EXCLUSIV Saga Șoșoacă continuă! Silvestru spune adevărul despre fiul senatoarei, după ce tânărul a spus despre el că e agresiv și alcoolic: „Băiețașul ăsta fiind acum câteva luni prins băut la volan”

Silvestru Șoșoacă a avut o intervenție telefonică la România TV, în cadrul emisiunii „Punctul culminant” prezentată de Victor Ciutacu, după ce a avut o primă înfățișare în fața instanței, în dosarul în care este acuzat că ar fi fost agresiv cu încă soția lui Diana Șoșoacă, fapt pentru care împotriva lui a fost eliberat un ordin de restricție.
Alina Costache
04 apr. 2024, 22:58
EXCLUSIV Saga Șoșoacă continuă! Silvestru spune adevărul despre fiul senatoarei, după ce tânărul a spus despre el că e agresiv și alcoolic: „Băiețașul ăsta fiind acum câteva luni prins băut la volan”
Silvestru Șoșoacă, acuzații grave la adresa fiului senatoarei

Silvestru Șoșoacă a vorbit în direct la România TV despre acuzațiile care i se aduc de către familia soției sale, Diana Șoșoacă. Andrei Georgescu, fiul său vitreg, martor în dosarul celor doi soți în care magistrații trebuie să decidă dacă prelungesc sau nu ordinul de protecție, a spus despre acesta că ar fi fost agresiv pe fondul consumului de alcool cu membrii familiei.

Citește și: Silvestru Șoșoacă, acuzat de fiul vitreg că ar fi agresiv cu Diana și copiii ei pe fondul consumului de alcool: „Era foarte alcoolic. Totul a pornit din cauza politicii”

Silvestru susține că nu a fost niciodată agresiv cu soția lui sau cu copiii acesteia, ba mai mult, pe fiica Dianei Șoșoacă ar fi îngrijit-o de la o vârstă fragedă, neglijându-și copilul dintr-o căsnicie anterioară. Despre Andrei Georgescu, fiul cel mare al senatoarei, în vârstă de 22 de ani, care l-a acuzat că este alcoolic, spune că, în urmă cu câteva luni, mai exact în toamna anului trecut, ar fi rămas fără permis de conducere timp de șase luni, după ce a fost prins la volan sub influența alcoolului.

„Deci eu beam dimineața la prima oră când duceam copilul la școală, am înțeles ce zice băiețașul ăsta, băiețașul ăsta fiind acum câteva luni prins băut la volan și luat permisul pe șase luni de zile. Nu știați? Nu e de notorietate faptul? Eu m-am implicat în creșterea fetiței ăsteia de pe la trei ani, patru ani până acuma la 11 împliniți și credeți-mă nu am fost agresiv cu ea niciodată în viața mea. Eu eram cel care o duceam la școală, care o trezea dimineața, care o îmbrăca pentru că mama ei dormea știți bine două ore pe noapte și șase ore, opt ore ziua. Se trezea la 11, la 12 sau chiar la unu ziua. Ea uită să spună „dorm două ore pe noapte sau trei”, dar nu mai spune cât doarme și ziua.

Andrei de niciun fel de culoare nu se poate trezi până la două, trei sau patru după-masa, decât dacă cine știe ce treabă are el de dimineață. Eu eram cel care o ducea la școală, cel care o îmbrăca, cel care îi dădea să mănânce. Sunt foarte multe lucruri pe care le-am făcut eu pentru fetița asta, credeți-mă, abandonând aproape copilul meu care e la 200 de km de București”, a spus Silvestru Șoșoacă, în cadrul emisiunii „Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu la România TV.

Citește și: EXCLUSIV Silvestru Şoşoacă, în direct la România TV cu brăţara de la Poliţie: „Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Silvestru Șoșoacă a fost dat afară din sala de judecată, unde a mers pentru a contesta ordinul de protecție preventiv, în încercarea de a scăpa de brățara de la picior pusă de autorități. Acesta ar fi râs și ar fi ironizat-o pe senatoare că a pracat pe o trecere de pietoni și a fost filmată de pietoni.

De la această filmare a început scandalul și în sala de judecată, unde cei doi soți au fost nevoiți să se întâlnească.

„Da ce filmulețe ridicole nici nu vă vine să credeți. S-au citit mesaje date de mine sau primite de mine, s-au pus filmulețe mult mai ridicole decât celălalt. Nu aveau nicio legătură cu violența, nicio legătură cu brățara. Noi vorbeam astăzi o temă de iminent pericol în care este această senatoare mondială Diana, că eu trebuie să o agresez brusc acum zilele astea sau am agresat-o de curând, eu de asta am brățară la picior. Pentru că ea a spus că este în pericol iminent. Orice a povestit ea erau filmulețe de acum o lună, o lună și jumătate, 4 luni de zile. Doamne iartă-mă, unde e agresiunea, unde e iminența pericolului.

Cum să explici dacă nu ai ce să explici? A explicat, de exemplu, și o să vă dau exemplul pentru care am și fost dat afară din sala de judecată, că pe zebră, cică ieri ar fi filmat-o cineva, parcată pe o zebră în București, cum face ea de obicei. Ea a declarat acolo că eu l-am trimis pe ăla ca s-o filmeze și s-a simțit agresată. Nu înțelegeți că dacă ea a fost filmată și postată pe internet e nevricoasă și leșină când vede așa ceva. Ea e emotivă, o femeie bipolară. Azi e Xena, peste 10 minute e emotiva care plânge. A plâns în sala de judecată, penibil, să impresioneze pe fata aia, pe judecătoara aia. Nu prea a fost sală de judecată, a fost sală de teatru”, a mai spus Silvestru Șoșoacă.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!