EXCLUSIV | Maria Cârneci rupe tăcerea despre problemele de sănătate ale lui Petrică Mîţu Stoian. „Au filmat cu două zile înainte de internarea în clinică. Era foarte vesel”

Mister total în jurul deciziei lui Petrică Mîţu Stoian de a face terapie hiperbară la o clinică privată din apropiere de Reşiţa. În direct la România TV, cântâreaţa Maria Cârneci a dezvăluit că Petrică Mîţu Stoian era "foarte vesel" şi "nimeni nu știa că are așa probleme de sănătate".
Filip Stan
12 nov. 2021, 22:03
EXCLUSIV | Maria Cârneci rupe tăcerea despre problemele de sănătate ale lui Petrică Mîţu Stoian.
Maria Cârneci nu-şi revine după moartea soţului

Maria Cârneci rupe tăcerea despre problemele de sănătate ale lui Petrică Mîţu Stoian. Cântăreaţa de muzică populară a mărturisit că Mîţu Stoian nu le spunea apropiaţilor „ce are pe suflet”, iar Constantin Enceanu i-a spus să nu se ducă la clinica privată din Reşiţa pentru a face terapie hiperbară.

„Se vor discuta multe probleme de acum încolo. Pentru noi colegii, părerea de rău o să rămână toată viața noastră. Problema cu cine e de vină nu e treaba noastră. Petrică nu ne spunea ce are pe suflet. După câte am înțeles de la colegii mei care au filmat cu două zile înainte de internarea în clinică, era foarte vesel, tonic, un brad de bărbat.

Nimeni nu știa că are așa probleme de sănătate. Costică Enceanu i-a zis să nu se ducă la clinica aia. Poate nu s-a simțit bine, poate nu a vrut să ne zică nouă. Ne-am întâlnit în urmă cu o lună, am râs, am glumit. E regretul oamenilor care i-au iubit cântecul. Asta contează”, a povestit Maria Cârneci, în direct la România TV.

Citeşte şi: Maria Cârneci dă vina pe Clinica Nera pentru moartea lui Petrică Mîţu Stoian. „Acolo l-a chemat destinul!” VIDEO

La dezbaterea din studioul România TV a participat şi fiica lui Doru Guşman, impresarul lui Petrică Mîţu Stoian. Andreea Guşman a mărturisit că şi-a dat seama că ar fi ceva în neregulă în momentul în care îndrăgitul cântăreţ de muzică populară nu a mai fost activ pe reţele de socializare, aşa cum îşi obişnuise apropiaţii.

Citeşte şi: Clinica privată unde a leşinat Petrică Mîţu Stoian, amendată. Ce nereguli au găsit inspectorii

Mai mult, tânăra, care are studii medicale, a pus la îndoială declaraţiile reprezentanţilor clinicii private Nera despre durata şedinţei pe terapie hiberbară pe care a urmat-o Petrică Mîţu Stoian.

„Ştiam că e tot timpul activ pe reţelele de socializare. Voiam să văd cât a lipsit, perioada în care a lipsit ca să demonstrez că nu au fost doar 15 minute.

A lipsit de la 14:30 la 17:41 a lipsit de pe reţelele de socializare. Probabil că era masa inclusă pentru că erau şi nişte poze cu mâncare. Să spunem că fiind prima şedinţă, i-a făcut probabil un instructaj. În niciun caz, 15 minute cum au spus!”, a declarat Andreea Guşman, la România TV.

Citeşte şi: Asistenta care s-a ocupat de Petrică Mîţu Stoian, dezvăluiri incredibile: „Mi-a spus că îi este rău şi a leşinat”

Astfel, există suspiciuni că Petrică Mîţu Stoian ar fi fost supus la şedinţa de terapie hiberbară timp de 75 de minute.

În plus, Andreea Guşman a criticat faptul că Petrică Mîţu Stoian nu a fost transferat de la Spitalul din Reşiţa la o altă unitate medicală, în momentul în care starea lui de sănătate s-a degradat.

„Eu când am ajuns la 19:30 la Reşiţa, doctorul de acolo ne-a spus că mai aveam pe cineva internat cu plămânul spart. Astea au fost exact cuvintele medicului. Era internat acolo. Am înţeles că ulterior a mai fost încă cineva dus direct la Timişoara. Aş fi vrut să fi fost dus şi el la Timişoara. Nu ştiu de ce s-a pierdut atâta timp. La ora 1 noaptea a început să acuze că se simte rău. De la ora 1 până a doua zi, la ora 13, când a trebuit să-l mute pe reanimare, sunt o groază de ore în care putea fi transportat. Ajungea şi la Bucureşti”, a conchis Andreea Guşman.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Cele 5 zodii care vor avea succes pe toate planurile până pe 25 iulie. Opulență, bucurie și șansă în viețile lor
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
O bombă cu ceas ticăie la PSD și PNL. Greșeala care poate detona alegerile
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Decizie pentru cei care stau LA BLOC. Schimbarea pe care românii o cer de ani de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Casa Albă, îngrijorată de vizita premierului ungar Viktor Orban la Moscova
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!