EXCLUSIV Înregistrări-bombă între denunțătorul generalilor din SRI, Cătălin Hideg și avocatul acestora, Doru Trăilă

România TV a prezenatat, la emisiune Punctul Culminant, noi înregistrări între denunțătorul generalilor din SRI, Cătălin Hideg, și avocatul acestora, Doru Trăilă. De asemenea, România TV a prezentat înregistrări exclusive din sala de judecată. Cum încerca avocatul generalilor SRI, Doru Trăilă, să-l scape pe Hideg de control judiciar și să-i obțină o vizită în Emiratele Arabe
Filip Stan
29 mai 2024, 22:34
EXCLUSIV Înregistrări-bombă  între denunțătorul generalilor din SRI, Cătălin Hideg și avocatul acestora, Doru Trăilă

CĂTĂLIN HIDEG: Iau o casă, o pun în garanție sau i-o dau așa..(neinteligibil). A zis: domnule, nu, că nu vreau. Păi și cum să fac? (neinteligibil) banii din contul meu personal, îi pun într-o firmă (neinteligibil)…o factură, o ceva, găsești tu o formulă legală ca să facem un contract (neinteligibil)…

Exclusiv România TV, Noi înregistrări şi STENOGRAME cu gruparea Coldea-Dumbravă

CĂTĂLIN HIDEG:  Dacă acel coleg nu înțelege și i se pare atât de (neinteligibil)…înseamnă că ori nu trăiește realitatea asta, ori sunt prea mulți (neinteligibil) în lume (neinteligibil). Ce pot să spun? Nu poți să aduci banii (neinteligibil). Am vorbit acum cu administratorul, peste o oră să vedem cum facem (neinteligibil)… am plătit o parte (neinteligibil)…le-am dat jumate, le-am dat (neinteligibil), ca să nu… .

CĂTĂLIN HIDEG: (neinteligibil) extrasele de cont și ultimele (neinteligibil)…să vedeți încasări și vânzări și cât am făcut, nu-i mare scofală.

CĂTĂLIN HIDEG:  Ideea e că nu vreau să ajung în conflict. Apropo de ce vorbeam înainte, că s-a supărat pe mine.

CĂTĂLIN HIDEG: El a înțeles că eu am făcut o anumită presiune. I-am spus că nu mă interesează (neinteligibil). El aici ce a înțeles? Că am zis eu așa.

CĂTĂLIN HIDEG: Am cerut actele de la firmă (neinteligibil) …nu am ce să fac. Am 100.000 de dolari, am 40 de milioane (neinteligibil), am 30 de mii …(neinteligibil), am 800 de milioane (neinteligibil)…am neplătite.

CĂTĂLIN HIDEG: (neinteligibil)…n-au plătit PNRR-ul, n-au plătit transportul, n-au plătit drumul, n-au plătit lucrările mari (neinteligibil)…masă, scaune.

Înregistrări bombă şi din sala de judecată

DORU TRĂILĂ: Vă rog să vă aplecați asupra volumului (neinteligibil)…al Tribunalului, pe care îl aveți atașat la (neinteligibil)…și anume la fila 277 (neinteligibil)… în fața judecătorului de la Tribunalul București. (neinteligibil)…colega noastră, doamna procuror, ne cerea următoarele: (neinteligibil)…, iar domnul judecător, președintele de complet, a spus în felul următor: dacă nu vă (neinteligibil)..dacă ar fi nevoie să vă citez pentru punerea în discuție a măsurii (neinteligibil)… .

DORU TRĂILĂ: Noi nu contestăm faptul că, potrivit art. 399 alin. 1, instanța are obligația ca (neinteligibil)…reținerea măsurii controlului judiciar. Nu aceasta este problema. Problema de drept este că la termenul din ianuarie, noi am avut cuvântul exclusiv pe fondul cauzei și nu ni s-a dat dreptul să (neinteligibil). Ceea ce înseamnă că din punctul nostru de vedere s-au încălcat mai multe (neinteligibil)…ambele arată că o astfel de măsură se poate dispune numai în urma citării unor (neinteligibil)… .

Noi STENOGRAME din caracatiţa Coldea. Dumitru Dumbravă: Gândiți-vă că e într-un circuit/ Doru Trăilă: Dispoziţiile trebuie executate!

DORU TRĂILĂ: Prelungirea măsurii controlului judiciar a avut loc în ședință publică, cu citarea inculpatului și participarea obligatorie a procurorului și a apărării.

