EXCLUSIV |George Tuță o pune la zid pe Clotilde Armand, după dezastrul copacilor căzuți din Sectorul 1: „Ea se luptă pe Facebook cu demoni pe care noi nu îi cunoaștem”

Bucureștiul a fost măturat de un cod portocaliu de vânt, care a făcut dezastru în urma sa. Peste tot în Capitală au existat copaci dărâmați de rafalele de vânt. În acest context, George Tuță, cadidatul PNL la Primăria Sectorului 1, a vorbit despre problemele care există în sectorul menționat cu privire la copaci și spații verzi.
Filip Stan
03 apr. 2024, 12:38
EXCLUSIV |George Tuță o pune la zid pe Clotilde Armand, după dezastrul copacilor căzuți din Sectorul 1: „Ea se luptă pe Facebook cu demoni pe care noi nu îi cunoaștem”
EXCLUSIV |George Tuță o pune la zid pe Clotilde Armand, după dezastrul copacilor căzuți din Sectorul 1: „Ea se luptă pe Facebook cu demoni pe care noi nu îi cunoaștem”

În exclusivitate pentru România Tv, George Tuță, candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 1, a vorbit despre problemele majore regăsite în sector. Totul a pornit de la ravagiile lăsate în urmă de codul portocaliu de vânt. Bucureștiul a fost devastat de rafale puternice, care au dus la dărâmarea a zeci de copaci. În acest context, George Tuță a subliniat faptul că orice primărie de sector ar trebui să aibă un registru care să arate exact situația copacilor și a spaților verzi.

Citește și: Sebastian Burduja, despre candidatura sa la Sectorul 1: „Nu s-a pus problema! Colegii lui de la Sectorului 1 l-au votat pe George Tuţă ca şi candidat la sector”

Acesta a mai pus accentul pe lipsa de acțiune a primăriței în funcție, Clotilde Armand, despre care a afirmat că este mult prea ocupată cu scandaluri pe rețelele de socializare, ca să se ocupe de problemele reale din teren, precum: gunoiul, șobolanii sau copacii căzuți.

„Au căzut de dimineață copaci, de la prima oară. (n.r. Clotilde Armand) Se luptă pe Facebook cu demoni pe care noi nu îi cunoaștem. Acolo în continuare gunoiul și mizeria, șobolanii tronează, conduc destinele, din păcate, cetățenilor. Curățenia trebuia să fie norma în Sectorul 1, nu mizeria. Iar treaba copacilor, vă spun, este din lene și incompetență. Fiecare primărie de sector trebuie să facă un registru al copacilor și al spaților verzi” a explicat George Tuță în exclusivitate pentru România TV.

Ciutacu: Stiți la ce candidați. De ce un om care se adresează primăriei de sector, trebuie să aștepte răspuns de la Primăria Capitalei ca să taie un copac?

„Este o prostie birocratică și oamenii ăștia nu știu ce au de făcut. Lucrurile se puteau rezolva mult mai rapid. Ei se laudă că apără pădurea și mediu, dar în acest timp noi vorbim de oameni care au viața în pericol, bunurile lor sunt distruse. Cineva trebuie să le protejeze. În Sectorul 1 nu cred că plătim din taxele noastre 50 de milioane pe an pentru angajații de acolo ca oamenii să fie nevoiți să facă solicitări în mod constant și nimeni să nu îi bage în seamă. Oamenii din primărie trebuie să lucreze preventiv, să facă acel registru, să scaneze acești copaci și să nu ma pună viața oamenilor în pericol”, a mai explicat George Tuță.

Citește și: Dumitru Dragomir, despre alegerile de la Sectorul 1: “Am auzit cuvinte frumoase despre George Tuță. Dacă era doar Clotilda, mă înscriam și eu la alegeri și o băteam de auzea și Franța de înfrângerea ei!”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!