EXCLUSIV Silvestru Şoşoacă explică scandalul cu soţia sa şi susţine că acesta nu le-a afectat căsnicia: „Nu m-am mutat, avem mai multe case, dar am trecut şi azi pe acasă”

Un nou scandal ce o implică pe senatoarea Diana Şoşoacă a explodat luni pe scena politică, dar de aceasta dată nu este vorba de un război cu rivalii politici, ci chiar cu soţul său şi prim-vicepreşedinte al partidului SOS România.
Mircea Filipescu
19 feb. 2024, 23:35
EXCLUSIV Silvestru Şoşoacă explică scandalul cu soţia sa şi susţine că acesta nu le-a afectat căsnicia:

De fapt, situaţia în partid a lui Silvestru Şoşoacă este neclară în acest moment, din moment ce Diana Şoşoacă a emis un comunicat de presă, semnat şi ştampilat, în care susţine că l-a suspendat pe soţul său din funcţie şi i-a cerut să predea toate documentele şi ştampilele pe care le deţine, dar politicianul, într-o intervenţie telefonică la România TV, a explicat că nu poate fi suspendat decât de congresul partidului.

„Ca nu ma voi mai ocupa de organizarea partidului. Nu cititi bine. Nu m-a dat afara, mi s-a spus doar sa nu ma mai ocup de organizare, pentru ca avem diferente de opinii, ca in orice partid mare. De exemplu, in calitate de parinte al acestui partid, sunt principalul protector al acestui partid, inclusiv al presedintelui partidului, doamna senator Diana Sosoaca.”, a încercat să explice Silvestru Şoşoacă, în cadrul emisiunii Punctul Culminant, realizată de Victor Ciutacu.

Soţul Dianei Şoşoacă a încercat să infirme şi zvonurile privind eventuale probleme în căsnicia celor doi, dar spusele sale pot fi interpretate.

„Cine spune ca suntem certati? Nu locuiesc la un prieten, avem mai multe case, dar chiar azi am trecut pe acasa. Nu am fost dimineata la notar sa bag niciun fel de divort.”, a încercat să explice acesta.

Surse politice spun că decizia luată de Diana Șoșoacă a venit imediat după vizionarea unui videoclip în care Silvestru Șoșoacă dansa cu jurnalista Gabriela Calițescu.

Şoşoacă a declarat că în jurul soţiei sale şi-au făcut loc mai multe elemente „securistoide”, care încearcă să destabilizeze partidul SOS România, dar pe care nu i-a numit.

Citeşte şi: Tudor Ciuhodaru va candida la Primăria Iaşi din partea AUR. George Simion vrea o alianţă cu USR

„Hai sa va zic despre ce e vorba. Cresterea poartidului e buna, dar eu nu sunt multumit. Sunt unii de care partidul SOS Romania trebuie sa scape cat mai repede. Diana zice sa-i mai tinem, sa ne folosim de ei. Mie mi se pare o pierdere de vreme, ca am intrat in an electoral si ar trebui sa ne descotorosim de acesti securistoizi cat mai repede. Si veti vedea ca pana la urma va fi ca mine, cum a fost mereu, pentru ca eu sunt protectorul acestui partid. Ca daca va spun cine sunt aia, o sa va dati seama ca Diana a avut dreptate cand a zis ca a vrut sa ma protejeze.

Un fost viceprimar al Romaniei, un altul e o vedeta media, cautator de cadavre, un ex consul la Tel Aviv, care tragea de noi in perioada asta sa mergemn la Moscova la nu stiu ce consilii. Cum sa trec eu peste asa ceva? Trebuie sa scapam de acesti oameni cat mai repede. Nu e logic sa existe lupte serioase? Pai in PNL se decapiteaza aia non-stop. Astia de care vorbesc nu sunt in partid, doar unu e, restul nu, dar au influenta asupra mai multor membri. Secretarul general al partidului nu va mai fi in curand (Iulian Serban).”, a spus Silvestru Şoşoacă.

„Daca cineva se uita pe statutul partidului, la art 16, al 2, va veti da seama ca nu am cum sa fiu suspendat. Sunt votat de congres si doar congresul ma poate suspenda.”, a mai spus soţul Dianei Şoşoacă în încheiere.

Citeşte şi: Dan Puric, despre candidatura la prezidenţiale: „Eu nu o am în calcul, dar m-au băgat ei. Au sunat din Irlanda, din America, de peste tot spunând că sunt bucuroși de posibila candidatură”

Spynews
”Mai rămâneam împreună”. Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, despre relația cu Claudia Florescu
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Obiceiul care te îmbătrânește fără să îți dai seama. Lidia Fecioru spune că multă lume îl dezvoltă în timp
Capital.ro
Reguli noi de astăzi, 7 IULIE. Sunt OBLIGATORII în toată Europa
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Anunț pentru românii care merg cu trenul astăzi! Vor exista întârzieri mari pe o rută importantă!
Adevarul
Corina Cușa, profesoară: „A apărut un fenomen periculos în timpul vacanței mari: inactivitatea, ca formă de ocupare a timpului liber“
Spynews
E periculos să consumi ouă cu două gălbenușuri, sau ouă cu micuțe cheaguri de sânge? Ce spun specialiștii
Spynews
Un tată și-a aruncat de la etajul cinci cei doi copii de 2 și 5 ani, după ce s-a certat cu soția lui. Gestul cumplit s-a terminat tragic: ”A fost sfâșietor”
Evz.ro
Cotraceptivele pot duce la depresie. Toate explicațiile specialiștilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cod galben de caniculă în România pe 7 și 8 iulie! Regiunile în care se vor resimți temperaturi de până la 37 de grade
Capital.ro
S-a dat ordin LA GRANIȚA cu România. Au primit interzis chiar astăzi, 7 IULIE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Papa Francisc avertizează asupra crizei democrației și ascensiunii populismului
MediaFlux
VINE CRIZA! Va fi mai RĂU CA ÎN 2008
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!