EXCLUSIV. Marcel Ciolacu, faţă-n faţă cu Victor Ciutacu. Dezvăluirile momentului despre prezidenţiale, ultimele sondaje şi adevărul despre pensii

Premierul Marcel Ciolacu va fi în direct la România TV marţi seară, de la ora 21.00, în emisiunea Punctul Culminant, moderată de Victor Ciutacu. Vom afla detaliile exclusive despre alegerile prezidenţiale, sondajele secrete şi adevărul despre majorarea pensiilor.
Filip Stan
03 sept. 2024, 18:13
EXCLUSIV. Marcel Ciolacu, faţă-n faţă cu Victor Ciutacu. Dezvăluirile momentului despre prezidenţiale, ultimele sondaje şi adevărul despre pensii

Premierul Marcel Ciolacu vine la România TV după ce ce şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale. Liderul PSD vorbeşte despre principalii adversari, despre reformele strucurale anunţate de social-democraţi, despre manipulările din spatele majorării pensiilor din septembrie, dar şi despre sondaje, viitoarele alianţe politice, fonduri europene şi războiul care nu se mai termină lângă graniţele României. Nu rataţi un interviu-eveniment, marca Victor Ciutacu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, se arată convins că va câştiga alegerile din acest an. El afirmă că va fi ”un preşedinte care va fi pe teren” şi care ”va sta lângă primul ministru indiferent din ce partid va face parte”. Ciolacu susţine că, la cum arată acum sondajele, viitoarea coaliţie va fi formată tot din PSD şi PNL. ”Dacă în perioada de campanie electorală voi fi nevoit să iau o decizie care mă va duce să pierd funcţia de preşedinte, dar va face bine României, să nu aveţi nicio reţinere: voi lua”, adaugă liderul social-democrat.

Întrebat, marţi seară, într-o emisiune difuzată online, ce va face dacă nu va câştiga alegerile, Ciolacu a răspuns: ”Le voi câştiga!”.

Liderul PSD a vorbit şi despre ce fel de preşedinte intenţionează să fie. ”Da, voi un preşedinte care va fi pe teren, dar care va interveni dacă se încalcă regulile. Voi fi un preşedinte care va sta lângă primul ministru indiferent din ce partid va face parte, pentru că România are nevoie, în următorii ani, de dialog atât intern, cât şi extern”, a declarat Marcel Ciolacu.

”La cum arată acum (sondajele de opinie – n.r.) eu cred că viitoarea coaliţie va fi PSD-PNL”, a mai susţinut preşedintele PSD.

El a mai afirmat că va lua decizii care să facă bine României, inclusiv în timpul campaniei electorale.

”Dacă în perioada de campanie electorală voi fi nevoit să iau o decizie care mă va duce să pierd funcţia de preşedinte, dar va face bine României, să nu aveţi nicio reţinere: voi lua. (…) Nu am nici cea mai mică reţinere, şi colegii mei sunt la fel. E ceva nou! Eu nu sunt un om egoist”, a subliniat Ciolacu.

Ciolacu e de părere că preşedinţii României au făcut două greşeli: faptul că nu s-au desprins de partidele care i-au susţinut şi faptul că ”au pornit în primul mandat cu gândul la al doilea mandat”.

Marcel Ciolacu: Nu cred că-l interesează pe domnul Iohannis să fie prim-ministru al României. E de muncă

Marcel Ciolacu a avut un mesaj clar pentru pensionari: „Toţi cei care, în urma recalculării au decizii cu pensii majorate, să aibă certitudinea că această decizie nu mai poate fi anulată! Cei care dovedesc că li s-a aplicat eronat recalcularea vor primi un răspuns prioritar”

Marcel Ciolacu: „URA indusă în societate, timp de 20 de ani, trebuie să dispară”

„Pentru mine, LIBERTATEA este una dintre valorile fundamentale. Susțin cu toată tăria libertatea de expresie, economică, religioasă și sexuală. Dar nu cred deloc în LIBERTATEA de a distruge fibra acestei națiuni. Să contești toate valorile nu este o formă de manifestare a libertății. Cei care batjocoresc FAMILIA sunt cei care trăiesc fără căpătâi!  URA este barosul celor care vor să dărâme, nu să construiască. A celor care vor să dezbine, nu să unească. Eu am crescut fericit într-o comunitate în care URA nu exista. Și asta vreau să fie România noastră! URA indusă în societate, timp de 20 de ani, trebuie să dispară, tinerii trebuie sa vada ca trebuie sa lupte pentru ceva, nu impotriva cuiva!”, a spus recent Marcel Ciolacu.

Citeşte şi

Roxana Mînzatu, propusă oficial de Marcel Ciolacu pentru postul de comisar european. „Are un CV profesional impresionant”

Spynews
”De când se trezeşte...” Ce părere avea Adrian Minune despre ginerele său, înainte să se despartă de Karmen Minune. Manelistul, declarații despre Bogdan Căplescu
Bzi.ro
Maria de la Insula Iubirii a făcut senzație în costum de baie! Ce manelist a pus ochii pe blondină
Fanatik.ro
Patru zodii care vor avea noroc din belșug până pe 15 septembrie. E cea mai bună perioadă din an pentru ele
Capital.ro
Adio, frontiere! Ungurii devin frații românilor: E interes naţional
Playtech.ro
WOW ce schimbare totală! Păpușa de la Glina e de nerecunoscut ACUM. Dumnezeule, cât e de frumoasă
DailyBusiness
Decizie de ULTIMĂ ORĂ! Angajații români vor primi beneficii extrasalariale mai bune
Adevarul
Locuri stranii dezvăluite de o nouă șosea montană. Peștera de gheață, ca „într-o călătorie spre centrul pământului”
Spynews
Nu mai există șanse de împăcare! Perneș de la Mireasa vorbește despre despărțirea de Sabrina! De ce s-au separat și cum trebuie să fie viitoarea lui iubită
Spynews
Ce era în plicul de pe sicriul prințesei Diana pe care Harry a scris "mami"
Evz.ro
Ce trebuie să pui în apă când fierbi ouă. Se vor curăța foarte rapid
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Culisele despărțirii Karmen Minune – Bogdan Căplescu! 😲 Am aflat TOT!
Playsport.ro
Cristiano Ronaldo și Georgina, așa cum nu au mai fost surprinși niciodată! Ce au făcut pe un iaht de lux, în larg, când credeau că nu-i vede nimeni
kanald.ro
Pisica Vasi ar fi fost găsită! Oana Zăvoranu intervine, și ea, în cazul mascotei aeroportului Otopeni: „Mă doare sufletul! Nu există legi care să protejeze animalele”
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor și cântăreț s-a stins. România se roagă pentru sufletul lui
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
"Ea era rece, moartă, iar el abia respira" Ana Maria a murit în beci, lângă soțul ei, din cauza monoxidului de carbon emanat de mustul în fermentație. Cei cinci copii ai soților au ajuns în grija statului
substantial.ro
Forțele ucrainene recâștigă poziții strategice lângă Pokrovsk
MediaFlux
CARE sunt PENSIILE care NU mai CRESC. ANUNȚUL ministrului Muncii, Simona Bucura-Oprescu
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...