EXCLUSIV | Sebastian Burduja: ”Românii trebuie să își crească copiii aici, nu să plece în străinătate!

Sebastian Burduja a fost prezent în platoul României TV, alături de Daniel Băluță, primarul Sectorului 4. Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a vorbit despre opțiunile pe care le au bucureștenii pentru un oraș mai sigur și mai bun.
Filip Stan
06 iun. 2024, 19:58
EXCLUSIV | Sebastian Burduja: ”Românii trebuie să își crească copiii aici, nu să plece în străinătate!

Sebastian Burduja a fost invitat în platoul România TV, acolo unde a dezbătut subiecte de interes public. Candidatul PNL a spus, printre rânduri, și câteva cuvinte despre problemele din partidul AUR, dar și despre competiția strânsă în care se află.

Citește și EXCLUSIV | Reacția lui Sebastian Burduja, după ce Cristian Popescu Piedone a anunțat că nu se retrage din cursa electorală. ”Mă bucur că a rămas, dar sunt convins că sunt cea mai bună opțiune”

„Stăm cu 40% mai mult în trafic decât acum patru ani, și atunci stăteam, am făcut un calcul și într-un an stăm o lună de zile în trafic. Avem nevoie de semaforizare inteligentă, știu, vi s-a promis deja, ei au avut șansa să arate, n-au făcut-o. Trăim în epoca tehnologiei. Este un proiect care trebuie făcut cât mai repede, apoi e vorba de sensuri unice, interzicerea virajelor la stânga pe marile bulevarde.

Într-un prim mandat eu mi-am asumat că la Statuia Leu este o continuare a pasajului Basarab care te scoate în șoseaua Progresul, vorbim de intersecția Leu și Răzoare, cele mai aglomerate intersecții din București. Domnul Băluță a făcut genul ăsta de pasaje”, a mai spus Sebastian Burduja.

”Avem o șansă mare pentru schimbare”

Printre altele, candidatul PNL a afirmat și faptul că fenomenul drogurilor a ajuns la cote mari, mai ales în București. Traficul, consumul drogurilor și siguranța orașului, spune Sebastian Burduja, sunt unele dintre temele principale pe care vrea să le ducă la bun sfârșit.

„Practica asta a politicienilor care vin într-un mandat și iau totul de la 0, de parcă nu ar putea continua…Rolul unui primar general e să fie om de echipă, om de dialog. Trebuie să lucrezi cu sectoarele, cu consiliul județean Ilfov

Parcurile sunt lucruri mici, ele se rezolvă într-un an de mandat. Bucureștenii trebuie să înțeleagă că aceste lucruri sunt de bun simț. Dacă atragem investiții și facem locuri de bune mai bine plătite, bucureștenii o vor duce mai bine și vom crește calitatea de viață. Urmează să se investească într-un nou aeroport.

Eu mi-am asumat să spun ceva, oamenii nu trebuie să mai plece, românii trebuie să își crească copiii aici, să nu mai trebuiască să plece în străinătate. Eu m-am întors din străinătate, avem o șansă mare pentru schimbare, avem o șansă mare. Bucureștenii ne-au spus că merită mai mult, că este păcat de tot potențialul pe care oamenii de aici îl au. De ce să plece marii IT-iști, doctorii, meseriașii? E o Capitală care are potențial de creștere.

Siguranța publică este tema mea preferată, fenomenul drogurilor a scăpat de sub control. În ultimii 10 ani traficul și consumul de trafic s-a triplat, 80% este în București, nu există părinte care să nu se teamă pentru copiii lor, copiii sunt victime al consumului de droguri. Trebuie să avem centre pentru așa ceva, tot parteneriate între primării. Este inacceptabil ca totul să țină de Obregia.

Citește și EXCLUSIV | Cristian Popescu Piedone: „Eu am băgat sămânța în pământ, ei abia azi au băgat-o, nu au cum să culeagă roadele. Îmi permit să plec în vacanță cu nepoții”

Este nevoie de patrule în jurul școlilor, trebuie să ai mai mulți polițiști locali, oamenii din birouri trebuie să iasă în stradă. Eu cred că sunt și oameni competenți, poate trebuie să facem angajări, problemele drogurilor trebuie să fie finalizate”, a declarat Sebastian Burduja la România TV.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Atac agresiv al hackerilor. Atenție, dacă aveți aceste telefoane
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Decizie pentru românii cu permis de conducere. Statul schimbă legea. Se întâmplă chiar a doua zi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!