care sunt victime adevarate. Cearta acestor doi caraghiosi nu face decat sa capteze atentia publicului, totul este in scop electoral. Nu cred ca in imaginile vazute mai devreme acela este comportamentul unui demnitar al Romaniei.”, a declarat Tuţă, la România TV.

Lui George Tuţă i-au fost prezentate şi înregistrările care arată că primăriţa Clotilde Armand exercită presiuni asupra angajaților Primăriei Sectorului 1 pentru semnarea unor contracte ilegale.

„Sunteți plătite pentru a vă face munca, adică cum?! Munca înseamnă și să vă asumați. Faceți greșeli acolo sau care e problema?” îi spune Armand unei angajate care se plângea că majoritatea colegilor se feresc să semneze acte cerute de edil. Când angajata îi explică faptul că o colegă bănuieşte că în primărie s-ar face lucruri ilegale, Clotilde Armand replică: „Ce lucruri ilegale? Spuneți, că eu m-am săturat de vorbe la colțuri. Haideți să stabilim odată cum le facem! Ăsta, cadrul care este pe milioane trebuie făcut, asta semnați!”.

Citeşte şi: Rareş Bogdan, încrezător în şansele lui Iohannis la şefia NATO: „Mark Rutte nu este iubit de est-europeni”

George Tuţă a catalogat comportamentul primăriţei sectorul 1 ca lipsit de orice urmă de bun simţ şi, mai mult, spune că acesta ar ascunde, foarte probabil, fapte ilegale.

„Ne arata ca doamna Armand habar nu are nicio idee despre ce are de facut un primar. Nu trebuie sa-i spuna ce, cum si de unde sa achizitioneze unui functionar al primariei. Nu sunt specialist, dar un avocat ne poate ajuta cu incadrarea acestor fapte. Mi se pare iesit din comun si din orice norme de bun simt.

Mai departe, mai suna si omul de afaceri ca sa il certe ca nu a facut trei oferte. Se si grabea.

Face totul in dispret, fara sa poata asigura servicii publice. Gunoi, sobolani, acum se baga si in achizitii. Acum se intampla si in scoli, a fost renovata acea scoala acum un an de zile si acum cateva zile a fost si inspectata, verificata lucrarea.”, a spus candidatul PNL la primăria sectorului 1.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, atac furibund către cei din USR: „Minţi bolnave, nu se pricep la nimic!”  

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Sectorul din București unde vor fi amplasate căsuțe pentru pisicile fără stăpân. Anunțul care-i va bucura pe toți iubitorii de animale
Capital.ro
Ucraina cere pace. Anunțul ISTORIC al Rusiei: La unison cu poziția noastră
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Facultatea luată cu asalt de români. Nu s-a mai văzut așa concurență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
„Mai mult de 13-14 ani nu faci dacă te-a pus cineva”. Dialog halucinant între principalul suspect al crimei din Brăila și mama acestuia. Ce l-a sfătuit femeia
Capital.ro
Românii au interzis! NU ai voie să faci acest gest. Este ilegal oriunde în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Olaf Scholz Consideră Posibilă Victoria Kamalei Harris în Alegerile Prezidențiale din SUA
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de KAMALA HARRIS! LOVITURĂ pentru TRUMP!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!