EXCLUSIV Horoscop 2022 cu Adrian Bunea: „Un an mult mai bun decât 2021, în care ne vom bucura de intervale mari de timp cu tranzite benefice, în timp ce intervalele nefavorabile vor fi mult mai scurte”

Veşti bune pentru 2022. Astrologul România TV, Adrian Bunea, a analizat poziţia astrelor în anul 2022 şi dă asigurări că acesta va fi mult mai bun decât precedentul. Cel puţin, perioadele dificile vor dura mai puţin.
Oana Anghel
04 ian. 2022, 16:12
EXCLUSIV Horoscop 2022 cu Adrian Bunea:

Horoscop 2022 cu Adrian Bunea. 2022 este un an mult mai bun decât 2021 şi ne vom bucura de intervale mari de timp cu tranzite benefice ale astrelor, în timp ce intervalele nefavorabile vor fi mult mai scurte. Totuşi, cu toată această influenţă astrală pozitivă, de lucruri benefice se vor bucura cu adevărat acele persoane care nu s-au îndepărtat de planul lor personal de destin şi sunt pe calea cea bună în cunoaşterea şi înţelegerea binelui şi răului, subliniază astrologul Adi Bunea.

Horoscop 2022 cu Adrian Bunea BERBEC

Primele două luni ale anului sunt echilibrate din punct de vedere astral. În ianuarie, poţi dobândi bunuri de valoare sau sume din alte surse decât munca ta, poţi recupera datorii mai vechi, poţi primi despăgubiri sau vreo moştenire.

În februarie, te poţi bucura de tot ce-ţi face plăcere, de pasiunile tale şi poţi avea mare succes.

În martie, se pot rezolva probleme ce ţin de casă şi familie. Beneficiezi de conjuncturi favorabile ca urmare a lecţiilor de viaţă prin care ai trecut în vieţile tale anterioare.

Din aprilie şi până la finalul anului, Jupiter, marele benefic, începe un parcurs benefic şi îţi aduce succes înr ezolvarea unei probleme de sănătate. În plus, ţii se vor recunoaşte meritele, vei fi apreciat şi respectat.

Luna mai aduce armonie în relaţia de cuplu, iar celor singuri le poate aduce persoana potrivită. Marile victorii apar în sectoarele de viaţă care sunt importante pentru împlinirea destinului tău.

În iunie, poţi rezolva o problemă de sănătate, iar toata luna obţii numai victorii acasă, în cadrul căminului.

În iulie, obţii profituri realizate prin alte mijloace decât munca ta şi primeşti o veste foarte bună.

În luna august, Marte intră într-un parcurs negativ, asta înseamnă că vei fi predispus la acte de violenţă sau poţi fi cuprins de trândăvie. Poţi promova un examen important. Relaţia cu partenerul de viaţă devine armonioasă, iar cei singuri pot găsi persoana potrivită.

Septembrie vine cu un salt în carieră şi cu o majorare a veniturilor.

În octombrie, vor fi conjuncturi favorabile în contul unor fapte bune din trecut. Toată luna te vei bucura de apreciere şi sprijin din partea cunoscuţilor.

În noiembrie, vin câştiguri realizate prin efortul tău personal. Apar multe prilejuri de distracţie şi de a merge în excursii.

În decembrie, apar situaţii favorabile ca răsplată pentru faptele tale altruiste.

Horoscop 2022 cu Adrian Bunea TAUR

În luna ianuarie, te poţi bucura de o relaţie plină de armonie cu partenerul de viaţă, iar cei singuri îşi pot găsi jumătatea.

În februarie, vei obţine o victorie în cadrul căminului şi te vei bucura de înţelegere cu toţi membrii familiei.

În martie, primeşti o veste foarte bună. Îţi direcţionezi mare parte din energie către muncă şi obţii sume semnificative de bani şi din alte surse decât munca. Totodată, poţi fi despăgubit sau poţi obţine o moştenire.

În aprilie, vei oţine victorii îns ectoarele de viaţă importante pentru împlinirea destinului tău. Dacă lucrezi în străinătate, vei străluci în orice acţiune. Dacă ai examene de susţinut, le vei promova cu succes.

Citeste si Horoscop 2022 Cristina Demetrescu: Ce zodii se află sub o stea norocoasă. Atenţie, Luna Neagră şi karma pândesc la fiecare colţ

În mai, vei avea parte de conjuncturi favorabile în contul unor fapte bune, vei înregistra succese la locul de muncă şi este posibil un salt în carieră.

În iunie, karma pozitivă îţi aduce oportunităţi majore în sectoarele de viaţă importante pentru destinul tău. Primeşti o veste care îţi poate schimba planurile de viaţă.

În iulie, obţii un bun de valoare sau o sumă considerabilă.

În august, voinţa şi energia sunt afectate, astfel încât eşti predispus la acte de violenţă şi poţi fi cuprins de trândăvie. Poţi obţine bani din alte surse decât jobul.

Septembrie este o lună favorabilă pentru tratarea problemelor de sănătate. Cei din jur te apreciază şi te repsectă pentru realizările tale.

