Exclusiv / Medana, soția lui Alin Oprea, pe prima pagină a unui ziar celebru din Spania. Cadoul superb primit de Dragobete! ”Sunt atât de onorată”

Medana Oprea, soția îndrăgitului Alin Oprea, a avut parte de o surpriză uriașă, de Dragobete. A apărut pe prima pagină a unui ziar renumit din Spania. Avem declarații exclusive.
Alina Costache
26 feb. 2024, 12:43
Exclusiv / Medana, soția lui Alin Oprea, pe prima pagină a unui ziar celebru din Spania. Cadoul superb primit de Dragobete! ''Sunt atât de onorată''

Medana Oprea, soția lui Alin Oprea, s-a bucurat de o surpriză uriașă de Dragobete. Frumoasa scriitoare a apărut pe prima pagină a unui ziar renumit din Spania, alături de mai mulți oameni de cultură.

Soția îndrăgitului artist, Alin Oprea, este o femeie extrem de talentată, iar iubirea pe care o pune în scrierile sale este apreciată așa cum trebuie.

De Dragobete, Medana Oprea i-a dedicat iubitului ei soț un text emoționant, pentru a-i arăta cât de mult înseamnă pentru ea. Textul nu a fost apreciat doar de bărbatul iubit, ci a trecut și granițele, până în Spania.

Uimiți de frumusețea mesajului transmis de tânăra scriitoare, aceștia au decis să-i ofere Medanei Oprea un loc chiar pe prima pagină a ziarului “Români în Andalucia-Frați de grai, frați de trai”.

Extrem de impresionată, fericită și bucuroasă pentru că munca îi este apreciată, Medana Oprea a vorbit, în exclusivitate pentru RomâniaTV.net, despre sentimentele sale de recunoștință.

De Dragobete am scris un text special pentru Alin, dar asta nu e tot. Pentru faptul că am scris din suflet pentru suflet, acest text al meu a fost apreciat la nivel internațional și a fost tipărit în Publicația “Români în Andalucia-Frați de grai, frați de trai”, un număr dedicat simbolului național, sculptorului Constantin Brâncuși, condusă de domnul Mircea G Florescu.

Sunt atât de bucuroasă și de onorată să apar chiar pe prima pagină a unei astfel de publicații internaționale, alături de nume mari consacrate deja, Precum domnul Antonio Calderon, director și jurnalist de Presă Internațională și membru UNESCO, alături de profesori doctori în literatură și scriitori valoroși care fac parte din Uniunea Scriitorilor, precum:

Tanța TĂNĂSESCU – BRÂNCUȘI și SPANIA
– Pr. Dr. David Băltărețu – CE ESTE SĂPTĂMÂNA DE RUGĂCIUNE PENTRU UNITATEA CREȘTINILOR?
– A. Calderón de Jesús – Constantin Brâncuși
– Dan Toma Dulciu – Viața și opera lui Brâncuși în alb și negru
– Ramona-Sandrina Ilie – Cum iubim când iubim? Cu inima și de-a întregul!
– Medana Oprea – Fiecare femeie are într-un colț de lume, un Dragobete al ei
– Concursul Internațional de Creație – CultuRo 2024, Ediția I, Madrid, Spania
– Valeru Ciurea – O punte peste milenii: Ionel Cococi și ceramica lui de Vădastra
– Gabi Nan – “TESORO DE ESPINAS”
– Ionuț Țene- Brâncuși și Biserica ortodoxă
– Camelia Potârniche – Noi, oamenii și influența socială
– Titi Sultan – ROMÂNII DIN STRĂINĂTATE ŞI IMPORTANŢA STRUCTURILOR partea a-II a
– Tanța TĂNĂSESCU – AVRAM IANCU, un erou al luptei pentru libertatea și unitatea românilor
– Dan Șalapa – Duhul lui Brâncuși colindând expoziții
– Laura Cătălina Dragomir – „Aventurile Dragomirei. Povestiri tradiționale și universale reinterpretate”
– Área de Acción Sindical Unión Provincial CCOO Almería – LA BASE REGULADORA”, a spus Medana Oprea pentru RomâniaTV.net.

Totodată, Medana Oprea ne-a povestit despre momentul în care și-a conștientizat talentul. Dragostea pentru Alin Oprea, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, a făcut-o pe Medana să înțeleagă că Viața a binecuvântat-o cu un talent cu care nu mulți se pot lăuda.

