EXCLUSIV Sebastian Burduja: „Dacă există un nume şi un prenume pentru dezastrul administrativ este Clotilde Armand. Bucureştenii vor schimbarea după eşecul Firea şi eşecul Nicuşor Dan”

În direct la România TV, Sebastian Burduja i-a demolat pe Clotilde Armand şi Nicuşor Dan şi a anticipat o victorie a candidaţilor Coaliţiei în alegerile locale din iunie.
Filip Stan
13 mai 2024, 22:18
EXCLUSIV Sebastian Burduja:
Sebastian Burduja, despre campania electorală penmtru Primăria Capitalei!

Sebastian Burduja spune că bucureştinii vor o schimbare! „Dacă există un nume şi un prenume pentru dezastru administrativ este Clotilde Armand şi foarte aproape Nicuşor Dan. Doamna a demonstrat că nu are nici o problemă cu şobolanii şi munţii de gunioaie. Clotilde Armand este un penal într-o funcţie publică. Domnul Tuţă este un coleg foarte serios, cu care am lucrat bine în Parlament, mai ale pe digitalizare. Sunt convins că Tuţă va câştiga”, a declarat Sebastian Burduja, în exclusivitate la România TV.

„Din punctul meu de vedere, am un singur aliat, bucureşteanul. Foarte mulţi bucureşteni îşi doresc schimbarea după eşecul Firea şi eşecul Nicuşor Dan. Îmi doresc un Bucureşti fără trafic, fără crime, mi-am preznetat echipa şi rezultate de până acum. Am acest avanataj că nu am fost până acum primarul Capitalei. Adevăratul test este pe 9 iunie, la vot. Vrem să-l schimbăm, avem această variantă. Nu vrem…”, a mai spus Sebastian Burduja.

Sondaj AVANGARDE: George Tuță, pe primul loc în opțiunea românilor pentru Primăria Sectorului 1

Ionuţ Stroe: Sebastian Burduja va câştiga. În momentul de faţă, poartă o competiţie cu el însuşi, este favorit în această cursă / Nicuşor Dan, acest imobil, insipid şi incolor primar, care timp de patru ani a acumulat doar balast politic

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni că Sebastian Burduja va câştiga primăria Capitalei, el arătând că în momentul de faţă, poartă o competiţie cu el însuşi şi este favorit în această cursă. Despre Nicuşor Dan, liberalul a spus că este ”imobil, insipid şi incolor iar timp de patru ani a acumulat doar balast politic. Stroe a mai afirmat că este un tip care ”a dat măsura valorii lui şi care în momentul de faţă lasă Bucureştiul într-un blocaj instituţional şi de dezvoltare nemaîntâlnit în ultimii ani de zile”.

Marcel Ciolacu: România este una dintre principalele ţări-sursă pentru victimele exploatate în Europa. Peste 500 de cetăţeni români sunt identificaţi anual ca victime

”Sebastian Burduja va câştiga. În momentul de faţă, poartă o competiţie cu el însuşi. Orice bucureştean care apucă să îl cunoaşscă, să îi cunoască programul, se transformă într-un votant. Electoratul de dreapta pe care ne bazăm şi care se manifestă de mult timp în Bucureşti, dreapta câştigă de fiecare dată în Bucureşti, mai are la dispoziţie trei săptămâni să îl cunoască. Sondajele sunt poză de moment, este un maraton, la final contează. Sebastian Burduja este favorit în această cursă şi sunt convins că va câştiga”, a declarat Ionuţ Stroe în emisiunea România Politică de la Prima News.

Purtătorul de cuvânt al PNL a afirmat despre actualul primar Nicuşior Dan că refuză dezbaterea propusă de sebastian Burduja în lipsă de realizări.

”Acest imobil, insipid şi incolor primar, timp de patru ani a acumulat doar balast politic. Când nu ai argumente, când nu ai cu ce să vii în faţa oamenilor, preferi să bagi capul în nisip”, a spus Stroe.

EXCLUSIV Piedone și Burduja o dau la pace: ”Să dea Dumnezeu să câștige unul dintre noi. Avem trei proiecte comune, esențiale pentru București”

Despre şansele lui Nicuşor Dan, Ionuţ Stroe a precizat că trebuie să vedem decontul din 9 iunie. ”Să vedem cam pe unde e Nicuşor Dan. (..) .Există o favorabilitate la Nicuşor Dan care nu depăşeşte 30%, asta înseamnă că 70% dintre bucureşteni nu îşi mai doresc ca acest om să se ocupe de detinele a 3 milioane de cetăţeni care locuiesc aici. E un tip care din punctul meu de vedere a dat măsura valorii lui, care în momentul de faţă lasă Bucureştiul într-un blocaj instituţional şi de dezvoltare nemaîntâlnit în ultimii ani de zile, un tip care poate a fost un bun activist civid dar din punct de vedere al performanţei administrative a fost un dezastru”, a subliniat Stroe.

El a precizat că au făcut o evaluare şi din tot ce a promis Nicuşor Dan în campanie, mai mutl de 80% sunt promisiuni neonorate. ”Din păcate, demersurile dânsului le pot număra pe degetele de la o mână”, a spus Ionuţ Stroe.

EXCLUSIV Piedone și Burduja o dau la pace: ”Să dea Dumnezeu să câștige unul dintre noi. Avem trei proiecte comune, esențiale pentru București”

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
UEFA suspendă doi fotbaliști pentru gesturi controversate în EURO 2024
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!