EXCLUSIV Sebastian Burduja: „Eu contez pe bucureșteni. Aceștia sunt aliații mei. Ceilalţi sunt cu usturoi, matematică, e circ”

Ca să prindă viteză în cursa pentru primăria Capitalei, Sebastian Burduja a venit cu motocicleta să își depună candidatura. În direct la România TV, candidatul PNL a glumit, spunând că i-a fost frică sp nu întârzie din cauza traficului.
Filip Stan
27 apr. 2024, 21:45
EXCLUSIV Sebastian Burduja:

Sebastian Burduja a demarat campania pentru Primăria Capitalei pe motocicletă, la Biroul Electoral, şi a continuat cu un salut specific motocicliştilor, în direct la România TV.

„Am venit pe motocicletă pentru că este o plăcere, eu aşa sunt, în plus, nu ştii niciodată cum este în Bucureşti cu traficul, Lăsând gluma la o parte, este o cursă în patru, iar eu ctred că sunt cel mai bun. am trei argumente: am un plan, pus într-o carte la care lucrez de mulţi ani, eu asta am făcut la banca Mobdială, la Harvard, am studiat cum se dezvoltă un oraş, am o echipă, ceea ce Nicuşor nu are, şi, nu în ultimul rând, am livrat rezultate, cu energia pe care o vedeţi, cu entuziam, cu meticulozitate”, a declarat Sebastian Burduja în exclusivitate la România TV. „Eu ăsta sunt, dacă le place Nicuoşţ, Firea, ştiu ce să voteze, dacă vor schimbare, eu ăsta sunt. „Ceea ce mă diferenţiază de ceilalţi este că eu nu am fost şi nu sunt primar în Bucureşti, eu pot să spun ce am lăsat în urma mea”, a continuat Sebastian Burduja la România TV.

Referitor la dezbaterea electorală, Burduja a spus: „Usturoi, matematică, e circ, foarte probabil BNicuşor Dan va refuza dezbaterea electorală pe care i-am solicitat-o, probabil o să o facă alături de un scaun gol”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că, matematic, Cristian Popescu Piedone nu mai are nicio şansă să devină primarul general al Capitalei. „Nicuşor Dan, fiind şi primar în funcţie, este pe primul loc. Pe locul doi este Gabriela Firea”, a spus Ciolacu. Candidatul PNL la Primăria Capitalei Sebastian Burduja a spus, ca o primă reacție, că el contează pe bucureșteni, „aceștia sunt aliații mei”.

Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei pe motocicletă: „Este un tablou în care sunt trei candidaţi care reprezintă trecutul” VIDEO

„Din punctul meu de vedere, în acest moment, domnul Nicuşor Dan, fiind şi primar în funcţie, este pe primul loc. Pe locul doi este Gabriela Firea, fiindcă converteşte foarte mult din voturile partidului, aproape 90% în acest moment şi pe locul 3 a trecut domnul Piedone. Matematic, dacă e să intrăm într-o logică de analişti politici, domnul Piedone nu mai are nicio şansă”, a spus Ciolacu.

Burduja: Eu contez pe bucureșteni. Aceștia sunt aliații mei
Invitat sâmbătă să comenteze la Antena3 „sondajul secret” pe care îl are Marcel Ciolacu, candidatul PNL la Primăria Capitalei Sebastian Burduja a spus că nu comentează sondaje. „Eu contez pe bucureșteni. Aceștia sunt aliații mei”, a spus Burduja, întrebat pe ce loc consideră că se află în „sondajul” lui Marcel Ciolacu.

