EXCLUSIV Marcel Ciolacu a dezvăluit cine este „Mirel din Turnu Măgurele” în politică. „Se pricep la toate şi nu vin cu nicio soluţie!”

Marcel Ciolacu, prezent în studioul România TV, a avut o trimitere ironică la adresa adevsrarilor politici, despre care a spus că sunt un fel "Mirel din Turnu Măgurele", personaj imaginar lansat în cea mai controversată melodie a momentului, Macarena, interpretată de Erika Isac.
Filip Stan
28 feb. 2024, 21:30
EXCLUSIV Marcel Ciolacu a dezvăluit cine este
EXCLUSIV Marcel Ciolacu a dezvăluit cine este "Mirel din Turnu Măgurele" în politică. "Se pricep la toate şi nu vin cu nicio soluţie!"

Marcel Ciolacu a dezvăluit cine este „Mirel din Turnu Măgurele” în politică. „Mirel din Turnu Măgurele” este întruchiparea românului care se pricepe la toate, îşi dă cu părerea despre orice, dar, de fapt, nu se prea pricepe la nimic (VIDEO cu piesa Macarena interprettaă de Erika Isac AICI).

Premierul a itbucnit atunci când a venit vorba despre adversarii săi politici, în special de George Simion. „Ați văzut în ultimul timp de la Simion vreo soluție? Să aibă un dialog coerent cu ce se întâmplă în România? Am reușit să aducem stabilitate economică, soluții, e prima oară când a existat o voce puternică a României în UE. Vocea României e recunoscută acolo și aducem soluții. Eu nu fac nicio diferență între Simion, Cioloș, Barna, Drulă. Unu’ a lăsat un milion la vaccinuri, zero fonduri europene.  Unul demola pe la metrou cu ranga. Stilul e Mirel din Turnu Măgurele. Se pricep la toate și nu vin cu nicio soluție. E un sistem de victimizare, în care stai, te filmezi, nu ai nicio soluție, îți faci selfie la afișul cu Trump” a spus MArcel Ciolacu la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu vrea o femeie în deschiderea listei pentru alegerile europarlamentare. „Dacă doamnele ar fi încurajate mai mult, economia ar creşte cu 25%”

„În acest moment, în coaliţie am stabilit alegeri comasate europarlamentare şi locale pe 9 iunie, pe 15 septembrie şi 29 septembrie avem alegeri prezidenţiale, turul unu şi turul doi, iar pe 8 decembrie avem alegeri generale pentru Parlamentul României. Aşa am stabilit, umrează ca PNL să le voteze duminică, apoi Guvernul va emite o OUG care va fi trimisa la Parlament să devină lege”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Citeşte şi: EXCLUSIV Marcel Ciolacu explică de ce PSD şi PNL au liste comune doar la alegerile europarlamentare. „Vrem să vedem dacă românii vor această alianţă din 2025”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Ce să adaugi peste carnea de pui la cuptor ca să-i dai un gust de neuitat. Ingredientul care îi oferă o savoare de excepție
Capital.ro
SCHIMBARE drastică pentru milioane de români. S-a aflat ce SE PREGĂTEȘTE: Este vorba de o decizie politică
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Atenție dacă vizitați această țară! Alertă de călătorie de la MAE!
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Polițiștii, acuzați că au dat doar avertismente șoferilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather anunță 11 zile de mega-caniculă și risc uriaș de radiații în România. Ce se întâmplă în București
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Decizie pentru cei cu buletin de identitate. Statul român va afla absolut totul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Finalizarea heliportului din Târgu Jiu întârziată de trei ani
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!