EXCLUSIV Lidia Fecioru, atac la adresa președintelui României. Ce spune despre Klaus Iohannis: „Suntem ridicoli! Vreau pe cineva care să ne reprezinte și să ia hotărâri pentru economie”

Lidia Fecioru, atac la adresa președintelui României. Bioenergoterapeutul a fost prezentă, prin telefon, în emisiunea "Punctul culminant", de la România TV, și și-a spus nemulțumirile vizavi de cei care ne conduc, criticând acțiunile și atitudinea lui Klaus Iohannis.
Alina Costache
11 ian. 2024, 23:01
EXCLUSIV Lidia Fecioru, atac la adresa președintelui României. Ce spune despre Klaus Iohannis:
Lidia Fecioru, atac la adresa președintelui României

Lidia Fecioru, atac la adresa președintelui României. Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bioenergoterapeuți din România a mărturisit că puterea energiilor este foarte mare și poate destabiliza o persoană, astfel încât să piardă multe lucruri, inclusiv alegerile.

Citește și: Lidia Fecioru, previziuni pentru 2024: „Vor fi oportunități de bani la unii, la alții nu”. Cum stăm cu norocul, dragostea, sănătatea, războaiele şi pandemiile

Lidia Fecioru, atac la adresa președintelui României

Vedeta nu s-a putut abține și a izbucnit în emisiunea lui Victor Ciutacu, exprimându-și dezamăgirea vizavi de Klaus Iohannis. Nu este mulțumită de ceea ce a făcut până acum și recunoaște că își dorește un președinte care să „ia hotărâri pentru economie”.

Din păcate, țara arde și baba se piaptănă. Nu ține de noi și nu aș putea să dau o prognoză foarte bună. Noi toți ceilalți trebuie să fim normali la cap, nu știu cât contează votul nostru. Funcționalitatea energiilor în masă este destul de cunoscută și ele pot să destabilizeze un om, bineînțeles, să fie dat peste cap, astfel încât să piardă chiar și alegerile.

Personal, mă interesează un președinte care să ne reprezinte și să ia hotărâri pentru economie. Nu, nu sunt mulțumită de prestația președintelui, s-a unde ăla, a bătut palma cu Putin și tu te duci în spate, duci drapel cu portretul tău. Suntem ridicoli la faza asta.

Din păcate, aici la Chișinău s-a auzit că România a transmis motorină către Moldova. Motorina nu a intrat niciun gram în Moldova, dacă vreți să știți această informație. S-a dus direct peste graniță, către Ucraina, sigur„, a declarat Lidia Fecioru, în exclusivitate la România TV.

Bioenergoterapeutul a vorbit și despre reacția rectorului Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj Napoca, Daniel David, după ce acesta a criticat dur decizia Ministerului Muncii de a considera drept „ocupaţii” legal recunoscute pe cea de numerolog sau astrolog.

Nu înțeleg de ce nu îl deranjează pe domnul profesor lipsa locurilor de muncă pentru tineret, lipsa grădinițelor, mărirea alocațiilor pentru copii, oamenii care îngheață pe stradă? Pe el îl deranjează numerologii? Mie mi se par niște lucruri foarte bune, deoarece chinezii de aici încep căsătoriile, de la a-și face o astrogramă, să vadă dacă sunt compatibili unul cu celălalt. Eu cred că ar trebui să îl băgăm pe Dumnezeu, undeva între noi„, a mai spus Lidia Fecioru.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?