EXCLUSIV Mărturia şoferului român din autocarul morţii. Ce a făcut şoferul turc înainte de accidentul cumplit din Bulgaria

Apar noi detalii despre tragedia petrecută pe șoseaua din Bulgaria. Şoferul român din autocarul morţii face dezvăluiri explozive care răstoarnă întreaga anchetă. La această oră sunt audieri în acest caz.
Alina Costache
08 aug. 2022, 17:10
EXCLUSIV Mărturia şoferului român din autocarul morţii. Ce a făcut şoferul turc înainte de accidentul cumplit din Bulgaria

Mărturia şoferului român din autocarul morţii. Apar noi detalii în cazul tragediei din Bulgaria. Şoferul secund al autocarului, care este român, a fost audiat. Împotriva lui nu au fost formulate acuzaţii, el având dreptul să revină în ţară.

Mărturia şoferului român din autocarul morţii. Dezvăluiri exclusive

Citeşte şi Noi detalii despre pacienţii transferaţi la spitalul Floreasca după accidentul de autocar din Bulgaria. Medicii: „Se mențin în stare gravă, dar sunt stabili”

Şoferul român din autocarul implicat în accidentul din Bulgaria a făcut noi dezvăluiri la România Tv despre accidentul cumplit în care au murit mai mulţi oameni.

„Eu eram în spate, pe ultimele scaune. Nici eu nu ştiu ce s-a întâmplat. Obosit şoferul nu avea cum să fie. A dormit pe autostrada în Turcia, că am condus eu de la Istanbul până în vamă. După a condus el. Maşina aceea era cu lumini aprinse şi l-a orbit. Şoseaua nu era îngustă deloc, era chiar destul de lată. 

Eu l-a umăr am o durere de la lovitură, în rest nu am nimic. Oamenii erau speriati, nu a fost uşor. Era şofer vechi, mergea cam pe la multe firme el. Conducea de vreo doua ore jumate, trei. 

Ghidul a murit, Era o femeie divorţată, avea doi copii. Cred că îi aduce firma„, a povestit şoferul român în exclusivitate pentru România Tv.

Reamintim că patru persoane, dintre care trei români, au murit şi alte nouă au fost rănite în accidentul rutier în care a fost implicat autocarul înmatriculat în România. Accidentul a avut loc în apropiere de orașul Veliko Tărnovo din Bulgaria, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Cei cinci cetățeni români răniți în accident, precum și ceilalți pasageri români ai autocarului au fost aduși sâmbătă în țară.

Românii răniţi se afă internaţi la Spitalul Floreasca şi sunt conştienţi, cooperanţi şi stabili din punct de vedere al funcțiilor vitale.

„Pacienții politraumatizați din accidentul rutier din Bulgaria se mențin în stare gravă, în acest moment fiind stabili din punct de vedere al funcțiilor vitale.

Dintre cei 5 pacienți:

– 3 sunt internați în Secția de Terapie Intensivă, necesitând măsuri specifice acestei secții;

– 2 sunt internați în saloane postoperatorii (terapie intensivă intermediară).

Echipele multidisciplinare compuse din medici de terapie intensivă, chirurgie generală, ortopedie, neurochirurgie îi supraveghează permanent pe acești pacienți, adaptând tratamentul în funcție de evoluția lor, inclusiv intervenții chirurgicale în zilele care urmează”, a transmis conducerea Spitalului Clinic de Urgență București – Floreasca.

Anchetatorii au ajuns la concluzia că șoferul a condus cu viteză prea mare pe o porțiune de drum dificilă, acesta fiind motivul pentru care a pierdut controlul asupra volanului și s-a izbit de un copac, relatează presa bulgară.

Citeşte şi Autocar românesc, implicat într-un accident în Bulgaria. Patru persoane au murit, alte nouă sunt rănite UPDATE

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Te ia obligatoriu la război. Legea din România spune clar: Se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Nicu Ceaușescu. De ce nu-l accepta nomenclatura. Marea problemă
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Parcarea este interzisă. Locul în care șoferii nu au voie să parcheze. Accesul este interzis
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...