Octombrie este o lună bună ca să faci lucrurile care te pasionează. Te poţi distra, poţi merge în excursii. Eşti predispus la un salt important în împlinirea destinului tău.

În noiembrie, îţi rezolvi probleme ce ţin de sănătate, de casă şi de familie.

Decembrie este luna în care cel mai bine ar fi să te bucuri de tot ceea ce-ţi face plăceri, să-ţi ocupi timpul cu pasiunile tale.

Horoscop 2022 cu Adrian Bunea GEMENI

Primele două luni ale anului sunt echilibrate din punct de vedere astral. Fiecare dintre noi are posibilitatea de a face o alegere între influența poyitivă și cea negativă a astrelor.

În ianuarie, ai parte de situații favorabile ca răsplată pentru faptele tale altruiste.

În februarie, primești o veste foarte bună care îți schimbă pe moment planurile de viață.

În martie, ai parte de un câștig material important și câștigi încrederea unor persoane de care vei avea nevoie mai târyiu. Relația de cuplu va cunoaște o revigorare, iar cei singuri au șanse să întâlnească persoana potrivită.

Începând din aprilie și până la finalul anului, ai parte de victorii profesionale și de o avansare. De asemenea, obții bani proveniți din alte surse decât salariul.

În mai, ai aprte de momente favorabile pentru distracție, de deplasări de plăcere. Se anunță un succes obținut datorită susținerii unor persoane care te simpatizează și un mic, dar important succes profesional.

Citeste si Horoscop karmic 2022. Adio sărăcie pentru zodiile de pământ. Cine face nuntă, cine îşi schimbă jobul, cine călătoreşte

În iulie, se anunță conjuncturi favorabile în contul faptelor bune pe care le-ai făcut în trecut. Este o perioadpă propice să-ţi rezolvi o problemă de sănătate.

În august, contextul astral predispune la acte de violenţă sau la trândăveală. În a doua parte a lunii, relaţia de cuplu devine strălucitoare,  iar cei singuri au şanse mari să îşi găsească sufletul-pereche. Este o perioadă favorabilă distracţiilor, desplasărilor.

Septembrie vine cu realizări importante în sectoarele de viaţă importante pentru împlinirea destinului tău.

În octombrie, este necesar să acorzi atenţie activităţii profesionale. Poţi obţine venituri şi din alte surse decât jobul principal.

În noiembrie, vei înregistra victorii în sectoarele de viaţă importante pentru împlinirea destinului.

În decembrie, găseşti soluţii pentru greutăţile prin care trece un membru al familiei şi te implici în rezolvarea problemelor administrative ale casei.

Horoscop 2022 cu Adrian Bunea RAC

Primele două luni ale anului sunt echilibrate din punct de vedere astral. Fiecare dintre noi are posibilitatea de a face o alegere între influența poyitivă și cea negativă a astrelor.

În ianuarie, te poţi ocupa de tot ce-ţi place, poţi merge la petreceri, în excusrii, îţi poţi ocupa timpul cu tot ce te pasionează.

În februarie, înregistrezi o creştere a câştigurilor realizate prin munca şi efortul tău personal.

În martie, poţi trece cu bine peste problemele de sănătate. Îţi concentrezi energia şi resursele pentru o deplasare în străinătate. Primeşti o răsplată pentru faptele tale bune din trecut, dar se ivesc şi noi ocazii de a face bine.

În aprilie, toate lumea îţi recunoaşte meritele. Te bucuri de o frumoasă relaţie de cuplu sau, dacă eşti singur, poţi găsi persoana potrivită.

În luna mai, ai parte de lucruri pozitive în cadrul familiei şi obţii un succes la un examen.

În iunie, beneficienzi de un sprijin în acţiunile pe care le întreprinzi din partea unor persoane care te apreciază şi îţi rezolvi o problemă mai veche de sănătate.

În iulie, înregistrezi realizări în sectoare de viaţă importante pentru împlinirea destinului personal.

În august, voinţa şi energia ne sunt afectate, astfel că suntem predispuşi la acte de violenţă şi trândăvie. Apar circumstanţe favorabile în contul unor fapte bune pe care le-ai făcut în trecut. Rezolvi probleme administrative ale casei, iar viaţa de familie devine foarte importantă pentru tine.

În septembrie, înregistrezi un mic, dar important succes în carieră şi poţi dobândi unele bunuri sau venituri provenind din alte surse.

În octombrie, relaţia de cuplu devine un capitol de viaţă important pentru tine.

În noiembrie, înregistrezi victorii importante în activitatea profesională.

În decembrie, primeşti o importantă veste bună care îţi schimbă pozitiv planurile pentru anul 2023.

Urmăreşte restul zodiilor în materialul video.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Cât de des ar trebui să mănânci pepene roșu. Sunt persoane care nu trebuie să consume zilnic
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Ordin clar. Se aplică de azi, 17 iulie, ora 11:00
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Unt de casă. Rețeta cu două îngrediente
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
De necrezut! Cât costă un șnițel de pui cu piure de cartofi, la 'împinge tava' în Eforie Nord
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Obligatoriu pentru mașinile mai vechi de 12 ani din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Curtea Supremă a amânat execuția unui deținut din Texas cu 20 de minute înainte de injecția letală
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'