DORU TRĂILĂ: Vă rog să vă aplecați și asupra aliniatului 10 de la 399, care arată că până la momentul sesizării instanței de apel (neinteligibil)…oricum instanța trebuia să dispună (neinteligibil)…preventiv. Ce încercăm noi să demonstrăm cu acest articol suplimentar? Că în ipoteza în care se dorea să se mențină măsura, (neinteligibil) trebuia să fie luată după citarea și punerea în discuție a (neinteligibil)… .

DORU TRĂILĂ: Noi credem că la momentul 20 februarie 2024 (neinteligibil)…60 de zile, măsură verificată ultima dată în decembrie 2023.

DORU TRĂILĂ: 5:39 (neinteligibil)…de a impune astăzi revocarea acestui control judiciar pentru că temeiurile nu mai sunt (neinteligibil). Vă rog să observați că inculpatul a (neinteligibil) în fața primei instanțe (neinteligibil)… .

DORU TRĂILĂ:  În 2022, măsura a fost dispusă pentru două argumente. Primul argument (neinteligibil)…la momentul 2022, inculpatul nu avea domiciliul în România și avea o reședință în Emiratele Arabe. Situația s-a schimbat radical. Atunci, dacă elementul acesta a fost element determinant pentru încetarea lui, atunci să conducă la revocarea controlului. De ce? Având reședința în Emiratele Arabe, (neinteligibil)…evident că procedura nu poate fi reluată pentru că România nici nu (neinteligibil)…o procedură administrativă de durată, luni de zile (neinteligibil)… .

DORU TRĂILĂ: Dispărând elementele esențiale, în mod categoric trebuie să se schimbe concluzia.

DORU TRĂILĂ: Al doilea considerent pentru care s-a făcut și s-a aprobat (neinteligibil) în 2022 a fost acela că prejudiciul (neinteligibil)… trei milioane de euro. Dar măsurile care s-au dispus ulterior acelui moment vizează întregul activ al patrimoniului imobiliar (neinteligibil)… o expertiză care spune că valoarea cumulată a acestor active este de 75 de milioane de euro.

DORU TRĂILĂ: Concluzie: nu mai avem temeiul sau scopul care ar trebui să fie atins cu orice măsură.

DORU TRĂILĂ: În al doilea rând, evident în măsura în care ( neinteligibil)… să i se permită să părăsească pentru o perioadă limitată de timp teritoriul României. Ca să justific: în ipoteza în care, raportat la tipul infracțiunii, (neinteligibil)…domnia sa a reușit să repare integral (neinteligibil)… de o reducere a pedepsei. Ăsta este scopul pentru care domnia sa solicită (neinteligibil)…să-i încuviințați permisiunea de a părăsi țara pentru o perioadă de câteva zile, în perioada imediat următoare (neinteligibil)…. Solicitarea pe care o adresăm este exclusiv fondată pe această necesitate (neinteligibil)….negocierile (neinteligibil)….pentru societatea pe care o deține în România și care-i asigură fondurile necesare acoperirii integrale a ( neinteligibil)…

DORU TRĂILĂ: (neinteligibil) nu are legături personale cu Familia Regală din Emiratele Arabe Unite. A arătat acest lucru în nenumărate rânduri. Relațiile domniei sale sunt comerciale, cu o societate privată (neinteligibil) cu capital în Emirate, dar nu are legătură cu Familia Regală. (neinteligibil) pe care Parchetul European o susține sau o menține (neinteligibil)… dar ea nu este fondată pe o situație reală.

DORU TRĂILĂ: Demersul domniei sale de a ajunge acolo nu este de a se sustrage (neinteligibil)…ci pentru a beneficia (neinteligibil). Noi am vrea ca până în mai, când aveți termenul, să putem să vă facem dovada (neinteligibil).

Sursa: Romania TV

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
De ce te mușcă țânțarii, de fapt. Motivul pentru care unele persoane nu sunt afectate, deși stau lângă tine
Capital.ro
Limitele de viteză sunt reduse. Regulile pe care trebuie să le respecte toți șoferii
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Telefoanele care au omorât concurența. Nimeni nu mai cumpără altceva
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Proprietarii de apartamente sunt obligați. Trebuie să plătească. Se anunță asociația de proprietari
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Punkiști din toată Germania protestează în insula Sylt împotriva elitismului și extremei drepte
MediaFlux
REGULI noi pentru TOȚI cei care stau la BLOC. Se SCHIMBĂ din 25 iulie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!