Gabriela Firea: L-aș putea suna pe Piedone să își retragă candidatura, dar mi-e că apoi sună el la televiziune să spună că „mi-a zis Gabi să mă retrag” și îmi mai dă și două palme

„Sunt alți candidați la Primăria Generală, inclusiv primarul în funcție, în loc să rezolve problemele Capitalei pe care oricum le-a ignorat aproape patru ani de zile a comentat sondaje, a comandat sondaje, a făcut aprecieri. Nu este rolul meu acesta. Eu contez pe bucureșteni. Aceștia sunt aliații mei. Sunt convins că publicul de dreapta din București, pentru Nicușor Dan nu este un primar de dreapta, nu a încurajat investițiile, nu a încurajat dezvoltarea, nu a știut să dezvolte orașul astfel încât să crească standardele pentru bucureșteni, publicul de dreapta va merge pe mâna unui candidat liberal, va merge pe mâna mea din mai multe motive. (…) Eu nu mă ocup de sondaje”, a spus Sebastian Burduja.

Ionuţ Stroe: Sebastian Burduja vrea vrea un Bucureşti sigur, conectat, digitalizat, verde, un Bucureşti în care să ne găsim identitatea. PNL Sector 4 se va mobiliza exemplar pentru a te îl susţine

Preşedintele PNL Sector 4 Ionuţ Stroe a declarat, referitor la candidatura lui Sebastian Burduja pentru Primăria Capitalei, că acesta „vrea un Bucureşti sigur, conectat, digitalizat, verde, un Bucureşti în care să ne găsim identitatea”, iar filiala pe care o conduce se va mobiliza exemplar pentru a îl susţine în competiţiea la alegerile locale.

„Sebastian Burduja şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. În sfârşit, Bucureştiul are o soluţie liberală pentru Primăria Generală, PNL era dator să aibă un candidat, iar Sebastian este cea mai bună opţiune! Are un plan clar pentru Bucureşti şi soluţii pentru probleme. Are studii de excepţie, Stanford şi Harvard, este specializat pe dezvoltare urbană, are avantajul tinereţii, o pregătire profesională şi politică fără cusur. Este de departe cea mai bună opţiune pentru vot pe 9 iunie!”, a scris Ionuţ Stroe, sâmbătă pe Facebook.

Liberalul care conduce filiala PNL Sector 4 a adăugat că Burduja „vrea un Bucureşti sigur, conectat, digitalizat, verde, un Bucureşti în care să ne găsim identitatea” şi l-a asigurat că organizaţia sa de sector se va mobiliza exemplar pentru a îl susţine în această competiţie pentru Primăria Capitalei.

„Vrea un Bucureşti în care locuitorii să nu-şi mai trimită copiii cu teamă la şcoală de teama drogurilor, să nu-şi mai piardă timpul în trafic. Şi mai ales, nu se teme de nimic, în această cursă electorală cu patru candidaţi!  Noi, PNL Bucureşti, avem un plan, avem echipă, energie, şi venim la Primăria Generală! Tianu este prietenul meu, îl cunosc foarte bine, munceşte foarte mult, are o energie fantastică, şi-a făcut intrarea la PMB într-un mod non-conformist: a venit pe motocicletă la lansarea candidaturii. Nu vrea să pară altceva decât este şi cred că trebuie să apreciem autenticitatea lui.  Tianu, PNL Sector 4 se va mobiliza exemplar pentru a te susţine în această cursă! Suntem alături de tine! Mult succes!”, a conchis Stroe.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Apartamentele pe care să nu le cumperi niciodată, chiar dacă au prețuri tentante. Le găsești în marile orașe precum București sau Cluj, dar nimeni nu îți va spune acest detaliu
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Marcel Ciolacu dă vestea! Românii vor putea merge în SUA fără vize mai repede decât era de așteptat
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Fostă ispită de la Insula iubirii, în spatele gratiilor: Am avut această frică
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
BREAKING | Alex Bodi și iubita lui, REȚINUȚI de Poliția de Frontieră, înainte de a urca în avionul de Mykonos!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Mâncare cu viermi, la Institutul Fundeni! Asta a primit un pacient cu leucemie la micul dejun. Ce spun reprezentanții spitalului
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Medic din Brașov, prins în flagrant luând mită, arestat pentru 30 de zile
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de JOE BIDEN AZI-NOAPTE! Este OFICIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!