Bucuria de a trăi o poveste de dragoste sinceră, curată, frumoasă i-a dat aripi Medanei, care a început să așeze pe hârtie tot ceea ce ținea ascuns în suflet. Și pentru că munca este întotdeauna respectată, Medana Oprea a reușit să scoată și primul ei volum de poezii. Acesta a fost lansat în cea mai frumoasă zi, 15 septembrie 2023, ziua în care i-a promis iubire absolută lui Alin Oprea, în fața Lui Dumnezeu.

Acum, Medana Oprea a ținut să le și mulțumească tuturor celor care i-au fost alături și au susținut-o pe acest nou drum din viața ei, drum ce promite să fie lung și frumos. Și, în plus, în curând vom auzi de o nouă carte, un roman de această dată, la care Medana Oprea lucrează acum.

Sentimentele nobile purtate soțului meu, Alin Oprea, m-au făcut să descopăr în mine pasiunea pentru scris. Așa am ajuns să public primul meu volum de poezii intitulat “Povestea Eternei Iubiri”. Deja am făcut următorul pas și lucrez la un roman pe care abia aștept să îl văd publicat.

Doresc să aduc mulțumiri doamnei Editor Nadia Farcaș, de la editura Ecou Transilvan, domnului profesor doctor Victor Constantin Măruțoiu, domnului Ionuț Țene, domnului Adrian Suciu (membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, vicepreședinte al Filialei Presă Culturală) și cu niște volume publicate absolut remarcabile. Domnului Luis Calderon, Domnului Mircea Florescu și nu în ultimul rând, doamnei Mariana Feride, președinta Uniunii Scriitorilor din Madrid. Toți acești oameni m-au încurajat și mi-au fost alături când eu nu aveam curajul să fac pasul acesta. Pentru asta le sunt profund recunoscătoare și le mulțumesc din suflet, tuturor”, a declarat Medana Oprea, în exclusivitate pentru RomâniaTV.net.

De asemenea, în urma aprecierii enorme și meritate primită de soția sa, Alin Oprea a transmis un mesaj plin de emoție, precizând cât de mândru este de frumoasa lui soție, femeia care i-a dat sens vieții.

Mândru de soția mea! Talentul ei este apreciat la nivel internațional de către oameni de cultură și jurnaliști de Presă Internațională și membri ai UNESCO, precum domnul Antonio Calderon de Jesus, președinta uniunii scriitorilor din Madrid, Mariana Feride, profesori doctori în literatură, și de către voi, cei care o îndrăgiți”, a scris Alin Oprea pe Facebook.

CITESTE SI: EXCLUSIV| Imagini de poveste de la nunta anului! Medana și Alin Oprea, petrecere de vis cu sute de invitați. Detalii incendiare de la marele eveniment

Spynews
”Mai rămâneam împreună”. Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, despre relația cu Claudia Florescu
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Condimentul care menține mușcatele frumoase și înflorite. Costă în jur de 2 lei și se găsește la orice magazin
Capital.ro
Se poate rămâne imediat FĂRĂ PERMIS. Anunț venit astăzi, 7 IULIE: Prevederi imposibil de aplicat
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Investiții mamut în modernizarea României! Va avea loc o transformare radicală!
Adevarul
Rușii au lansat o ofensivă amenințătoare în est, unde ar putea cuceri o porțiune semnificativă de teritoriu
Spynews
E periculos să consumi ouă cu două gălbenușuri, sau ouă cu micuțe cheaguri de sânge? Ce spun specialiștii
Spynews
Un tată și-a aruncat de la etajul cinci cei doi copii de 2 și 5 ani, după ce s-a certat cu soția lui. Gestul cumplit s-a terminat tragic: ”A fost sfâșietor”
Evz.ro
Cea mai mare umilință pentru Meghan și Harry. S-a aflat și ce a făcut prințul
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet
Cancan.ro
Celebrul Ureche a tăvălit-o pe jurnalistă! Scandal într-un club din București! Au intervenit bodyguarzii, a ajuns Poliția și…
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 8 iulie. Ce temperaturi vom avea în Capitală
Capital.ro
Decizie pentru toți cei care mănâncă PEPENI românești. Se întâmplă de mâine, 8 IULIE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Olanda va furniza avioane F-16 Ucrainei, anunță ministrul de externe Caspar Veldkamp
MediaFlux
VINE CRIZA! Va fi mai RĂU CA ÎN 2008
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!