EXCLUSIV George Tuţă, după un nou scandal al sacilor de voturi la Sectorul 1: „Să terminăm odată cu această problemă pe care Sectorul 1 o are de patru ani, şi anume Clotilde Armand”

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, George Tuţă, care este aproape de a o învinge pe Clotilde Armand, a mers luni la sediul Biroului Electoral al Sectorului 1, unde a izbucnit un nou scandal, după acelaşi model cu cel din urmă cu patru ani, la alegerile din 2020.
Filip Stan
10 iun. 2024, 20:55
EXCLUSIV George Tuţă, după un nou scandal al sacilor de voturi la Sectorul 1:

Preşedinţii secţiilor de votare au mers luni să predea sacii cu voturi şi să le fie validate procesele verbale la Biroul Electoral al Sectorului 1, dar s-au trezit că trebuie să aştepte cu orele, în soare, la temperaturi de aproape 40 de grade Celsius, astfel că mulţi au ameninţat că abandonează voturile şi pleacă acasă.

George Tuţă susţine că totul este o nouă încercare a primarului Clotilde Armand să tergiverseze numărătoarea voturilor, dar dă asigurări că acest proces va lua sfârşit marţi.

„N-au mai dormit, n-au mai primit apa de cand au ajuns aici, la BES 1, unde au ajuns cu greu, pentru ca si transportul a fost tergiversat de doamna Armand. Iar azi a fost si luni, au blocat si activitatea scolara, totul pentru ca doamna Armand a dispus sa se intarzie. Realitatea ma face sa cred asta, am vazut oameni asteptand, am vazut microbuze care asteptau ca cineva sa ii indrume unde sa mearga sa ia sacii cu voturi din sectiile de vot. Pentru ca asa se facea, cand se incheia numaratoarea oamenii din sectii trebuia sa sune si sa anunte si un microbuz mergea si ii lua.

Citeşte şi: EXCLUSIV Rareş Bogdan: Domnul Tuţă a câştigat alegerile, Clotilde Armand ar trebui să se împace cu ideea. Jandarmeria să păzească fiecare vot!

Acesti oameni au fost lasati prin sectiile de vot, iar noi am solicitat Biroului Electoral Municipal sa ii ajute pe acesti oameni, care nu mai aveau mancare, apa, nu mai aveau nimic. Aceasta umilinta ar trebui sa se opreasca, iar votul de ieri cred ca a tinut cont si de aceasta atitudine, mereu de scandal si de umilinta, pe care oamenii nu o mai suporta.

Astazi, BES a luat decizia, vazand lipsa de preocupare, a luat decizia sa grabeasca un pic procesul si sa faca o camera in care sa se depoziteze, ca oamenii sa poata merge acasa, sa se spele si sa se odihneasca, ca maine sa putem sa o luam de la capat si sa terminam odata cu aceasta problema pe care sectorul 1 o are de 4 ani, si anume Clotilde Armand.”, a spus George Tuţă, în exclusivitate la România TV.

Citeşte şi: Rareş Bogdan: Domnul Stănescu încearcă să îl împingă pe scări pe domnul Ciolacu. Cel mai potrivit la preşedinţia României este Nicolae Ciucă

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?