EXCLUSIV Silvestru Şoşoacă, acuzaţii grave la adresa lui Luis Lazarus: „Se foloseşte de Diana ca să facă bani. Pentru el, e o vacă de muls. Dar o omoară prin supraexpunere”

Altădată prieteni, Silvestru Şoşoacă şi Luis Lazarus au ajuns acum să nu-şi mai vorbească. Relaţia lor s-a răcit de când Silvestru a fost exclus din partidul SOS România de soţia lui, pe care o leagă o prietenie foarte strânsă de Luis Lazarus.
Irina Dumitrescu
09 mart. 2024, 23:12
EXCLUSIV Silvestru Şoşoacă, acuzaţii grave la adresa lui Luis Lazarus:

Silvestru Şoşoacă susţine că Lazarus câştigă între 5.000 şi 12.000 de euro pe lună în urma apariţiilor Dianei Şoşoacă pe pagina lui de Facebook, Luis Lazarus Zeus TV. Soţul senatoarei este de părere că Lazarus se foloseşte de senatoare, întrucât e singurul invitat cu care face rating şi, deci, bani.

Lazarus o foloseşte pe Diana să facă bani, face intre 5.000 si 12.000 de euro pe lună. Diana îi face rating. Sigur, şi Diana se foloseşte de platforma lui şi îşi face reclamă toată ziua bună ziua. Că ea nu mai e invitată pe la nicio televiziune.

Noi am avut o amiciţie în patru: Lazarus, Andreea (iubita lui Lazarus – n.red.), Diana şi cu mine. Vorbeam mult seara, ne sfătuiam, ne consiliam, până unul dintre noi adormea.

Pentru Luis, Diana e o vacă de muls. Fără ea nu face rating. Doar că el nu ştie să dea nimic înapoi„, a explicat Silvestru Şoşoacă la România TV.

După divorţ, Silvestru Şoşoacă nu vrea să îi lase numele viitoarei foste soţii: „Îmi va face numele de ruşine. Să termine cu înşelătoria politică şi i-l las”

Silvestru Şoşoacă nu s-a răzgândit asupra divorţului şi e hotărât să nu-i lase sub nicio formă numele de Şoşoacă soţiei.

Citeste si EXCLUSIV| Traian Băsescu șterge pe jos cu George Simion și Diana Șoșoacă! ”Mă uit cu milă la ei”

Diana e viitoarea fostă soţie. Numele Şoşoacă nu i-l las, mi-l va face de rusine. Dacă aş şti că termină cu înşelătoria politică, cu manipularea, i l-as lasa, dar nu. Ea a luat-o pe o pantă descendentă şi probabil se va opri la periferia societăţii.

Ea m-a trădat enorm adunând câte un reprezentant de partid din fiecare judeţ şi punandu-i sa voteze împotriva mea. A ştiut ce face pentru că e un jurist destul de bun să ştie să facă o mârşăvie.

Lazarus face o mare mârşăvie. O supraexpune. O persoană publică o poţi omorî în două feluri: prin lipsă de expunere şi prin supraexpunere. Un om normal trebuie să treacă pe la un post TV o dată la 21 de zile„, a explicat Silvestru Şoşoacă la România TV.

Citeste si Diana Şoşoacă, implorată de românii din Italia să candideze la preşedinţie: „Femei de 70 de ani mă strângeau de carne şi-mi spuneau să le iau acasă”

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a primit o româncă după ce și-a comandat meniul zilei în Neptun. A rămas dezgustată de litoralul românesc
Capital.ro
Amendă între 580 și 725 de lei. E interzis să faci asta în mașină
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
De ce îl urăsc Harry și Meghan pe Prințul William. Culisele marii gelozii din Familia Regală
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Copiii dispăruți la Constanța au fost găsiți! În ce stare se află și care e motivul pentru care au plecat de acasă: „Acum sunt în siguranță”
Capital.ro
Ungurii iau banii românilor. Au acordul BNR. Mutare istorică în 2024: A venit vremea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Adăpostul Tei Toboc – Steaua Speranței își deschide porțile pentru vizitatori
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!