EXCLUSIV Marcel Ciolacu afirmă că are prieteni LGBT, dar crede „cu tărie că familia este formată dintr-o femeie și un bărbat. Așa ne-a lăsat Dumnezeu”

Premierul Marcel Ciolacu se declară susținător al familiei tradiționale, chiar dacă se arată deschis la opiniile tuturor și afirmă că are prieteni LGBT.
Filip Stan
03 sept. 2024, 22:32
EXCLUSIV Marcel Ciolacu afirmă că are prieteni LGBT, dar crede

Premierul Marcel Ciolacu  nu a ezitat și a afirmat că el crede cu tărie că familia este formată dintr-o femeie și un bărbat.

„Eu cred cu tărie că familia este formată dintr-o femeie și un bărbat. Așa ne-a lăsat Dumnezeu”, a declarat Marcel Ciolacu, marți seara, la România TV.

Afirmația premierului a fost făcută în contextul unei discuții despre alegerea Victoriei Stoiciu în conducerea PSD, în echipa lui Ciolacu. Aceasta este de mulți ani o susținătoare a căsătoriilor homosexuale, participând la paradele LGBT și criticând în mai multe rânduri Biserica Ortodoxă.

EXCLUSIV Marcel Ciolacu l-a demolat pe Mircea Geoană în direct la România TV: „Cum ești independent?! Ți-ai făcut partid, ai candidat partidul tău, ai adunat pe toți care nu și mai găsesc loc în alte partide”

„Este normal, sunt oameni care au alte păreri. Pentru că avem păreri diferite și principii diferite, nu înseamnă că trebuie să ne dușmănim. Noi suntem cel mai tolerant popor. Eu am prieteni LGBT. Nu am nicio problemă, nu am nicio reținere, e dreptul lor. A, nu îmi ataca mie credința și biserica. Am stta un pic de vorbă, ne respectăm, nu ne atacăm. Credem în alte lucruri, e dreptul nostru. Eu sunt un om tolerant, dar principiile mele și crezul meu este foarte clar. Asta nu înseamnă că trebuie să condamn oameni, la fel cum nici ei nu au niciun drept de a mă condamna pe mine. Nu resping oameni profesioniști pentru că au altă opinie decât mine. Fiecare are partea lui de adevăr, trebuie să înveți de la fiecare. Suntem o societate în transformare. Vreți să fiu prizonierul cercului meu, să am trei-patru, să ne transformăm în yes-meni între noi? Nu rămân. Vreau să conduc România, vreau să știu ce gândesc românii”, a mai explicat Marcel Ciolacu.

EXCLUSIV Planul lui Marcel Ciolacu după alegerile prezidențiale: „O să mă duc într-o covrigărie și o să stau două-trei zile să învăț să fac covrigi”

Invitat la emisiunea „În Opoziție cu Denise Rifai”, premierul Marcel Ciolacu a declarat că a votat „pentru” familia tradițională la referendumul din 2018. Liderul PSD a ținut să precizeze că nu este de acord cu căsătoria legală dintre persoanele de același sex.

Întrebat cum a votat la referendumul pentru familie, Marcel Ciolacu a declarat că pentru familia tradițională și că ar vota din nou la fel, dar asta nu înseamnă că judecă pe cineva.

E dreptul meu cum și dreptul celorlalți să voteze împotrivă. Dar asta nu înseamnă că judec pe cineva, nu înseamnă că condamn pe cineva. Am prieteni…. nu a fost nicio discuție… am stat la masă împreună. Nici nu îmi trece prin cap și nici lor să avem o discuție. De ce trebuie să mutăm aceste discuții în spațiu public? Haideți să ne respectăm! Există o majoritate și o minoritate, e decizia fiecăruia, e viața fiecăruia, Eu n-am atribuții în această zonă, a spus, zilele trecute. președintele PSD.

Spynews
”De când se trezeşte...” Ce părere avea Adrian Minune despre ginerele său, înainte să se despartă de Karmen Minune. Manelistul, declarații despre Bogdan Căplescu
Bzi.ro
Maria de la Insula Iubirii a făcut senzație în costum de baie! Ce manelist a pus ochii pe blondină
Fanatik.ro
Ce a găsit un bărbat din Neamț într-o fântână la care lucra. A venit imediat poliția
Capital.ro
Avertisment pentru cei cu termopane la bloc. Sunt obligați prin lege. Amenda e 4000 lei
Playtech.ro
WOW ce schimbare totală! Păpușa de la Glina e de nerecunoscut ACUM. Dumnezeule, cât e de frumoasă
DailyBusiness
Românii dau năvală la Lidl pentru acest produs. E delicios și APROAPE GRATIS!
Adevarul
Mesajul Mongoliei după ce nu a pus în aplicare mandatul de arestare emis pe numele lui Putin: „Mâinile noastre sunt cam legate”
Spynews
Nu mai există șanse de împăcare! Perneș de la Mireasa vorbește despre despărțirea de Sabrina! De ce s-au separat și cum trebuie să fie viitoarea lui iubită
Spynews
Ce era în plicul de pe sicriul prințesei Diana pe care Harry a scris "mami"
Evz.ro
Generalul Dumbravă a depus în dosarul de la DNA o înregistrare cu denunțătorul Hideg
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Familia lui Radu Brînzan, polițistul care a murit în timp ce tundea iarba în curte, nu va primi pensia de urmaș
Playsport.ro
Cristiano Ronaldo și Georgina, așa cum nu au mai fost surprinși niciodată! Ce au făcut pe un iaht de lux, în larg, când credeau că nu-i vede nimeni
kanald.ro
Pisica Vasi ar fi fost găsită! Oana Zăvoranu intervine, și ea, în cazul mascotei aeroportului Otopeni: „Mă doare sufletul! Nu există legi care să protejeze animalele”
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor și cântăreț s-a stins. România se roagă pentru sufletul lui
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
"Ea era rece, moartă, iar el abia respira" Ana Maria a murit în beci, lângă soțul ei, din cauza monoxidului de carbon emanat de mustul în fermentație. Cei cinci copii ai soților au ajuns în grija statului
substantial.ro
Polițist din Sibiu reținut după agresarea unui șofer în trafic
MediaFlux
Pensiile se CALCULEAZĂ din nou! ANUNȚUL Șefului Casei de Pensii, Daniel Baciu
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...