EXCLUSIV Primele declaraţii ale lui George Simion din postura de bărbat însurat: „Mi-au tremurat genunchii, nu mă aşteptam să fiu emoţionat” VIDEO

Aproximativ 10.000 de nuntaşi vor participa sâmbătă la cununia religioasă şi petrecerea câmpenească organizată pentru căsătoria lui George Simion.
Filip Stan
26 aug. 2022, 19:40
EXCLUSIV Primele declaraţii ale lui George Simion din postura de bărbat însurat:

Liderul AUR George Simion s-a cununat civil, vineri, cu Ilinca Munteanu. „Mâine este ziua cea mai importantă în care promitem să fim împreună până când moartea ne va despărţi”, a precizat Simion.

„Ma bucur foarte mult si ii multumesc lui Dumnezeu pentru darul pe care mi l-a dat, sper sa fiu vrednic. Sunt un barbat realizat. Mi-au tremurat genunchii, de ce sa va mint, si am fost bulversat jumatate de ora inainte si jumatate dupa, dar mi-am revenit.

Eu am trecut prin multe momente si nu credeam sa fiu emotionat, dar se vede si in imagini ca asa a fost. Dar urmeaza un alt „Da”, cel in care ne juram credinta si dragoste pana cand moartea ne va desparti, de data asta in fata lui Dumnezeu. Maine este ziua cea importanta. La ora 12 este cununia religioasa, la 10 incep sa ne vina primii oaspeti din Basarabia. Ma bucur ca au ajuns prietenii nostri apropiati inca de astazi.

Celor care sunt alaturi de noi le spun atat: va iubim si va multumim din suflet si o sa facem totul ca sa nu va dezamagim. Celo care nu ne sunt alaturi le transmit, ca am auzit mai multe variante, ba ca de ce facem nunta asa de mare, ba ca de ce am facut cununie civila restransa: nu m-am dus la Monaco sau la lacul Como sa-mi fac nunta, suntem aici la Valcea, intr-un sat, inteleg ca nu sunteti de acord cu mine, dar lasati-ne si pe noi sa ne bucuram de momentul nostru.”, a spus George Simion, in exclusivitate pentru România TV, care va acoperi sambata evenimentul cu transmisii speciale, printre invitatii de onoare aflandu-se si cunoscutul realizator Victor Ciutacu.

Citeşte şi: Apel al unui fost politician pentru ca Phoenix să nu cânte la nunta lui George Simion: „Vă cer să nu vă asociaţi cu un politician toxic, populist şi extremist”

Intrebat cum a ajuns sa il aiba printre nasi, dar si martor la cununia civila, pe fostul realizator TV Dan Diaconescu, George Simion a explicat ca a fost o intamplare.

„Domnul primar, eram cu el intr-o intalnire, si mi-a zis ca imi trebuie si doi martori. Si Dan ma suna in momentul ala si i-am zis sa vina repede. Nu ma intereseaza ca Dan Diaconescu puscariasul, condamnatul penal, Dan Diaconescu este o victima a sisemului care a nenorocit Romania in ultimii 32 de ani. Eu nu ma feresc sa o spun, nu am greturi.

Ce pedeapsa i-au dat, ca pana in 2025, timp de 10 ani, sa nu poata sa apara nicaieri, nii pe sticla, nici pe Facebook. De ce? Ce poate sa spuna atat de rau? Daca sunt oameni care il iubesc, de ce sa nu poata sa-l vada, ce, e regim totalitar?”, a mai declarat preşedintele AUR.

George Simion nu crede că la nunta sa vor avea loc incidente deosebite, in ciuda numarului foarte mare de participanti.

„Nu ma tem, nu o sa fie incidente majore, suntem niste oameni care organizeaza bine evenimente. Sigur, la 10.000 de oameni, cat se preconizeaza ca vor fi maine, se mai poate intampla sa i se mai faca cuiva rau de la caldura, cineva sa se mai impiedice, dar astea sunt incidente inerente, fac parte din viata. Trebuie sa privim in viitor, iar maine asta vom face.

Pentru ca se anunta vreme frumoasa, ii invit si pe cei cu copii, vom avea activitati de calarie, atelier de sculptura, de graffitti, avem multi mestesugari si avem balon cu aer cald.”, a incheiat George Simion.

Citeşte şi: Oana Lis, apel disperat pe Facebook. Ce a păţit vedeta: „Bine că nu am avut accident”

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Cel mai bun oraș din România pentru tineri. Aici e bine să locuiești, duci o viață frumoasă și liniștită
Capital.ro
Se schimbă buletinele. Anunțul făcut de MAI. Se întâmplă din 9 septembrie
Playtech.ro
ȘOC! Mădălina Ghenea, așa cum NU ai văzut-o niciodată. Imaginile pe care le vrea ȘTERSE
DailyBusiness
A fost activat sistemul de CONDUS FĂRĂ MÂINI. Poate fi încercat 3 luni, fără costuri
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Monica Tatoiu a ajuns la o pensie de procuror. Recalcularea i-a adus mai mulți bani în buzunar
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Ungaria a abandonat. Dezastru istoric pentru Viktor Orban. Maghiarii au înlemnit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Operațiunea Ucrainei în Kursk contestă strategiile Rusiei și captează atenția internațională
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...