EXCLUSIV Gigi Becali, declaraţii savuroase după accident: „Păi cine să-mi facă plângere, dacă nu există victime? Maşina, că am intrat cu ea pe câmp? Păi fac amiabilă cu ea, semnez eu, semnează şi maşina şi am terminat”

La mai bine de 24 de ore de la accidentul produs de Gigi Becali pe centura Bucureştiului, patronul FCSB a intervenit în direct în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV, pentru a lămuri mai multe aspecte asupra cărora încă planau întrebări.
Filip Stan
13 nov. 2023, 22:01
EXCLUSIV Gigi Becali, declaraţii savuroase după accident:

Gigi Becali a declarat că s-a prezentat la secţia de poliţie în termenul prevăzut de lege, după 12 ore de la incident (n.r. legea prevede maximum 24 de ore în cazul accidentelor fără victime) şi că, odată ce a fost testat cu alccoltest şi drugtest, cazul este ca şi încheiat.

„Voiam sa ma culc, dar daca m-ati sunat. Adica de ce am fost dat de gol? Am calcat pe cineva, am lovit si am ars masina? Ce martori rup tacerea? Ma reclama masina mea ca am lasat-o in sant? Eu am intrat cu masina-n sant si ce m-am dat de gol? Sau ca Becali da cu subsemnatul. Pai adica de ce? Nu vorbim daca nu ma duceam, eu m-am dus. Si daca nu ma duceam, imi facea dosar penal pentru ce? Venea masina si se constituia parte civila. Care e accidentul, ca accident inseamna sa accidentezi pe cineva.”, a spus Becali.

Latifundiarul din Pipera a adăugat faptul că Poliţia a fost informată telefonic imediat după accident, el sunând personal organele de ordine.

„Eu am vorbit imediat la telefon si am informat si militia. Mi-au facut toate testele. Apropos de asta, promit public sa ma contacteze domnul comandant, sa fac o donatie, sa vedem cat costa, ca am stat vreo un sfert de ora si sa le fac o donatie de 50-100 de aparate d-astea moderne. Ca sa ii depisteze pe toti drogatii. Dar cum adica, deci eu sa zicem ca pana la urma o sa iasa la iveala. Sa zicem ca ma uitam la telefon si am intrat in sant. Sau am vrut sa trec prin sant, pe partea cealalta, cu masina mea. Si ce, poate sa ma oblige cineva, e problema ta? Imi face dosar penal masina ca am dus-o pe camp? Pai atunci ma inteleg amiabil cu masina mea, semnez si eu, semneaza si ea aia e. Ati inteles gresit, daca imi venea din fata eram vinovat eu. Eu depaseam si cand am ajuns in dreptul masinii din fata, soferul a intrat si el in depasire, in fata mea, si am ajuns in sant. Sa vedem, ca eu am camere sofisticate la masina, dar sa vedem daca se poate vedea pe lateral.”, a adăugat milionarul.

Citeşte şi: Ucigaşii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, au fost prinşi. Sunt trei pakistanezi

Întrebat de avocatul Alice Drăghici dacă a studiat imaginile de pe camera de bord, Becali a spus că o va face chiar marţi, iar dacă imaginile vor fi concludente le va pune la dispoziţia presei. De asemenea, patronul FCSB a infirmat faptul că ar fi condus în şosete.

„Maine vad ce imagini a inregistrat camera de bord, iau eu si aduc voua, nu la militie, eu ce treaba mai am cu militia. Pai sunt unii care sunt grei de cap, am vazut avocat Cuculis. Ca e cusuta cu ata alba, ca de ce m-am dus la 3 noaptea. Pai daca procedura prevede 24 de ore? Dupa mintea lui Cuculis trebuia sa stau acolo si eventual sa si beau, sa se inverzeasca ala. Pai eu veneam de la biserica, ba, cine e beat la 11?”, a mai spus omul de afaceri.

De asemenea, patronul FCSB a infirmat faptul că ar fi condus în şosete.

„Pai care sosete, ma, sunteti nebuni, de unde ati scos-o p-asta? Eu cand conduc mai mult, stau doar in ciorapi. Mie nu imi e rusine cand sunt descult, dar acum nu eram. Daca sunt pana la biserica, 20 de km, nu scot niciodata pantofii. Sa vezi, ca au oprit mai multi oameni, pana la urma i-am zis lui Lutu sa vina sa ia tot din masina, am plecat spre Pipera, pe mine m-a luat un baiat si Lutu s-a dus sa scoata alea din masina. Pai ce eram idiot sa mai stau acolo o ora? Cine ma reclama pe mine? Eu sunt leu, eu nu ma sperii asa usor. Am plecat la manastira noaptea, nici nu i-am zis nevestei ca am coasta fisurata. Si am condus toata noaptea si am venit si inapoi si nici n-am dormit. Durerea e buna, cand te doare nu mai ai ispite.”, a comentat, amuzat, Becali.

În încheiere, George Becali a explicat că nu are două maşini Rolls Royce, ci una este a ginerelui său.

„Eu nu am mers niciodata cu RR si ginerele meu a luat RR si i-am zis sa imi dea si mie sa merg pana la biserica. E diferenta de la cer la pamant, nu exista nimic asa ceva. Si acum m-am dus si au zis aia ca trebuie sa astept un an, dar ca au una, dar trebuie sa dau 50.000 in plus. Le-am zis ca le dau si 100.000. Si am luat-o pe aia. Si acum ca e stricata, i-am zis lui ginere-miu sa mi-o dea pe a lui pana mi-o repara, ca eu cu altceva nu mai merg, decat cu RR. Si i-am zis ca daca nu mi-o da, imi cumpar alta, mai dau 500.000.”, a încheiat Becali.

Citeşte şi: Doi români arestaţi în SUA pentru multiple tâlhării şi escrocherii. Cei doi foloseau SUV-uri de ultimă generaţie

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
Subiecte Română Bacalaureat 2024. Ce le-a picat elevilor la real și uman la BAC 2024. Update
Capital.ro
A devenit ilegal în România. Se suspendă permisul pe loc. Rămâi fără drept pentru 4 luni
Playtech.ro
ȘOC! Familia Ciolacu, nași de cununie pentru Anda Adam. Rochia nașei a atras TOATE privirile
DailyBusiness
Se schimbă legea în România! Sunt vizați toți părinții!
Adevarul
Era Macron ia sfârșit. Ce înseamnă rezultatul alegerilor legislative pentru politica din Franța
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
S-a închis un celebru post de televiziune. Vestea i-a surprins pe telespectatori
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Cel mai mic oraș din România este invadat de turiști. 500.000 de oameni vizitează anual perla din inima României
Playsport.ro
BREAKING NEWS: Canalul care transmitea meciurile din Liga 1 s-a ÎNCHIS ASTĂZI!
kanald.ro
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitura din Italia. Familia nu s-a dezlipit de sicriu
Capital.ro
Legea te obligă. Kitul obligatoriu care nu trebuie să lipsească din mașină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților
substantial.ro
Te simți norocos? S-ar putea să fie Știință
MediaFlux
ANALIZE GRATUITE pentru ROMÂNI de la 1 IULIE! Cea mai bună VESTE de AZI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?