EXCLUSIV / Medana, soția lui Alin Oprea, aniversare cu surprize pentru mama ei, după ce aceasta a învins o boală înfiorătoare. ”Este exemplară, bună și foarte credincioasă. Sunt fericită că o am”

A fost un weekend de vis pentru Medana Oprea. Soția lui Alin Oprea și-a aniversat mama. Medana și-a dorit enorm ca cea care i-a dat viață să aibă o zi de naștere așa cum merită, iar totul a fost la superlativ. Medana Oprea a povestit, în exclusivitate, pentru RomâniaTV despre cum și-a aniversat mama.
Alina Costache
10 iun. 2024, 13:39
EXCLUSIV / Medana, soția lui Alin Oprea, aniversare cu surprize pentru mama ei, după ce aceasta a învins o boală înfiorătoare. ''Este exemplară, bună și foarte credincioasă. Sunt fericită că o am''

Medana Oprea a avut parte de un weekend minunat, în care și-a serbat mama. Doamna Emilia a împlinit o frumoasă vârstă, iar fiica ei și-a dorit să o sărbătorească așa cum merită. Sărbătoarea a început în sânul familiei, aici unde Medana i-a făcut o primă surpriză mamei sale, un tort delicios pe care l-a făcut chiar ea. Pasionată de gastronomie, Medana a impresionat-o pe cea care i-a dat viață cu un desert de vis.

Pe data de 9 iunie am sărbătorit-o pe mama mea Emilia, cu foarte mare bucurie. I-am preparat chiar eu un tort imens cu mascarpone și piersici, care mi-a ieșit absolut delicios. Am sărbătorit-o atât la Cluj, după care am plecat la Alba Iulia, unde Alin avea eveniment, cât și la Bucuresti unde și-a dorit ea foarte mult să ajungă la o biserică, la pastor Hilton Santos, un brazilian care face lucruri mărețe aici la noi în țară”, a spus Medana Oprea.

Și asta nu e tot, pentru că surprizele au continuat. Medana Oprea a dorit ca mama ei să se simtă minunat de ziua sa și a făcut tot posibilul ca totul să se ridice la nivelul pe care mama ei îl merită.

O pereche dintre nașii noștri, Mirela și Elvis Năsturică, ne-au pregătit și ei o surpriză astfel încât am sărbătorit-o și alături de ei, pe mama mea. La întoarcerea spre casă, bunul nostru prieten Gigi Stancu ne-a așteptat la faimosul său restaurant Old Lisbon, din Sibiu, văzând că e ziua mamei, iar cina era deja pregătită pe când am ajuns noi. În doar 24 de ore mama a fost sărbătorită în 4 orașe diferite”, a spus soția lui Alin Oprea.

CITESTE SI: Exclusiv / Soția lui Alin Oprea și-a sărbătorit fiica în Italia. Ce surpriză de neuitat i-a făcut Medana. ”Sunt binecuvântată cu doi copii minunați și cu un soț extraordinar. Sunt recunoscătoare!”. GALERIE FOTO 

În plus, aniversarea din acest an a fost cu atât mai importantă cu cât, în urmă cu câteva luni, doamna Emilia a trecut prin clipe înfiorătoare, din cauza unei boli grave.

Medana, care a moștenit nu doar blândețea sufletească de la mama ei, ci și frumusețea fizică, pielea albă, tenul de invidiat și părul negru ca abanosul, a povestit că mama ei a fost grav bolnavă, iar astăzi răsuflă liniștită. A învins boala și se poate bucura de familia superbă pe care o are. Doamna Emilia este o femeie bună, o mamă iubitoare, o soție înțelegătoare și un om extraordinar, cu o credință absolută în Dumnezeu. El i-a ascultat rugăciunile, iar astăzi, doamna Emilia este mai bine ca niciodată, fericită, împlinită, liniștită și recunoscătoare pentru miracolul divin de care a avut parte.

Așa cum a învățat de la cea care i-a dat viață, Medana este, la rândul ei, un om iubitor, plin de încredere și credință în Divinitate, iar binele pe care l-a făcut mereu se întoarce în permanență în viața ei. Soția îndrăgitului Alin Oprea a declarat, în exclusivitate pentru RomâniaTV, că se simte binecuvântată să o aibă pe mama sa în viața ei zilnic, că o poate iubi și îi poate arăta toată aprecierea pe care i-o poartă.

Bucuria cea mai mare este faptul că mă pot bucura de ea și că încă mai este printre noi, fiind doar la un pas de a o pierde în urma cu câteva luni, din cauze medicale foarte grave. A fost diagnosticată cu cancer de col uterin, iar la 6 luni după operație cu metastază osoasă. Dumnezeu a avut alte misiuni cu ea, astfel încât azi se poate bucura de familia și de copiii ei. Mama este o femeie foarte credinciosă și datorită credinței și rugăciunilor ei și a pastorilor Hilton Santos din Brazilia și Costa din Peru, azi mama se poate bucura de copiii și nepoții ei. Miracolele există și azi, când îl ai pe Dumnezeu în suflet.

Am o mamă exemplară, cu o căsniciei de 42 de ani, care are un soț, doi copii și patru nepoți. Învățămintele din copilărie au fost foarte valoroase, două dintre ele fiind acestea: ”să nu iei niciodată nici măcar un ac, dacă nu este al tău. Iar referitor la partenerul de viață mi-a zis așa: ”chiar dacă îl iei fără nimic, să fie un om bun, cinstit și corect, care să te iubească și care să te respecte. Viața nu e despre bani”. Am respectat cu sfințenie ambele sfaturi ale mamei și, culmea, am ajuns să fiu si iubită, dar să am parte și de parteneri celebri și cu bani. Însă până la parteneri, eu am fost o femeie independentă financiar care la doar 21 de ani aveam propria societate și venituri frumoase. Familia este cea mai mare binecuvântare, iar o mamă nu poate fi înlocuită niciodată cu nimeni. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că încă o mai pot avea alături de mine”, a spus frumoasa Medana Oprea.

CITEȘTE ȘI: Exclusiv / Soția lui Alin Oprea, adorată de fani. Medana e foarte apropiată de oamenii care o iubesc. ”Ești o super femeie, care știe ce vrea de la viață” 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!